banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Majd eldobtam a hajam.
    Hétvégén volt két meccsem is, ahol a hihetetlen noob játékosok ismét megmutatták mit tudnak.Ja, és mindegyik arty volt természetesen.
    Első meccs, korábbi Hills pálya: elindultam a faluba a középső hegy mellett IS-3-al. A falu közepén találkoztam két Pantherral, meg egy IS-3-al. Kb.fél percig bírtam ellenük. Erre mit csinált a négy arty az én csapatomba: semmit. Egy kósza lövést nem engedtek el, pedig ez a három tank volt csak látható a térképen. Meghaltam, kérdezem az artykat miért nem segítettek. Erre az egyik visszaírja, hogy várta az IS-4-et, hogy felbukkanjon. No komment.
    Másik meccs: Sand river
    Bal oldalon kezdük a játékot, én Sherman-nel.
    Elindultam egy PZIII-al a pálya bal széle mellett. A csapat többi része a pálya másik felére a hegyek felé indult. Nézem a térképet és látom, hogy a többiek összetalálkoztak az ellennel a sziklák lábánál. Az ellenség is csupa noobokból álhatott, mert nem viccelek, a kis térképen egy kockában legalább 8 tank tömörült össze. Én a társammal megláttunk a sarokban egy A-20-at és elkezdtük volna lőni.Erre a két arty csapattársam nem az ellenséges tömeget kezdte el lőni, hanem mindketten eleresztettek egy-egy lövést az A-20-ra. Hát mondom gratula.
    A meccset elvesztettük vagy 14:3-ra