418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem is olyan rossz ez a KV :) A 122mm-es löveggel one-shotolgatni egész nagy élmény :D Még kell pár ezer xp és kibököm a 107-essel pár gigahevi szemét :D (álmodik a nyomor) -
OFF:
Nem tudom, valamilyen szinten fiatalnak értelmesebb volt akkor lenni, mint a rendszerváltozás után, de ez magánvélemény, lehet, hogy rosszul látom. (Persze, rendszertechnikailag egy kalap szar volt a dolog, de sokmindenben meg jó, pontosabban más, mint most, ami nem feltétlenül volt rossz.)
ON: -
spiczi91 #13297 Ilyenkor tudok rohadtul örülni annak hogy nem az átkosban nőttem fel. :) -
"... Áááááápriliiis néééégyrőőőől szóóóóójjjjon aaaaz éééének ..." -
Nem tudom, de 43 évig ünnepeltük, és ez nagy poén volt. :D -
Akkor azért a poént lődd le: Április 4.-én mi volt? :) -
Csak hülyültem. Itt pl. csupán vagy 5x jártam:
(A legutolsó kép csak a Good Year kedvéért. :D) -
Átütötték csak mivel fekete fehér a kép nem igen fogsz látni világos lyukat mivel a tankban is sötét van és mivel kumulatív páncéltörővel lőttek biztos nem volt nagy akadály.
+a játékban jól el.rontották a sebzési modelt minden lövés kumulatív sebzést mutat azt a kis aranyos lyukat pedig beszakadást kellene oda rajzolniuk mint a Tiger vs T34 nevü játékban ott sokkal jobban megcsinálták. -
*ezt -
OFF:
Ez ismeritek ? :D -
Erről van infod?
Anno Karlsruheban mesélte egy rokonom, hogy amikor a franciák bevonultak, már szét volt lőve a fél város, de az "óváros", és a szép főutcája totál ép maradt. Erre ők felrobbantották az egészet, mert olyan kedvük volt. -
Csak 1 kis érdeklődés : van magyar rész a játékhoz ? Mert ahogy látom nálad magyarosítva van. :D
Jó lenne. -
zoltang #13287 Volt egy falu 1945 márc. v. május (háború vége fele) Bajorországban amiben német csapatokat sejtettek az amik. Nem mertek bemenni a kisvárosba/ faluba inkább lebombázták teljesen...
Nem voltak német katonák a helységben, csak egy magyar "szemtanú katona" a közeli dombon... :( -
balogh197528 #13286 http://www.kephost.com/download.php?file=3e1gd8yw85eun811t9ih.jpg -
Erről a képről az a történet jutott eszembe,mikor egy német tank vagy TD már nem emlékszem ugyanigy lerobbant egy hídon az amcsi páncélosok messziről elkerülték a hidat,pedig már rég elhagyták a németek.:) -
balogh197528 #13284 legjobb eredményem -
Az Ardenneki offenzíva december. 16.-án kezdődött. -
Április 4. ? :D -
weissewolfe #13281 Írta régebben valaki,hogy az oroszok egyetlen olyan ágyút találtak,ami átviszi.A SU-152 400 méterről. -
weissewolfe #13280 Megütögették pontozóval,vagy mi? :D -
zoltang #13279 Egy kis aktualitás, közeledvén egy híres időponthoz...
(Józsa Béla: Tigrisek az Ardennekben)
Szerintem egy sem tört át... :)
-
davidbog #13278 Valószínűleg, azért nem zavar senkit az IS-3 tornya, mert a testet át lehet lőni szemből is. Ha IS-3-al megyek nagy gépektől nem is kapok lövést a toronyra. A IS-4 teste szintén átvihető, nekem elég gyakran sikerül. Ha jól emlékszem az IS-4 WoT-os páncélzatáról(??) te linkeltél ide képet, azon a homlokpáncél felső része 140 mm volt, az se egetrengető. De legalább annak 29 fok a dőlése, arról könnyebben elképzelhető hogy lepattannak a lövedékek, nem mint a T32 36 fokos 127 mm-eséről.
Csak a T32 homlokpáncéljával van bajom, mivel ilyen gépem van látom hogy mennyire nem sikerül átlőniük. A többiével nincs azokat nem olyan nehéz átlőni.
Narancssárga a célkereszt esetén még van esély az átütésre. A T32 tesztelésekor a torony oldalát (197 mm) ötből kétszer vitte át a 100 mm-es orosz ágyú narancssárga jelölésnél. -
Amiatt nyavalyognak az amerikaiak miatt, mert egyre több az amerikai hvy. Régen a JSz-ek miatt nyavalyogtak, mert akkor abból volt sok. Továbbá azért a Tier VII.-es JSz messze nem csinál olyat, mint a Tier VII.-es T29, amelyet képtelen vagyok Ferdivel átütni. Jelenleg a bug miatt az amerikai hvy-k sokkal keményebbek, mint a Jsz-ek, tehát azért a nyavalygás mögött van valami.
