A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ööööö izé. Félreértettél. A mondandóm végén ott a smile ami jelen esetben arra próbált utalni, hogy viccűtem. Persze utálom mint a s**rt az artykat. Amikor meg artyval megyek széjjel röhögöm az agyamat az idegbetegeken.
Én személy szerint nem is nerfelném őket csak egyszerűen 2-2-re korlátoznám az egy meccsen, maximálisan elérhető artyk számát. Akinek úgy is megéri, hogy adott esetben akár 1-2-5 percet is vár arra, hogy bekerüljön egy meccsre az játsszon artyval. Ha majd nem játszok a WoT-al az biztos, hogy nem az artyk miatt lesz.
Engem sokkal jobban idegesít a halálbokor a játékban meg az 5 méterről lövő és mégis láthatatlan ghostriderek jelenléte. Ezt csinálhatnák meg marha gyorsan mert ez tényleg idegesítő.
szvsz