418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Me0w
    Azert orulok, hogy 0 heavy tankos menettel a hatad mogott megmondtad a frankot. Koszonjuk az utmutatast, var a hallo kitty online.
  • malystryx
    Úgy látszik, ez egy ilyen nap, ma engem is kivétel nélkül 40-ből 38-szor ezek a guruló h*gyoskannák szedtek ki, én még ott levezettem a dühömet mielőtt kiléptem :P

De nem baj, holnap új nap jön.. Én nem hagyok fel emiatt, mert ma megvettem a T1 heavy-met, és amíg nem volt meg a lánctalp, és az új torony, addig gáz volt, de most hogy felraktam a jobb ágyút ma vagy 4 hummelt kilőttem HE-vel! Valamint a legnagyobb félelmemet is megkínáltam párszor (ferdi), és ma 2-t kilőttem. Szóval azért volt ma jó dolog is. Tetszik ez a T1, remélem az M6 is van ilyen jó. Csak kevesellem az ágyúit, van össz-vissz 2....
  • I.C.ram
    VK3601H és a Tiger I között mekkora a különbség? Mennyivel drágább fenntartani a a Tigrist? Melyikkel élvezetesebb a játék? Lehet, hogy a VK3601-esem adnám a Tigrisért cserébe.
  • I.C.ram
    Nincs több slot a garázsomban... Nem tudom melyiket adjam el, ha összejön a tigrisre az xp :( Új slotot nem akarok venni, mert már így se játszom pár tankommal, de nem tudok megválni jószívvel egyiktől sem :(
  • lammaer
    Kb tökmindegy.

Én aztmondom, a repairt érdemes előbb tolni, azt gyakrabban használod mint a tűzoltást. Ha kigyulladsz az persze idegesitő, de sztem messze többször van az hogy lekapják a láncot, ellövik az ágyút, meglövik a periszkópot meg a motort...
    Ezek hamarabb javulnak ha a repair jó magas.

• LeonSilver
    Óóóóóó Istenem! Erre vártam :D Végre sikerült egy nagyon fasza menetet mennem a párduccal. Teljesen alap a kis jószág, egyedül a népek 100%-osak. Fasza volt a party is és egy élmény már most is ez a kis édes :) Jujjj de örülök magamnak :D
  • I.C.ram
    Sehogy, mivel closed beta státuszban van jelenleg.
  • bigapó
    sziasztok.

Hogy lehet megvenni ezt a játékot és mennyibe kerül egyáltalán?
  • Armisael
    Hát nekem teljesen pályafüggő a játékstílusom vannak pályák ahol csak kampelek (Az a havas pálya ahol az egyik oldalon egy kastély van a másik meg ahol ilyen cseresznyefák vannak és középen egy mocsaras sziget van) és csak a végén indulok meg vagy ha már a csapatom 2x túlerőben van. De a városi pályákon mindig támadok. Kampirovka, Lake, Cliff is mindig támadás.

Szóval tényleg érdekelne, hogy jó e a 3 repair +2 firefight vagy nem. És hogy mindegy, hogy kinek mit osztok ki.
  • TDantes
    Nana. Nem olyan sima ügy az. Nyolcas szintű nehéz tankkal , mész egymás után 8-410 bukó kört, és lesz vagy 100 ezer credit veszteséged. Csak az kell hozzá, hogy legyen egymás után ennyi szar köröd.

Oké, másnap lehet lesz ugyanennyi jó, és simán vissza jön az elbukott credit.
  • lammaer
    Tier8-ig prémiummal bőven ki lehet jönni pluszba.
    Prémium nélkül meg.. miért is nincs prémium amikor napi 150 goldot kapunk? :D

Popeye: én nem fejtettem ki semmit a magyarokról.... asszem :)
  • TDantes
    Huj de jól megaszontad....

Semmi baj sem a lőszer sem a javítás árával. Azzal van baj, ha az ember harcol, talál is jócskán, és így is mínuszba jön ki. Azt meg hagyjuk, hogy ne menj akkor nehéz tankkal, mert ez butaság.
    A csata utáni credit mennyiségét, és a lőszer-javítás árát kellene jobban egyensúlyba hozni.

Továbbá bizonyos ágyúkba túl drága a lőszer. 1030 credit a Királytigris 105-ösébe? A 88-as ágyúba meg vagy 250 credit. Jó négyszer drágább a lőszer, de nem négyszer erősebb! Aránytalan, és ez a baj, nem az hogy drága.

Bár, prémium acc-al, ma hat csata alatt, jó 50 ezer tiszta nyereségem volt Királytigrissel amit én messzemenően szerencsésnek mondok.

