418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lehet úgy fogok spórolni, hogy a kedvenc jármüveimre csak annyi freeXP -t nyomok el, amivel maxra felhúzhatom a felszerelésit, de a következö jármüre az xp-t már vele fogom kitermelni.
Pl, VK3601 -re "megveszek" mindent freeXP -böl, de a Tigrist majd vele fogom unlock -olni, és a Tigrisen is csak ágyu, lánctalp, motor, stb...
Tigris II-re pedig játékkal.
Így rövidtávon lassabban lehet haladni, de hosszútávon szerintem megéri. -
crossy104 #11298 Nekem 1,5 millió free xp lesz.Nekem egy IS4 kell, meg valami brutál arty, ill. egy német TD. -
Most már folyamatosan ez megy minden mapon. Komolyan mondom, hogy agyfaszt kapok néha a sok seggfejtől. Minél nagyobb tankja van a jónépnek, annál többet kempel.
Múltkor is... XY map, IS7-IS4-IS4-IS-KV3-KV-KV szintű nehéztank felvonulás volt. Plusz ugye TD, arty, kisebb scoutok.
Szabályos vita alakult ki az egyik arty és az IS7 között, mert a seggfej azonnal elindult hátra be a bokorba bujkálni. Hát akkor bazmeg, add el a tankodat, ha drága a fenntartása. Az egyik legmozgékonyabb és legkeményebb übertank ahelyett, hogy a támadást segítené, megy bujkálni. És folyamatosan ez megy... unalmas. -
Sztem egy petícióra, amelyben rám ruházod. :) -
583.000 freeXP mire lesz elég EU szerverre csatlakozás után? :) -
Én is jártam így, tegnap 2 vagy 3* is.
**-**
Ki az a kacsaleves2?
-
TDantes #11293 Én ezt tudom. Csak így ettől, ez a térkép, tuti bukás. -
Renegade #11292 Mert a terep mindkét oldalon annak kedvez, aki előbb kimászik a bokorból. Mivel a lövedékek célkövetőek és a bokor az új Tier XI übercsít upgrade, ezért érthető okokból senki sem mozog, mert az esetek nagyobbik részében előbb kilövik, mint, hogy intelt tudna küldeni a túlélőknek, hogy hol is gubbaszt az ellenfél -
Nemtom, ha lehet hinni a "méretarányoknak" (Nekem az a 2 rész egyformának tűnik ...) akkor az is 160 ...
Bár lehet igazad van ... -
zoltang #11290 Az nem 160 és 100 ... ? -
TDantes #11289 Zseniális új taktika, Komarin pályán. Áhhh...
Itt ügye nem a zászlótól indul a két csapat. Azt csinálják, a banda egyik fele megy védeni a saját zászlóját, a másik fele megy foglalni az ellenségét. Igen ám, de mivel az ellenséges csapat is ugyanezt teszi, a zászlóknál értelemszerűen tank csata lenne.
De nem! Nem nem és nem! A zászlóktól öt méterre megáll mindenki, és nem mozdul meg. Kész semmit sem. Mindenki vár és les, és várja hogy az ellenfél a saját oldalán mozduljon előbb.
Nyerő taktika, eddig minden alkalommal veszített a csapat, ami így csinált.
Én meg rimánkodok, hogy basszák meg, ott van az orrom előtt egy IS3, meg valami közepes( én T1-el voltam) lőjjék már ki, mozduljanak meg, csak egy métert guruljanak előre. De nem. Nem mozdulnak meg.
Természetesen: Defeat!
Ez a pálya, az új legszarabb. Valami istentelenül szar lett. -
Pfhhh ... Mi lenne ha a játékban is ez lenne ...
Mellesleg a 320mm ott van ahol a 160mm-es lövegpajzs fekszik a 160 mm-e páncélzat előtt ... nem? -
zoltang #11287 Az E széria pár egysége létezett...
E100 természetesen valóban épült, az angolok a háború végén el is vitték magukhoz. (Torony nélkül...)
Az E10-E25 nem tudom épült-e.
E50 E75 futóműve elkészült be is építették egy Königstigerbe (1944 vége, Dortmund-Hoerder Hüttenverein) próbaképp, eredményeket nem ismerem. -
zoltang #11286 Ilyenem van...
