banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• malystryx
    #13925-re

Hopp, ki is hagytam az ötödik lehetőséget. Tényleg nem sok olyan esetre emlékszem, amikor lepattant volna. De mindent figyelembe véve azért egy 88-as ágyú olyan szempontból jobb, hogy a csiki-csuki játék közben fontos az, hogy hányszor nézel ki ugye.... Itt érdemes nagyot ütni, mert lehet a 3-ik kitekintéskor már csak füstölgő romok maradnak belőlünk...
    De ha marakodnak távolabb, és "besupportálsz" a nagyoknak, arra tökéletes. Rájöttem, ez a tank igen jó támogatónak, csakúgy mint a Pz4 is távolról. A VK-ra pedig csak nem mondják majd azt, hogy menjek scoutolni, ez alatt azt értem, hogy lehet bujkálni, és szurkálni. :)

Lammaer: A birkanyájas dolog az arty-k ellen kiváló terv, csak nehéz megvalósítani, mert vagy az elején gyors lerohannánk őket, de ha heavyk vannak akkor ez kilőve. Viszont ha később kerülne sor SPG írtásra (pl. 5-6 perc után), az már szinte lehetetlen küldetés:
    Mert mire odaérsz a közelükbe, tuti hogy fél állomány kilőve arty-k által :-)) (városos pályákon más a helyzet)
    De persze ez csak egy eszmefuttatás, és vannak más helyzetek is, de az itt olvasott panaszok és a magam tapasztalataiból ítélve nehéz.. de nem lehetetlen ;))))