A patch után azért nem lesz olyan, hogy egy T29-es tornyát nem tudod átütni (max. lepattanás elképzelhető), és legalább lesz egy viszonylag korrekt esélyem sebezni a T32 nagyobb tornyát, illetve a T30 tornyát... Jelenleg ez az esély bambuszrügy méretű... -
Sir Charles #13276 Majd eldobtam a hajam.
Hétvégén volt két meccsem is, ahol a hihetetlen noob játékosok ismét megmutatták mit tudnak.Ja, és mindegyik arty volt természetesen.
Első meccs, korábbi Hills pálya: elindultam a faluba a középső hegy mellett IS-3-al. A falu közepén találkoztam két Pantherral, meg egy IS-3-al. Kb.fél percig bírtam ellenük. Erre mit csinált a négy arty az én csapatomba: semmit. Egy kósza lövést nem engedtek el, pedig ez a három tank volt csak látható a térképen. Meghaltam, kérdezem az artykat miért nem segítettek. Erre az egyik visszaírja, hogy várta az IS-4-et, hogy felbukkanjon. No komment.
Másik meccs: Sand river
Bal oldalon kezdük a játékot, én Sherman-nel.
Elindultam egy PZIII-al a pálya bal széle mellett. A csapat többi része a pálya másik felére a hegyek felé indult. Nézem a térképet és látom, hogy a többiek összetalálkoztak az ellennel a sziklák lábánál. Az ellenség is csupa noobokból álhatott, mert nem viccelek, a kis térképen egy kockában legalább 8 tank tömörült össze. Én a társammal megláttunk a sarokban egy A-20-at és elkezdtük volna lőni.Erre a két arty csapattársam nem az ellenséges tömeget kezdte el lőni, hanem mindketten eleresztettek egy-egy lövést az A-20-ra. Hát mondom gratula.
A meccset elvesztettük vagy 14:3-ra -
Jó a T32-nek most elég durva a testpáncélzata szemből, mert 127mm-re jött még rá 20%. A legnagyobb ágyúkkal lehet csak átlőni (Kwk L/68 meg Bl-9 és afölött) Vagy ha eltalálod a kritikus helyen, a frontpáncél legalján, akkor akár egy 88-as is sebezheti.
De a T29/34/30-t teszteltük és egy M3 is átvitte, aminek 160mm-es penje van.
A T29 ellenfelei az IS és a Tigris I, az egyikre 175mm-es a másikra 203mm-es pen.-el rendelkező ágyú megy fel, szóval ezekkel átlőhető. Patch után meg végképp átlőhető lesz, talán még az L/56-os 88-assal is. -
A friendly fire a harctér egyik alapja, szvsz az, hogy van a játékban FF, egyáltalán nem rossz dolog. Ha barom az arty, mert a saját csapattársakra nem ügyel, akkor barom az arty. Ha valaki berohan tűzvonalba, akkor berohan tűzvonalba. Ezzel nincs gond, szerintem.
A baj akkor van, amikor valaki készakarva sebez bele a csapattársba... -
Az hogy az amcsi tankok tornyát nem lehet átlőni, az oké, ott figyel a statokban, T8 alatt nem sokat oszt vagy szoroz az a +20% ...
De hogy a hull-t sem ... Na az az idegölő ...
TK züsztem: csak azért nem postoltam ezt idáig, mert állítólag dolgoznak valami automata anti-TK züsztemen ...
A ROF-féle dolog abból is jó, hogy ha ezeket a damage-eket külön tárolod, akkor a mértékükből lehet látni, hogy direkt lő a csapattársakra valaki, vagy véletlenül ...
HA egy ISU okoz 2-3000HP sebzést, akkor az lehet véletlen ...
Ha egy loltraktor, akkor az kevésbé ...
Meg a legszebb, hogy ilyenkor számolhatna a rendszer max sebzéssel, és ugye nem kell penetrálni sem meg semmi :)
Elképzelem az arcokat, amikor a balklikk átváltozik önmegsemmisítő rendszerré :) -
Oké, de mostanában mindenki csak az amerikaiak miatt nyavalyog, miközben az egész IS szériának ugyanilyen átlőhetetlen tornya van.
De a patch után is ilyenek lesznek az amcsik, szóval tessék megtanulni célozni, ha meg csak a tornya lóg ki akkor SPG támogatást kell kérni vagy mögé kerülni. -
lammaer #13271 Nem is rossz ötlet. Sztem az az egy-két belerohanós nem akkora probléma mint az, hogy ilyen lánc TK-zást nem tud megcsinálni a gyerek.