320mm hol? :)))) -
zoltang #11285 Tudom, hogy ez a tervezés kezdete volt, de az f.oroszok úgyis lazán veszik a realitást, ez is beleférhetne, de az Indien mindenképp. -
TDantes #11284 Akkor, 128-as, ugyanaz mint a Maus-on? -
Valószínűleg mert a Panzer IX nem létezett.
Miért, az E-széria igen? :) -
davidbog #11282 Valószínűleg mert a Panzer IX nem létezett.
A hivatalos fórumon valamelyik topikban volt szó arról hogy két torony lesz hozzá. De ha nem lesz 15 cm-es vagy 17 cm-es ágyú akkor tulajdonképp felesleges is a két fajta torony. Viszont Maus toronnyal felejtős nálam az E-100. -
Azt írták a hiv. fórumban, hogy nem lesz 150mm-es német ágyú. Viszont a Maus-t valahogy buffolni fogják, mert az IS-7-hez képest gyenge. -
Jah meg egy P 1000 ratte mi? Az meg beteríti az egész mapot :D.
-
TDantes #11279 Mivel az E-100 Tizes szintű, szerintem csak egy fajta torony lesz rá. Az IS7-re és a Maus-ra se lehet semmit se fejleszteni, a tizes szintű tankok eleve ilyenek.
De nagyon fasza lenne tényleg, egy 150-(170?!)-es ágyú rá. Olyanokat lehet vele böffenni, hogy minden elleneséges célpont elpárolog....
Ja, tényleg Panzer IX miért nem lesz benne? A legviccesebb külsejű tank. Úgy néz ki mint aki beszart.
-
Amenynire utáltam az arty-t a játék elején, ma már elég sokat arty-zok, persze "pihenésképpen" és "creditszerzési" célzattal, hiszen ugyanannyi siker után az arty sokkal többet hoz a konyhára, márpedig a Királytigrishez még kell vagy 1,5 milla.....
Viszotn a patch óta sokkal jobban megy. Mindenki panaszkodik, nekem 3-5 kill vagy ennek megfelelő sebzés midnig megvan (kivéve ha az első percben lerássol egy scout). Tegnap még a saját csapatom is végig lámázott, mikor a Grillével 5 killel, egyedül maradva, TD-ként is használva megnyertem a meccset, úgy , hogy az ellennél 2 ksiebb arty maradt, de csak ültek a bokorban, én meg elfoglaltam a bázist... -
Köszi
-
A Párduc II-re lesz még egy 75mm L/100. -
Annyi hülye van ebben a játékban... 2 KT 1v1-ezett, és a mi KT-nk fogta hátat fordított a másiknak, és elkezdte lőni a light tankokat. Nagyon hülye szegény... -
davidbog #11274 Az Object 416 szerintem még beleférne, érdekesen is néz ki, nem az az orosz T szériás. Én inkább az M46 esetleg a népszerűbb M47-est hiányolom, azok valóban lehetnének tier IX-es mediumok. A Pershing pedig lehet ami valójában volt, nehéztank. Így eggyel lehetne csökkenteni a szinte ugyanolyan nehéztankok számát az ameriaki ágon.
Ez az oldal is jó, egy ideje ismerem, vannak nagyon érdekes és elfeledett prototípusok is. De itt se találtam az Object 261-et. Ezért aztán azt gondoltam WoT-os kitaláció, azért még így is furcsának tartom. -
Instagib. Ha jól tudom az Unreal Tournament-ből származó kifejezés, én először ott hallottam róla. Azt jelenti, hogy egy lövésből megöli az ellenfelet függetlenül annak életerejétől. Az angol szó ha jól sejtem az azonnali (instant) és a 'gib' szavak összeállításából jött létre. A 'gib' azt jelenti hogy egy testdarab, testrész, az FPS folklórban a robbanástól darabokra szétszakad testre utal. Tehát egy lövésből darabokra robbant a célpont. -
(Ezután jött a Leopard I 1956)
Kicsit korai lenne az még. 1956-ban az a program indult el Nyugat-Németországban, aminek a végén létrejött a Leopard. Az első prototípus 1960-ban készült el, rendszerbe állítása pedig 1965. -
zoltang #11270 Belefér a játékba az Object 416 is mert az 1951-es db.
