World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.25. 14:45:33
Itt látszódhat meg a nyugatiak "előnye" a jobb anyagi megélhetés keretében.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Sok esetbe a szar célzásmechanika miatt nem lehet oda lőni ahova szeretnél.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Pontosság nerfről kinek mi a tapasztalata?
Én érdekes módon, pont az ellenkezőjét vettem észre, mint ahogy híresztelték. Vagyis inkább az eddig pontos lövegeknek lett hátrány, mert azokkal pl. egy kupolát egész jó eséllyel eltalálhattál, még ha 3 lövésből 2 a célkör szélére is ment, a 3. többnyire pont középre. Most viszont igaz, hogy jóval kevesebb megy teljesen a szélére, de gyakorlatilag pontosan középre már semmi, tehát mindig 1-2 centivel kupola mellé, fölé, alá.
A pontatlan lövegekkel meg eddig is sokkal nagyobb szerencse kellett egy távoli kupola találatára, sokszor nem is érte meg próbálkozni. Viszonylag közelebbről meg ezek után is talál, ráadásul ha csak a célkör széle nem takarja a tankot, többször is.
Pl. artyk közeli lövései ettől akár még jobbak is lettek, vagy más robbanóval lövöldöző tankok is jobb helyzetbe kerültek, akiknek nem szükséges gyenge pontot találni.
Ezeken kívül simán a tapasztalatom is az, hogy kedvenc Tigriseimmel nehezebben megy, IS-sel könnyebben. Amx 12t-vel szintén többet találok, nem teljesen rászűkülve is.
Másik észrevétel a T49-ek elszaporodása, és az a sok sok fájdalmas pillanat amikor 300méternél távolabbról 700at lő a Tigris2-be, én viszont 1-2 centivel többször is mellé lövök.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.02.25. 14:16:12
0-9 nél mag a hasonló csodáknál ki hagyott cserben kit..?
Meguntam, ezt a hősiesen küzdök az utolsó leheletig dolgot. Nem szórakoztat a vereség biztos tudatában még pár száz damaget meg egy-két killt kiosztani, minimális xp ért...
Levonja azt a pár kreditet meg xpt... Ki nem szarja le...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Neked nincsenek véletlen polak felmenőid? Csak annyira véded őket..
ahhoz képest hogy mennyire balfék vagyok nagy mákom volt, hogy nálam bénábbakat kaptam :D
replay
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.25. 13:58:32
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Kis szinten eltudom fogadni, de aki kihúzta az E100-at, IS7-et, Maust, és lemegy El Hallufon középre, Westfield-en hegyoldalra erdőbe, Highwayen legmesszebbre kerüli a várost, Lakevillen mocsárban ücsörög, míg a városban van a bázis, Redshiren középen igyekszik a dombra...hogy csak néhányat említsek az utóbbiakból. Na amikor 5-6 ilyen nehéz tankból 4-5 ezt csinálja, akkor nem fogom őket méltónak tartani, hogy velük harcoljak.
nem véletlen, hogy ezeket rohanták le először... Be kellett melegíteni a legényeknek a háború előtt...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A leo, ha mednek nem is, de snipernek nagyon bejött.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
A Pattont szerettem, nagyon nem hülyebiztos tank, de ha jól ügyeskedik vele az ember, igen jó dolgokra képes.
A Type-pal ilyen "se veled, se nélküled" viszonyban voltunk, amikor épp nem szórakozott akkor szerettem az ágyúját, nem szerettem a nagy, papír testét, és az álca hiányát.
Az E-50 nekem abszolút all time favourite, mai napig kedvenc tankom. Az ágyúja semmihez sem hasonlítható, kenterbe veri a nagy penes T9 med ágyúkat is, egyszerűen egy élmény. Mozgékonysága pont kielégítő, a páncélzata meg nem épp bika, de az UFP-je gyakorlatilag autobounce mindennek, ami szembejön. Na és a rammolások, hmmm, lejtőn lefelé 6-700-at bárkibe, de kétségbeesetten vergődő scoutokat is szét lehet kenni vele egy másodperc alatt.
T-54-et viszont nem szeretem, jó tank, de nem tudom szeretni. Szeretem benne, hogy baromi agilis, és hogy közelharcban elég ferdén kidugni az orrát a sarok mögül, és már lőnek (és pattognak) is az ellenfelek, viszont annyira hiányzik róla a depression, meg egy messzire is megbízható ágyú, hogy minden meccsen legalább egyszer a hajamat tépem tőle. Összességében nem szeretek vele játszani, de soha rosszabbat.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.25. 10:24:48
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: toocha, 2015.02.25. 09:53:17

A T-54 örök szerelem, fantasztikus mobilitás és maga a tank gyönyörű.
A Centruiont tartottam eddig a legjobb 9-es mednek, mert hihetetlen jó a tornya és fantasztikus az ágyúja.
De most játszom a T54E1-el is, amivel nagyon könnyű lila köröket produkálni. Arany nélkül is okosan használva nekem visz mindent, csak kevés gránátot tud vinni, ez az egyetlen baja.
Most meglett a WZ-120-ra a legjobb ágyú és nem tudok szóhoz jutni. Ez egy vicc ágyú egy meden. Hihetetlen könnyű nagy sebzéses köröket menni vele. Brutális.
Az E50-el már rég mentem, de emlékeim abszolút jók róla, nagyon kemény rammolásokat lehet vele csinálni.
A Pattonra már nem is emlékszem nagyon, lehet most ő csak közepes.
Egyedül a PTA és a Lorraine lehet gyenge ezen a szinten. A Type és az Object gondolom olyan elmegy kategória lehet.
Szóval summa summárum legalább 5 olyan med van 9-es szinten ami nagyon jó. Vélemények?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szerk.. mit frissít ez a ...r már megint?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.25. 08:53:15
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.02.25. 01:55:43
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png