A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem, akik ennyire félnek a magas javítási költségtől és lőszerártól, azok ne menjenek heavy-vel. Csak azért, h neki nagy és erős gépe legyen, amit jól meg is mutat. Ezért igazán felesleges, ez csak magáról az emberről árul el egy-két dolgot. Csak azért, h a bázison végig kempelje az egész csatát és mondjuk a végén kilövik, amíg ő rosszabb esetben 1-2 találattal büszkélkedhet, ezért tényleg kár nagy géppel lenni. Menjen akkor egy közepes v jobb fajta médiummal. Vagy legyen egy "fejős tehene" pluszba, amivel adott esetben kiegészítheti a házi kasszát. Nem azt mondom, h ez a rendszer jól van így, mert ezen javítani kell az izgalmasabb csaták érdekében, de legalább addig próbáljunk alkalmazkodni hozzá. A heavyk arra valók, h menjenek és harcoljanak becsülettel, ezért van erős lövegük és vastag páncélzatuk. Lammaer magyarokról szóló okfejtéséből kiindulva (ami mellesleg igaz) biztos be fognak most szólni páran:), talán még anyázás is lesz, de engem nem izgat. Ez a véleményem és kész! Ráadásul sztem nem vagyok ezzel egyedül.