banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    "Nem lehet ez ellen tenni semmit, ez a baj"

Lehet:

1. Menj platoonban olyanokkal, akik olyan mentalitásuak mint te. Ha a csapat többi része szar is, ott ahol ti harcoltok van esély a killszerzésre, ölésre

2. Ahol passziv meccs, menj be azt ölesd meg magad. Nem kell fosni :), Tier8-ig még ha minuszos is az a tank, mész addig vmi mással azt máris pénzednél vagy. Azt még scout bónuszod is lehet.

Volt olyan, IS3ban voltam top tank, szóltam a teamnek, megyek be itt és itt, légyszi csatlakozzatok. Jött pár med, de aztán beálltak a mögém a bokromba. Irtam mégegyszer, én indulok, gyertek. Persze nem jöttek, már a pálya felénél voltam, még mindig pilinckáztak ott hátul. Utoljára beirtam hogy bye bye, you will loose ur top tank for nothing. Beértem az ellenhez, a bokrokból persze jött minden, de vagy 4-5öt megmutattam. Éltem olyan 1 percig, azalatt kiosztottam pár pofont annak akit értem (nem volt probléma, volt célpont bőven). Persze a végén szarrá vertek.

Elköszöntem a csapattól, 10 percre rá el is vesztették, én meg kaptam cirka 700XPt meg bőven annyit hogy fedezze a repairt meg a lőszert.

Ergo: ha nem élvezek egy meccset, véget vetek neki hamar. Ha fáj a saját csapatnak, annál jobb :)