Az megint egy másik dolog, hogy hogyan kéne egy nehéz tankot használni. Hát ésszel kéne. Van amikor védekezni kell, van amikor támadni, van amikor roham kell, van amikor lassú, óvatos előre nyomulás. Pályától, csapattól, ellenségtől függ. Nem lehet kijelenteni, hogy a nehéz tank arra való, hogy támadjon előre.
  • popey8
    Én még ugyan új vagyok, de sztem legalább 1-re álcahálót is tenni kellene. Mozgás közben nem ér semmit, ha jól tudom, de ha úgy alakul pl. bázisfoglalás, akkor nagy szolgálatot tehet. De majd a nálam tapasztaltabbak megmondják. Amúgy erre én is kíváncsi vagyok. Lehet, h ez tank és fejlesztés függő is és persze játékstílus, mert ha kempelni szeretsz, akkor kell az álcaháló.
  • davidbog
    Csak az a baj, hogy más tier 8+ feletti gépnek is nagy a javítási költsége, nem csak a heavyknek. Egy szaros T43-nak is 10000 körül van, a tier 8-as TD-knek, mediumoknak mind 10000 felett van.
  • popey8
    Szerintem, akik ennyire félnek a magas javítási költségtől és lőszerártól, azok ne menjenek heavy-vel. Csak azért, h neki nagy és erős gépe legyen, amit jól meg is mutat. Ezért igazán felesleges, ez csak magáról az emberről árul el egy-két dolgot. Csak azért, h a bázison végig kempelje az egész csatát és mondjuk a végén kilövik, amíg ő rosszabb esetben 1-2 találattal büszkélkedhet, ezért tényleg kár nagy géppel lenni. Menjen akkor egy közepes v jobb fajta médiummal. Vagy legyen egy "fejős tehene" pluszba, amivel adott esetben kiegészítheti a házi kasszát. Nem azt mondom, h ez a rendszer jól van így, mert ezen javítani kell az izgalmasabb csaták érdekében, de legalább addig próbáljunk alkalmazkodni hozzá. A heavyk arra valók, h menjenek és harcoljanak becsülettel, ezért van erős lövegük és vastag páncélzatuk. Lammaer magyarokról szóló okfejtéséből kiindulva (ami mellesleg igaz) biztos be fognak most szólni páran:), talán még anyázás is lesz, de engem nem izgat. Ez a véleményem és kész! Ráadásul sztem nem vagyok ezzel egyedül.
  • Armisael
    Egy olyan kérdésem volna, hogy a KT-vel elértem a 100%-os legénységet és így most kioszthatom a másodlagos skilleket. A kérdésem az, hogy mindegy, hogy kinek mit osztok ki? Én 3-t repairra 2-t meg firefightra gondoltam. Ti mikre nyomnátok?
  • lammaer
    Szerintem egyszerűen az emberben mélyen gyökerező félelem a haláltól az oka :)
  • Renegade
    bizony, igazi fungun :-)
  • I.C.ram
    Imádom a 10,5-ös HE ágyút! Zsinorban kb 6 meccset lenyomtam úgy, hogy átlag 1100 XPt gyűjtöttem a 3601H-val.
  • Renegade
    Pz III
  • Grr1234
    Sziasztok!
    Úgy döntöttem, hogy vagy a PzKpfw III Ausf. A-t, vagy a PzKpfw II Luchs-t ki maxolom, tehát megveszem rájuk az összes kis mütyürt. Melyiket ajánljátok a kettő közül?
  • Renegade
    hát ez az, nem értem, hogy nem értik. :-(
    hvy ne kempingezzen, kivéve, ha stock (talán).
    Prémiummal még a T8 is pénzénél van, ha eleget darál vesztes csatában és meghal (meg ugye, ott a spot bónusz).
    Plusszos meg akkor lesz, ha pontosan lő és keveset sérül, az utolsónak meghalok a bokorban, az nem ez.
    Illetve még egy lehetőség van (lásd divat): mindkét oldalt sok az ilyen és kivárnak egy draw-t, persze azt már nem értik, ha 15 perc alatt kettőt menne, akkor talicskáznia kell a pénzt, és max akkor lesz pénzügyi gondja, ha egyszerre akar megvenni két T9-es tankot.
  • gvarga12
    ja en is it valakinek a tanacsara raktam ra csonkot HE-vel
    azota le se vettem at se taraztam

most azon meditalok a nemet vagy a ruszki TD agat fejlesszem elobb?
    de asszem penzfeldobas lesz belole mer nem birok donteni :)
  • lammaer
    Stug fasza :)
    Most voltam kempinovkán, előretolt szemet játszottam egy bokorból, a tornasorban alulról voltam a második :)

Defeat
    Battle: Malinovka Saturday, December 18, 2010 6:58:01 PM
    Tank: StuG III
    Received:
    1,442 Experience (doubled for the first battle each day)
    28,797 Credits

Defeat, gyak legkisebb voltam a csapatba, ha nem nézzük a duplázót, akkor is 700XP. Az ellenfél IS4-ese szedett ki, amikor beért a számba - addig kapott tőlem -20% körüli összeget arról nem beszélve hogy miattam folyamatosan látták is, nagyon akarta már a skalpom :)
  • lammaer
    "Nem lehet ez ellen tenni semmit, ez a baj"

Lehet:

1. Menj platoonban olyanokkal, akik olyan mentalitásuak mint te. Ha a csapat többi része szar is, ott ahol ti harcoltok van esély a killszerzésre, ölésre

2. Ahol passziv meccs, menj be azt ölesd meg magad. Nem kell fosni :), Tier8-ig még ha minuszos is az a tank, mész addig vmi mással azt máris pénzednél vagy. Azt még scout bónuszod is lehet.

