418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Én jobban szeretek a felső harmadban, de NEM a legtetején lenni. Akkor lényegében minden ellenfélre veszélyes vagyok, viszont a csapat sorsa nem az én kezemben van.

Valahogy rossz élményeim vannak arról, ha én vagyok a TOP tank :)
  • crossy104
    Én is csodálkoznák, ha dec. 15 előtt indulna az eu. szerver.
  • Me0w
    Lehet, hogy delutan negy, csak a honapot tevesztette el.
  • zalkad
    Nem tudom elképzelni, hogy a bajnokság vége elött wipe legyen...
  • RatBaG #12255
    bullshit...
  • crossy104
    Valami doctore22 irogatja a kissrácon, hogy holnap lesz wipe, és hogy délután 4-kor teszik ki hivatalosan. Remélem nem megint egy unatkozó .....
  • a.carkey
    Szerintetek, melyik nagy tank fogja megérni inkább:

IS4 vs Minimaus vs T34
    vagy
    IS7 vs Maus vs T30
    ?

Igazából a T34nek az ágyúja az, amelyik pl. gyengébb, mint a T30on lévő.
    A Maus ugye erősítve lesz, de akkor is lassú marad, viszont cserébe a HPja valami überbrutál lesz. A Minimaus nem tudom mennyire jó, de XPben olcsóbb, mint egy Maus, és már felmegy rá a Maus ágyúja. A IS7 gyors, és kb. korrekt minden téren. Igazából ezt választanám, de aki nyomja vele, messziről milyen pontos az ágyúja? Az amerikai T30 némileg a legdrágább, de frontpáncélilag sehol sincs a többihez képest, de a játék a sebzést máshogy számolja.

Most, hogy összekerültem egy csatában az én oldalamon lévő 5 IS7, T30 és Maus combóval, az ellennél ue csak jobban elosztva, nos, bár nekem szimpi a Tiger és a KT is, de NEM LESZ ÉRTELME játszani velük, mert ezek között sanszunk sem lesz vele, hiába jó tankok. :(

Úgyhogy fel van adva a lecke, hogy mire költsön el majd az ember 1M+ xpt, és vagy 10-11 milla kreditet. :(

Mivel mindenki nagy dögökkel fog rohangálni, így sajnos ez "kötelező" lesz másnak is, vagy a saját magával szúr ki, és valjuk be: ez az utolsó esély, hogy az ember tényleg grind nélkül kipróbáljon egy nagytankot. (Aki anno hozzájutott, gondolom nem felt. magától rakta össze a maga Mausát és IS7ét. Igazából több nagy tankot is ki szerettem volna próbálni, de ahogy nézem, ez képtelenség lesz, mert annyi XPm nincs.

Még vagy összeszedek vagy 400k xpt és úgy jó 4-5 milla kreditet, és akkor bele tudok ülni egy másik nagyba is, vagy még többet, és egy nagy TDt is megnézhetek, vagy hagyom. Dilemma. A végén lehet, hogy pénzkérdés lesz az egész. :)

Egy biztos, a liveon, csak ha nagyon mazohista leszek, akkor fogok nagy tankot kigyúrni. (Bár a PotBSban ugye mégiscsak megépítettem az FT és a Naval hajókat is, de az más. Ennyi időm gyerekkel most már nincs. :D)
  • LeonSilver
  • Forolto
    ez övön aluli volt.
  • a.carkey
    Tényleg jó lenne, ha kiírná a damage rated és a nemzetiséget is be lehetne állítani.
  • Me0w
    A magyar is.
  • a.carkey
    Azért lehet az artyval is jól játszani. 2 hpm volt 14 percig és azért jól ment. Persze ez nálam pálya és társ függő. (A pálya kampi volt, a társak között meg volt pár jó.)
  • Jeffjohnson
    Nem csak a játék hanem a weblap és a launcher (amivel a játékot indítod) is le lesz/van fordítva. A beszéd szerintem nem lesz de majd rákérdezek.
  • egonn
    Először is gratula a fordításhoz! Másodszor :honosítva lessz a game?(persze az egyik adódik a másikból).A beszéd is szinkronizálva lessz? Mert nekem az angol-is-kínai sajnos:(
  • a.carkey
    Részemről pár pályát kivennék, mert némelyik olyan, mintha Hermann Tilke tervezte volna ...
  • LeonSilver
    Csak gratulálni tudok!
    Megkérdeztem a fiamat de sajnos nagyon el van havazva :) Éjjel-nappal írják a zhkat az egyetemen, nincs ideje ilyenre, ráadásul a játékot sem ismeri.
  • Jeffjohnson
    Kész a magyar fordítás! Szeretném mindenkinek aki részt vett benne megköszönni a segítséget pláne a tegnap beugróknak életmentő volt! A kliens fordítását elküldtem Overlornak remélem hamarosan tesztelhetjük.
  • Adjunktus
    Ok bocsánat,nem tudtam.Öszintén szólva nem igazán jártam még utánna,ezért vagyok ilyen értelmetlen.:D
  • Torzonborz
    akkor várj amíg jön a mail. egyébként van Rift topik esetleg ott kéne erről diskurálni :P
  • DummyBoy
    Én TD és médium párti voltam, egészen mostanáig ... (Sőt, scoutolni is szerettem ...)

