A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #11267 Köszönöm a linkeket az Object 261-hez, ez szerencsére nem 400+ mm-es ágyúval szerelt szörnyeteg páros. De ez is bőven sok lesz a WoT-ba.
Azért engem még zavar ha SPG lő ki, nem játszok olyan sokat hogy megszokjam ezt az állapotot és normálisnak tekintsem. Úgyhogy részemről továbbra is gyűlölet övezi őket.
Engem igazából az E-75 érdekel a legjobban, jól néz ki. Az E-50 nem különösebben tetszik a tornya és a futóműve miatt. Az E-100 pedig csak akkor érdekel, ha lesz hozzá Tiger torony, nem csak Maus. Az ágyúk nagy valószínűséggel ugyan azok lesznek mint ami a KT, VK4502, Mauson van jelenleg. Ezeken kívül várható még a 8,8 cm L/100, ami az E-75-ösön és talán az E-50-esen lesz elérhető. Illetve az E-100-as Maus tornyához 15 vagy 17 cm-es ágyú. Véleményem szerint más nem.
Az Object 704-re én is kiváncsi vagyok. Gyanúsan sok az a 320 mm-es frontpáncél.