418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Árak:
v.0.6.2.7 additional information
Research costs:
Т-54: 167.025
Panther II: 164.535
M26 Pershing: 174.690
"Object" 704: 152 900
"Object" 212 (SU-14 path): 185.570
"Object" 212 (S-51 path): 185.200
Gw-Panther: 116.580
Gw-Tiger: 166.000
M12: 112.250
M40/M43: 148.720
Price in credits:
Т-54: 2.940.000
Panther II: 2.850.000
Pershing: 2.980.000
"Object" 704: 3.547.000
"Object" 212: 2.490.000
Gw-Panther: 1.250.000
Gw-Tiger: 2.560.000
M12: 1.120.000
M40/M43: 2.438.000 -
A szervíz nekem Ferdivel ~13k, a lőszer darabja ugyanúgy 1k. Mégis sokszor én támadok, míg a Heavy-k (helyettem) kempelnek a bázison. Teszem mindezt úgy, hogy az Arty még talán kellemetlenebb nekem, mint a Heavy-knek, és bizony sokszor halok meg a "tüzelő bokrok" miatt.
Amíg én (Prémiummal) cirka 3 misit gyűjtöttem össze, amióta megvan a Ferdi (298 csata -> átlag ~10'000 credit / csata a pozitív serpenyőben), addig ezt az érvet valahogy nehezen tudom elfogadni...
Vagy akkor ennyire profi játékos lennék? Efelől ugyanis nagyon komoly kétségeim vannak. :D -
Ja láttam, jó film.
De én most ezt várom nagyon: Panzer 88 -
Majd ha neked is 20k lesz a teljes szerviz, meg 1k a loszer darabja, meggondolod. -
De gondolom a KV1S már sokkal rosszabbul keres, mert drágább a javítás/lőszer. -
crossy104 #14014 A KV jó kis tank, ha felteszed rá a nagy kályhakürtöket marha jól lehet vele keresni.Viszont utána jobb a KV1S oldal, mert az jóval gyorsabb. -
crossy104 #14013 Ha nagy tankod lesz szerintem te sem fogsz nagy hévvel előre menni, ha sokadszor szednek ki a különösen nagy tűzerejű galagonya bokrok, és az arty-k.Ráadásul úgy fognak kiszedni, hogy még csak észre sem veszed őket. -
Meg a 105-ös HE ágyút is megszerettem nagyon. Gyakorlatilag csak ezzel tudok kárt tenni az ellenség 60%ában... -
Gondoltam, megszerzem a KV-t ezért elkezdtem grindelni a ruszki ágat is. Nem emlékszem, hogy már ki mondta, de igaza volt abban, hogy sokkal élvezetesebbek a kis tier játékok :) Gyakorlatilag mindenki tud sebezni mindenki, van sebesség, a tüzérség éppen ezért, nem olyan durva. :) -
Itt az új rekordom. Örülök neki, mint majom a farkának, mert a Pz III féle szívás után ez végre kicsit belelkesített. Ami addig tartott, h megnéztem a köv szint XP-jét. De legalább már nem kapnak szét egyre és a nagyokat is tudom kicsit sebezni.
Ma vettem észre, h ahogy nő a Tier úgy csökken az IQ. Persze tisztelet a kivételnek. Egyesek tudnak érdekes dolgokat csinálni. Számomra kicsit elkeserítő, h a legtöbb csatában majdnem az egész csapat (mindkettő) kempel. Amin nagyon kiakadtam: heavy tankkal kempelnek sokan. Nekem olyanom lenne, tuti nem állnék meg egy percre sem, csak mikor célzok:) Érdekes módon eddig nem tapasztaltam ezt a jelenséget, csak ma. Remélem ezen vhogy segítenek a fejlesztők.
-
lammaer #14009 Meg elvisz magával 2-3 személyta legénységből, plusz ammo rack+ágyú+motor, úgy mellékesen :) -
lammaer #14008 Csak az amerikai heavyk brutálisak ha jól használják őket. A mediumok kb lényegtelenek, food kategória.