Sajna a medium rész most egész egyszerűen szar lett :(

Nem is igen fogom erőltetni ... Soft Wipe után szerintem meglesznek a T7-es heavyk, meg amennyi TD csak lehet :)
  • Adjunktus
    Trion Account Management

* Serial code successfully applied to your account!

Ez történt mikor bemásoltam a számsort,amit e-mail-be kaptam.Aztán egy másik weboldalról is kaptam egy kód sort.azt is kipróbáltam,ugyan ez lett a vége.A submit fölött most továbra is üres a sáv a kódnak.A submit alatt pedig ez van.:

Serial codes applied to your account
    Description Serial Code Date
    RIFTWatch_Beta_Invite_Key1 ***************ezvu 11-25-2010
    GameZone_RIFT_Beta_Invite ***************kpsv 12-03-2010

????
  • TVelvet
    nekem 4 oldalról van kulcsom beregelve, de eddig semmi :( szomorú is vagyok
  • Tono34
    Én kedvelem az artit is :) , de legfőképpen a német tankokat. Azt várom hátha megveszi vmi német cég az egész játékot és akkor a megfelelő értékekkel lehet játszani. :D
  • LeonSilver
    Ja. Már szüttyög is le a kliens. 6.5 giga.Még 20 perc és este indul a mandula. Qrva kíváncsi vagyok rá, majd egy éve olvastam róla először és igen impozánsnak tűnik. Még a Jumpgate jöhetne meg a T.E.R.A Online.
  • zalkad
    A Tigris pont azért jó szerintem, mert ha az felsö mezönybe kerül, akkor sincs gond, vadásszon csak rá mindenki, mert a jó tigrisezö úgyis onnan támad (lehetöleg messziröl), ahol viszonylagos biztonságban van, maximum a frontpáncélt tudják löni, ha észre is veszik... azt meg löhetik :)
  • Torzonborz
    OFF
    béta kulcsot account managmentben az "Enter your serial code and click Submit to apply: " mezőbe írd be majd submit. ha beválasztanak kapsz emailt.

ON
  • Adjunktus
    Kaptál kulcsot a RIFT-re?Én kaptam valami számsort,de egyenlőre nem tudok mit kezdeni vele.:)
  • LeonSilver
    Nem vagyunk egyformák. Van aki a TD-re teszi a voksot, van aki artyzik, stb. Egyébként pedig a legjobb (szerintem) az ha az ember a középmezőnyben van. Ha az elején vagy akkor mindenki rád vadászik, ha meg a végén, akkor jónapot. Középtájon a legfaszább!
  • Tono34
    Nekem eddig tetszik, pláne, hogy nem mindig én vagyok a legkisebb :)
  • LeonSilver
    Volt tigrisem, kifejlesztve. Eladtam, nekem nem tetszenek a heavy tankok. Én a közepesek híve vagyok. Na meg a kis Hetzié :)
  • LSSAHPAUL
    A láthatóság-hibát szvsz csak valami radikális megoldással fogják tudni javítani, ugyanis a jelenlegi rendszer sok erőforrást vesz el a szervertől, minnél inkább akarják tökéletesíteni annál többet, talán már el is érték a lag határt :)
  • Tono34
    Pedig még nincs is rajta a legjobb löveg.
  • LeonSilver
    Jaja. Ágyú helyett franciakulcsot neki :)
  • lammaer
    A Tigris OP... nerf the Tiger :)
  • lammaer
    Én meg lehet hogy S51-el megyek fel, lsz soook nagy zsiiiros célpont
  • Tono34
    Tigrissel volt egy jó köröm :)
    2 kill 6 dam, 6 detect

2600 XP (dupla)

35e credit
  • LeonSilver
    Én lehet 1-1.5 hétig fel sem megyek, mert megint az lesz mint a multkori wipe után :) Most jön le a RIFT béta, azzal majd elleszek.
  • lammaer
    Na majd ami ez EU szerveren lesz softwipe után... az IS4 lesz a scout :)
  • lammaer
    "Nem tudjátok, hogy tervezik kijavítani ezt a láthatatlanság-bugot?"

Mivel tudod hogy bug, a választ is tudod rá.

• zalkad
    Simmán hozzáolvastam már az elsö hozzászólásodnál is... reggel van, na! :D