Volt olyan, IS3ban voltam top tank, szóltam a teamnek, megyek be itt és itt, légyszi csatlakozzatok. Jött pár med, de aztán beálltak a mögém a bokromba. Irtam mégegyszer, én indulok, gyertek. Persze nem jöttek, már a pálya felénél voltam, még mindig pilinckáztak ott hátul. Utoljára beirtam hogy bye bye, you will loose ur top tank for nothing. Beértem az ellenhez, a bokrokból persze jött minden, de vagy 4-5öt megmutattam. Éltem olyan 1 percig, azalatt kiosztottam pár pofont annak akit értem (nem volt probléma, volt célpont bőven). Persze a végén szarrá vertek.

Elköszöntem a csapattól, 10 percre rá el is vesztették, én meg kaptam cirka 700XPt meg bőven annyit hogy fedezze a repairt meg a lőszert.

Ergo: ha nem élvezek egy meccset, véget vetek neki hamar. Ha fáj a saját csapatnak, annál jobb :)
  • gvarga12
    en meg rakaptam a TD-k re
    STUG meg SU-85
    HE vel csapkodok mindenkit 300 700 kozott az XP ha vesztek vagy ha nyerek
    penz meg dol
    van hogy nincs kedvem varni akkor spotolok a nagyoknak es szetlonek mint a sz*r
    de akkor sincs gond
    ezt a par hette atveszelni jo ez is
  • Rundstedt17
    hát jah elég felejthető lesz ha ezzel nem csinálnak vmit mert a balance siralmas.kempelést jutalmazza a játék
  • crossy104
    Sajnos én is ott csövezek az arty-k meg a gyorstüzelő bokrok miatt.Prémium nélkül én sem hősködöm amig ki nem javitják ezeket.Tudod 16 ezer a javitás, plusz 10-20 ezer a lőszer.Prémium nélkül 20-25 ezer a garantált minusz amiről az arty-k és a bokrok folyamatosan gondoskodnak.Szégyenszemre én is gyűjtögetek, veszem az arty-kat, velük tartom el az IS4-et.Ez nem az emberek gyávasága, hanem a fejlesztők hülyesége.Orvosolják ezeket, és megszűnik a kempingezés.
  • nagypite
  • nagypite
    ups ez nem az lol
  • nagypite

Ez teljesen origi restaurált tigris 2? motor stb is eredeti?
  • Rundstedt17
    nem tudom ti hogy vagytok vele de itt a német tigris olyan mint egy sniper,messziről lehet vele szedni de rohadtul sérülékeny :D

Az artikat meg ki kellene szedni vagy 2-re korlátozni mert lol hogy mennyire unreálisan effektívek,meg elég noob barátok.
  • a.carkey
    Nyugi. Engem is. Ez egy ilyen nap. Máskor meg el se találnak.
  • a.carkey
    Mennyi hülye van. :( Vannak pályák, ahol q egyszerű nyerni, erre ...
  • ZelenkaP
    Itt járok én is az idegrendszerem állapota alapján....
    A legnagyobbak (T29, IS-4, stb ) az erdőkben , bokrokban csöveznek, állnak nem csinálnak semmit. Csak várnak. Pedig anno az elején pont ez tetszett a játékban, hogy öt perc alatt eldőlt minden. Most meg van, hogy letelik az időlimit. Nem lehet ez ellen tenni semmit, ez a baj. Pedig sajnálom, eleinte bejött, de most, hogy már csak a nagy vasak villogtatásáról szól minden, miközben félnek a javítási költségektől... értelmetlenné vált. Bár ma délután egy szavam sem lehet, nagyon jó társakat fogtam ki, 3-4 ember veszteség mellett győztünk zsinórban...Nem is emlékszem, hogy mikor volt ilyen utoljára
  • SuLtAN17
    Éppen ebben a pillanatban töröltem a játékot :)) Egész nap szivattak az arty, module/ember sérülések most pedig két meccsen az elsőn 20 ms alatt egyhiteltek mikor mentem fel a dombon a másiknál 6 percig nem mozdult senki, előrébb léptem és megint egy hitelt egy arty, nekem nincs szükségem arra, hogy felidegesítsem magam csúnyán beszéljek nincs ennek értelme. További sok sikert mindenkinek és kívánom más találja meg a számításait ebben a játékban!:) Szevasztok
  • Met
    Most kezdem megint unni a játékot.
    A PzIV jó csak a nagyobb tankok szétszedik, a KV egy rakás szar.
  • XenHai
    Mekkora lenne ha csak a pálya feléig tudnál el menni mert nincs üzemanyagod!
    Tényleg illúzió romboló ,hogy jelenleg a német tankok a leggyengébbek nehéz ágon!Mondom úgy,hogy próbáltam 2 ágat!
  • Jacek
    7.5 percnél kifogyna a nyál a tigrisekből:D
  • LSSAHPAUL
    Pl a Code name: Eagle-ben így volt. Ha kifogytál akkor motor leáll. Ez tankban még hagyjám de repülőben már veszélyhelyzetet teremtett :)