http://www.alternatewars.com/BBOW/Tanks/Russian_AFVs.htm
Németek részéről jöhetne így a Porsche Indien-Panzer -je is 1954... (Ezután jött a Leopard I 1956)
-
davidbog #11269 Igen én is itt néztem. De ha orosz wikipédián nézed akkor oldalt a táblázatban össze van foglalva a páncélzata: 120 mm a homlokpáncélzat és 160 mm a lövegpajzs. De a szövegben szerepel a 320 mm. Véleményem szerint az a 320 mm a dőlésszögből számított függőleges páncélvastagság lehet, olyan mint amit egyszer én is számolgattam itt nehézharckocsikra. Még így se kevés, de azért '45-re nem olyan egyedülálló. Kiváncsian várom milyen lesz a WoT-ban. -
zoltang #11268 Az Object 704-nél az ágyú környéki terület 320mm.
http://en.wikipedia.org/wiki/ISU-152 -
davidbog #11267 Köszönöm a linkeket az Object 261-hez, ez szerencsére nem 400+ mm-es ágyúval szerelt szörnyeteg páros. De ez is bőven sok lesz a WoT-ba.
Azért engem még zavar ha SPG lő ki, nem játszok olyan sokat hogy megszokjam ezt az állapotot és normálisnak tekintsem. Úgyhogy részemről továbbra is gyűlölet övezi őket.
Engem igazából az E-75 érdekel a legjobban, jól néz ki. Az E-50 nem különösebben tetszik a tornya és a futóműve miatt. Az E-100 pedig csak akkor érdekel, ha lesz hozzá Tiger torony, nem csak Maus. Az ágyúk nagy valószínűséggel ugyan azok lesznek mint ami a KT, VK4502, Mauson van jelenleg. Ezeken kívül várható még a 8,8 cm L/100, ami az E-75-ösön és talán az E-50-esen lesz elérhető. Illetve az E-100-as Maus tornyához 15 vagy 17 cm-es ágyú. Véleményem szerint más nem.
Az Object 704-re én is kiváncsi vagyok. Gyanúsan sok az a 320 mm-es frontpáncél. -
Én az Uralmash-t várom ... az ami igazán érdekel ... -
Adjunktus #11265 Én már túltettem magam az arty dolgon.Leszarom.Ha kilőnek,teljes apátiával fogadom.
Tier 8 Ruszki arty?
Darth Nyikoláj.: Khuuuu...phuuuu Merre vannak az ellenséges tankok admirális?...Khuuuu....phuuuu
Admirális.:Valahol Prohorovka környékén nagyúr elvtárs.De nincsennek pontos koordinátáink!
Darth Nyikoláj.:Khuuuu...phuuuu...Arra nincs szükség!Hozzák a tier 8-as Orosz löveget és lőjjenek egyet találomra! Khuuuu....phuuuuu...
Lövés.Vágókép.Mindenhol roncsok és pusztulás.
The End
U.I.: Object 704-et nekem és leszarom a többit!
Arra azért kíváncsi leszek,hogy milyen nyelet szánnak az E szériáknak meg a Sturer Emil-nek. -
Zsolt7411 #11264 Szevasztok
Tankot hogy lehet venni?nekem nem jön össze. -
zoltang #11263 Mennyire hasonló...
-
[URL=http://i35.tinypic.com/53ad5h.jpg]"Object 261"[/URL] -
Itt meg is nézheted: link -
Ööööö izé. Félreértettél. A mondandóm végén ott a smile ami jelen esetben arra próbált utalni, hogy viccűtem. Persze utálom mint a s**rt az artykat. Amikor meg artyval megyek széjjel röhögöm az agyamat az idegbetegeken.
Én személy szerint nem is nerfelném őket csak egyszerűen 2-2-re korlátoznám az egy meccsen, maximálisan elérhető artyk számát. Akinek úgy is megéri, hogy adott esetben akár 1-2-5 percet is vár arra, hogy bekerüljön egy meccsre az játsszon artyval. Ha majd nem játszok a WoT-al az biztos, hogy nem az artyk miatt lesz.
Engem sokkal jobban idegesít a halálbokor a játékban meg az 5 méterről lövő és mégis láthatatlan ghostriderek jelenléte. Ezt csinálhatnák meg marha gyorsan mert ez tényleg idegesítő.
szvsz -
Én most szedtem ki egy lövésből egy KTt. Szóval lehet szidni, bár mostanában ritkán artyzom, mert annyi szépsége van ennek a játéknak, hogy nem pazarlom az időt artys puffogtatásra. :)