A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintetek, melyik nagy tank fogja megérni inkább:
IS4 vs Minimaus vs T34
vagy
IS7 vs Maus vs T30
?
Igazából a T34nek az ágyúja az, amelyik pl. gyengébb, mint a T30on lévő.
A Maus ugye erősítve lesz, de akkor is lassú marad, viszont cserébe a HPja valami überbrutál lesz. A Minimaus nem tudom mennyire jó, de XPben olcsóbb, mint egy Maus, és már felmegy rá a Maus ágyúja. A IS7 gyors, és kb. korrekt minden téren. Igazából ezt választanám, de aki nyomja vele, messziről milyen pontos az ágyúja? Az amerikai T30 némileg a legdrágább, de frontpáncélilag sehol sincs a többihez képest, de a játék a sebzést máshogy számolja.
Most, hogy összekerültem egy csatában az én oldalamon lévő 5 IS7, T30 és Maus combóval, az ellennél ue csak jobban elosztva, nos, bár nekem szimpi a Tiger és a KT is, de NEM LESZ ÉRTELME játszani velük, mert ezek között sanszunk sem lesz vele, hiába jó tankok. :(
Úgyhogy fel van adva a lecke, hogy mire költsön el majd az ember 1M+ xpt, és vagy 10-11 milla kreditet. :(
Mivel mindenki nagy dögökkel fog rohangálni, így sajnos ez "kötelező" lesz másnak is, vagy a saját magával szúr ki, és valjuk be: ez az utolsó esély, hogy az ember tényleg grind nélkül kipróbáljon egy nagytankot. (Aki anno hozzájutott, gondolom nem felt. magától rakta össze a maga Mausát és IS7ét. Igazából több nagy tankot is ki szerettem volna próbálni, de ahogy nézem, ez képtelenség lesz, mert annyi XPm nincs.
Még vagy összeszedek vagy 400k xpt és úgy jó 4-5 milla kreditet, és akkor bele tudok ülni egy másik nagyba is, vagy még többet, és egy nagy TDt is megnézhetek, vagy hagyom. Dilemma. A végén lehet, hogy pénzkérdés lesz az egész. :)
Egy biztos, a liveon, csak ha nagyon mazohista leszek, akkor fogok nagy tankot kigyúrni. (Bár a PotBSban ugye mégiscsak megépítettem az FT és a Naval hajókat is, de az más. Ennyi időm gyerekkel most már nincs. :D)