Simán megérné egy ilyen rendszer.
De szerver szinten is, mondjuk 1 percen belül elkövetett két TK hozhatna valami automatikus retorziót (pl fél óra ban, jó kis minusz a csatába).
Le lehetne programozni, de még van más dolguk gondolom.
-
lammaer #13270 "Szerintem ez egy második (sokadik) accja egy gyereknek."
Lehet, de azért bele kellett feccölnie némi energiát hogy egy Tnemtomhanyassal futkorásszon. Loltraktorossal nem foglalkozok, egyrészt az engem nem fog TKzni, másrészt nyilván az csak egy fake acc hogy baromkkodjon vki.
Nekem kb 5 percbe tellett elintézni, ő meg azért picit többet grindelt érte sztem :) Ennyit nekem megért a tudat hogy legközelebb meccsemet ez a gyerek nem teszi tönkre. -
Rise of Flight-ban van olyan Friendly Fire züsztem, hogy ha egy Friendly-t eltalálsz, akkor az okozott sebzést te is megkapod ...
Az lenne a legjobb, ha csak az kapná be, aki épp lő, de sajnos ez a sok idióta miatt nem a legjobb ...
Amióta játszom, volt kb 3 vagy 4 TK-m, mind TD-vel, mert pont akkor robogott be elém valaki, amikor lőttem ...
Valójában a "harci helyzet" legjobban úgy lenne szimulálható, ha minden maradna a régiben ... De ez nem egy szimulátor ...
Az lenne a legjobb, ha ténylegesen csak az sebződne, aki friendlyre lő ... Így le lennének szabályozva a TK-erek is valamint az idegbeteg Artyk is, akik épp leszarják, hogy 3 szövetséges tank kering az enemi mellett, azért csak odalőnek ...
Sajnos ezzel is akad rengeteg probléma, hiszen így mi szopnánk a balfasz csapattársak miatt is, akik belerohannak a lövésbe, de legalább leszoknának a TK-ról ... -
Fakkkkk, ezt nem is tudtam. Na majd legközelebb. Dankesün, vödörszén ;) -
Ezt is lehet reportolni nyugodtan. Én is reportoltam két AFK-kert nemrég. Screenshot a játék közben és végén, hogy nem mozdult, elküldeni a [email protected], és kész. -
Már a második olyan gém megy, ahol egy bodlak nevi fasztarisznya ferdivel AFK a meccs elejétől a végéig. Semmit sem csinál, nem reagál semmire sem. Ez jó nagy kibaszás mert a gép amikor összerakja a két partyt ugye keményen beleszámolja őt is, pedig felesleges. Rohaggyik meg -
Bocsánat, de én anno mérgelődtem a JSz-3/-4/-7 miatt. Az amerikai harckocsikig a JSz-3 volt a nemezisem, mostanság a T29/T32/T34/T30... -
Szerintem ez egy második (sokadik) accja egy gyereknek. Én még októberben reportoltam egy 'TheLastOne' nevezetű gyereket, aki azzal kérkedett, hogy már rengeteg embert TK-zott le, de sose kapott érte ban-t (akkor éppen egy platoonos LoLtraktort TK-zott). -
A patch utáni T32 nem lesz ilyen. Épp ezt írtam, hogy szinte ugyanaz a tank marad.
És a T29-esnek meg a többi nehéz tanknak a nerf után se nagyon lehet majd átlőni a tornyát szemből, írtam hogy az Is-4 a tornyomat találta el és megfogta a gránátot (pedig az már csak 178mm volt ténylegesen)
Amúgy az miért nem zavar senkit, hogy az Is-3 tornyát nem lehet átlőni szemből?
Amint Is-3-ra auto-aim-ezek, még a legnagyobb ágyúk is narancssárga célkeresztet mutatnak és egy se megy át rajta. Is-4 ugyanez csak megszorozva 10-el.
Sivatagos pályán amúgy marha jó az összes amcsi nehéz tank, rengetek olyan hely van ahol ki lehet lógatni a tornyot :) -
lammaer #13262 Höhö, ez gyorsan ment :)
siberian express -
lammaer #13261 Most akkor mit mondjak - tegnap kétszer belefutottunk ebbe a baromarcú TheOneBigOne nevű gyerekbe.
Szerencsére a második alkalommal csak -3ig jutott...
elso
masodik
Engem egyszer se lőtt ki mert előbb kapott ki az ellen, de ettől függetlenül reportálom az anyjába, talán ha elegen ugatnak miatta akkor nem egy 3 napos ejnyebejnyét kap.
Nyilván a csávó megunta a játékot és ott akarja hagyni azt azért ökörködik igy, ezért szivesen hozzájárulok hogy ez megtörténjen. -
Wlanseraf #13260 Ez perverz volt:) csúcson T30 én legalul M5stuart:D