A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Itt az új rekordom. Örülök neki, mint majom a farkának, mert a Pz III féle szívás után ez végre kicsit belelkesített. Ami addig tartott, h megnéztem a köv szint XP-jét. De legalább már nem kapnak szét egyre és a nagyokat is tudom kicsit sebezni.
Ma vettem észre, h ahogy nő a Tier úgy csökken az IQ. Persze tisztelet a kivételnek. Egyesek tudnak érdekes dolgokat csinálni. Számomra kicsit elkeserítő, h a legtöbb csatában majdnem az egész csapat (mindkettő) kempel. Amin nagyon kiakadtam: heavy tankkal kempelnek sokan. Nekem olyanom lenne, tuti nem állnék meg egy percre sem, csak mikor célzok:) Érdekes módon eddig nem tapasztaltam ezt a jelenséget, csak ma. Remélem ezen vhogy segítenek a fejlesztők.