Az arty meg... S51-et meg buszt semmi nem tudja űberelni. -
lammaer #14007 Tier5 környékén keresd, mediumból a T34 az tutira pénzgyártó, gondolom akkor jól tippelsz KV-ra is.
De a legbiztosabb az orosz arty :) -
lammaer #14006 Ja, nem egy mai darab. Kicsit depressziv, nem az a döngetünk ezerrel mint a halál 50 órája.
De még mindig emlékszem, ahogy orditják az afgán asszonyok hogy Badaaaaaaaal!
Pedig '94-ben láttam asszem, még szakközépben, VHSen :) -
garaib #14005 Láttátok már ezt a jó kis tankos filmet?
http://filmshit.blog.hu/2010/01/04/a_tank_haborus_fenevad_online_film -
SuLtAN17 #14004 Szerintem az orosz tank helyett amerikait akartál írni :) -
Melyik a legjobb pénzcsináló ruszki oldalon? KV1? -
Rundstedt17 #14002 A balance nagyon hiányzik
Az orosz tankok nem kicsit jobbak mint a többi.
Az artik pedig abszolúte idegesítően túl jók. -
Most engem egy pz4 + kv-1s olt meg, HE-kkel. Most en is verjem szet a keyboardot, hogy a spall liner + rammer dragabb, mint a ket tank egyutt? -
Visszaszívom. Nagy rakás szar az :D Hiába sebzek mindenkit szinte, ilyen 5%okat vesz le, a kicsikről is max 10%okat. -
Persze. Ha közvetlenül a lánctalp mellé csapódik be a lövedék, akkor leszedi a lánctalpat általában. -
SPG-vel lelehet lőni mások lánctalpát? -
Még hogy kevesebben arty-znak mai napon rendszeresen van találkozóm su14el meg a 2-3 tagú bandájával
hát az biztos hogy nem ez a szerencse napom minden második körben minimum 3tagú tier5-6 ágyú és ennek persze vagy a végletekig kemp vagy pár perces arty arcoskodás a vége
+ azt megszokni hogy az orosz ágyú csak mellém lő de akkor is -minusz egy ezres a KT-ből
-
crossy104 #13996 A probléma nagyrészt az elmeroggyant csapattársak miatt van.Példa.Ma a városi pályán volt az utolsó csatám / ott omlott össze az idegrendszerem / Én voltam a tornasorban elöl.Volt nálunk NÉGY!!!!! Pinokkió. Mondtam nekik, hogy gyorsan támadunk a sinek felől, fedezzenek.Jött is utánam 5-6 tank.Erre ők mit csináltak? Nekiálltak megmászni azt a qrva nagy dombot.Talán félútig jutottak el, mire vége volt a csatának.Irtam is a marha Pinokkióknak, hogy dugják az orrukat egymás seggébe, és folyamatosan hazudozzanak. 
-
crossy104 #13995 Nekem is lett pár ősz hajszálam a KV3-tól, de megérte, mert az IS qrva jó kis tank.Imádtam.Ráadásul a 100-as ágyúval hozza a pénzt is rendesen. -
crossy104 #13994 Valszeg igazad van.Tényleg ideggyenge voltam.Vért izzadva kiszenvedtem iszonyat mennyiségű xp-t, hogy megvegyem azt amit már régóta szeretnék.Nem is kell nagyobb, ez pont jó lesz, fullosan persze mert az alap elég gyenge.Viszont mióta megvettem, / tegnap délután / szinte minden egyes csatában az arty szedett ki.Komolyan mondom ilyen még nem volt egy tankkal sem, pedig igen sok volt már.Szerintem majd mindenki ideges lenne, ha az első 25 csatából 23-nál az arty szedné ki. -
lammaer #13993 Aranz kell hozzá. Ha van prémiumot, csak akkor váltogass... -
Kipróbáltam a kónuszos 75-ös ágyút a 3601-en. Nem olyan rossz. Jó tűzgyorsaság, magas PEN érték. Igaz nagyon kicsi sebzés, de legalább tudom sebezni a nagyobbakat is. -
Renegade #13991 SZERINTEM: a játék legjobb tankja a Panther (gyors, erős, pontos) és lehetetlen vele kempelni (minden átlövia páncélt), ez a tökéletes tank :-) -
Renegade #13990 Nem értelek én titeket stock IS4ben űlve (nem megy, cserébe nincs páncélja), nem szednek az artyk, biztosan mert ilyen humanitárius mind -
Segítség, nem tudok Free Expt beváltani. Nyomogatom a nyilat, meg írogatom is be, de semmi... :( -
stork13 #13988 #13983:
Jelenleg a médiumok inkább támogató szerepkörben (hátulról segítve a nagyokat vagy ahogy fogalmazták: a harctér sakáljaként a legyengült ellent kivégezni) vagy elvetemült esetben scoutként működnek megfelelően.
