banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Userx2
    "Én már rég úgy játszom, hogy arra alapozok, hogy ami eltalál, az át is fog ütni," Ez változhat. Autoaimmal nem tudják szemből beverni a másikat, az a baj. Most ne mond, hogy flenkelni kell. Az E-50M talán az egyetlen amit körbe tudtak járni, de pl két orosz med mit le fog művelni?
    Engem bosszantott, hogy az O.140 elejéről pattanok 270-el, mert nem bírtam az alját eltalálni, ezek után a gyengébben páncélozott gépek is kemények lennének az ő számukra. Ezen is csak a csicska artyk nyernek. Odacsesznek egy 9 m rádiuszút oszt jó van.

De:
    The penetration values on the test server are not final. The combat performance changes will only be approved after a detailed statistic investigation of testing results has been conducted. Some changes in combat characteristics will also be determined. These are aimed at improving the game qualities (aiming speed, stabilization during vehicle movement, gun loading speed, etc.) of tested vehicles. The results of the testing will influence the final decisions related to the aforementioned changes.

Ez a lényeg. És szerintem ezt így, ebben a formában talán nem is lépik meg. Ennyi erővel az artykat is kivehetnék a játékból.