Hiába gyors és mozgékony, ha egy lövés és elszáll a lánctalp, aztán szépen felaprítanak.
Azonban platoonban 2 Párduc és 1 T-44 tud fergeteges káoszt okozni. :) -
malystryx #13987 *Bocsánat, tigrist akartam írni... -
malystryx #13986 Azért nem lehet rossz a DB, jobban félek tőle mint egy párductól.. Ha addig még nem törlik a tankokat, megpróbálom kifejleszteni.. -
Te tudod, nekem van pár ... :D -
malystryx #13984 #13925-re
Hopp, ki is hagytam az ötödik lehetőséget. Tényleg nem sok olyan esetre emlékszem, amikor lepattant volna. De mindent figyelembe véve azért egy 88-as ágyú olyan szempontból jobb, hogy a csiki-csuki játék közben fontos az, hogy hányszor nézel ki ugye.... Itt érdemes nagyot ütni, mert lehet a 3-ik kitekintéskor már csak füstölgő romok maradnak belőlünk...
De ha marakodnak távolabb, és "besupportálsz" a nagyoknak, arra tökéletes. Rájöttem, ez a tank igen jó támogatónak, csakúgy mint a Pz4 is távolról. A VK-ra pedig csak nem mondják majd azt, hogy menjek scoutolni, ez alatt azt értem, hogy lehet bujkálni, és szurkálni. :)
Lammaer: A birkanyájas dolog az arty-k ellen kiváló terv, csak nehéz megvalósítani, mert vagy az elején gyors lerohannánk őket, de ha heavyk vannak akkor ez kilőve. Viszont ha később kerülne sor SPG írtásra (pl. 5-6 perc után), az már szinte lehetetlen küldetés:
Mert mire odaérsz a közelükbe, tuti hogy fél állomány kilőve arty-k által :-)) (városos pályákon más a helyzet)
De persze ez csak egy eszmefuttatás, és vannak más helyzetek is, de az itt olvasott panaszok és a magam tapasztalataiból ítélve nehéz.. de nem lehetetlen ;))))
-
Érdemes lenne most Medium tankot vinnem? Sokan elégedetlenkedtek és most elbizonytalanodtam. -
Ma megismerkedtem a DB szépségeivel. Imádtam a T-34et, és amióta szart se érnek a mediumok, nos azóta kerestem a párját. Még nincs meg a fullos motor, de már nem kell sok. Meg merem kockáztatni, hogy az egyik legjobb német tank. Kiváncsi leszek a Párducra, de ez tökéletes nekem. -
HuffnagelSteve #13981 Baszki. Nekem arra nincs idegzetem, hogy a szaros kv-3-al kifarmoljak annyi xp-t, hogy egy qrva is-t tudjak venni. Te meg eladod azizét?
-
Egen, imádnivaló, amikor egy TD-t constans detrackel az arty. A legszebb, hogy még csak menekülni sem tudsz. Hiába van repair kited, az csak EGY modult javít, a jobb és a bal lánctalp viszont két különálló modul. Tehát ha mindkét lánctalpad a földön hever körülötted, és van 2-3 arty a túloldalon, akkor akár már fel is vághatod az ereidet a gyors(abb) halál reményében...