418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #15627 És hogy nem csak a hummel ilyen... S51 (LSS Paul), 687 meccs és 38% :) -
Hát csak az a különbség, hogy az arty-nak kb csak 1x kell telibe találnia... -
lammaer #15625 Hejj Renegade!
Észrevetted, hogy a damage ratiot a statokban kicserélték hit ratiora?
Tudod, múltkor még nem igy hivták (amikor néztük hogy ki milyen pontos az artyval), de úgy néz ki neked volt igazad és csak az oroszok nem tudtak angolul és szarul nevezték el a statokat.
És bizony még egy sejtésed beigazolódott.... :)
Máris meg néztem, a 4 leggyakrabban használt tankom:
hummellel a pontosságom 34%, IS3-al meg 77%, még leoval is 49%, pedig azzal autoaimmal lövök mindenre miközben száguldok, IS meg 65%.
Ahogy vártuk, az artyk pontossága a legszarabb, és ez még pre nerf előtti adat nálam....
Poénból megnéztem a hun channcelről egy dediáltnak tűnő artist (Szacsa, 1157 meccs a hummelben :) ), és nahát, neki is csak 38% :)
Mielőtt megindul az arty vita - felőlem nerfelhetik őket ahova akarják, dedikált heavys vagyok. De azért a sok "GPS OP ultrapreciz arty" kijelentést nem nagyon támasztják alá a tények... :) -
davidbog #15624 Ez az ammo sérülés leginkább az IS-3-ra jellemző. Az IS-re más sérülés jellemző nálam. Az IS-3 esetén normál AP lőszer szokott lőszer sérülést okozni, ha HE-vel lövik akkor leginkább a legénység sérül. De az IS-3 ellen ritkán használnak HE-t, a test viszonylag könnyen átüthető.
A célzási idő a tier X-es ágyúnál valóban elolvad. Kár pedig ez jól érezhető hátrány. -
Renegade #15623 jogos, a célzási idő tényleg fontos, bizonyos szituációkban nem mindegy, hogy 2 v 3 mp (ill 3 v 5), sajna ez az előny a végére elolva (T ágyú) 2 vs 2,5re :-(
ammo sérülés: minden tanknál sérül tudtommal ez fiksz érték, nem lehet, hogy HE-vel lőnek inkább ISre, mondván úgy is lepattan, úgy se megy át?
-
davidbog #15622 Ha esetleg ki is próbálnád őket megtudnád, hogy nem csak az adatok számítanak.
A pontatlanabb ágyú és a nagyobb sebességük azt eredményezi, hogy menetből szinte lehetetlen eltalálni velük az ellenfelet (főleg a 122 mm-es ágyúkkal). Valószínűleg ezmiatt panaszkodtak sokan a T-44-re is. Tigriseknél nincs ilyen probléma.
Már az ágyú adatainál látszik, hogy több időbe telik míg a célzókör beszükül. Plusz még ehhez hozzájön, hogy nagyobb sebesség mellett nagyobb ez a célzókör és így még tovább tart míg beszükül a kör. Leteszteltük, a KT-nak a 10,5 cm L/68 ágyú esetén a maximális sebességéről 3 masodpercbe telik míg megáll és teljesen leszűkül a kör, az IS-3-nál 122 mm BL-9-nél ugyanehhez 5 másodberc kell. Tovább lesz álló célpont, jobban ki van szolgáltatva az SPG-knek. Persze lehet lövöldözni úgyhogy nem vársz, de az nem valami eredményes és nem is kifizetődő.
Érdekes módon amint átülsz orosz tankba, sokkal kevesebb lövedék pattan le rólad, mint az ellenfél orosz gépeiről.
Nálam az IS-eknél rendszeresen a lőszer sérült vagy a töltő ember, az amúgy se nagy tűzgyorsaságot még tovább csökkentve. Wet ammoval persze lehet csökkenteni az esélyt, de akkor eggyel kevesebb helyed marad, míg a másik két nemzetnél nem annyira szükséges a wet ammo és felrakhatsz más hasznos kiegészítőt.
A 8,8 cm L/71 ágyú kiváló csiki-csuki harcokhoz, gyorsabban lehet lelőni a célpont lánctalpat, minthogy felraknák. Ezt a 100 mm-essel kevásbé lehet eljátszani mert lassabb.
De gondolom ezek is csak speciális esetek és nem számítanak. Ugyanúgy OP az egész. -
lammaer #15621 Mostmár sose derül ki... :) -
spiczi91 #15620 Azért elég ciki lett volna, ha erre nem jön rá. :D -
lammaer #15619 spiczi, francé kell elárulnod :) -
Először még kb. komolyan is vettem, aztán rájöttem, hogy logikusabb ha az alvást választom :) -
spiczi91 #15617 

-
lammaer #15616 aha volt két jó téma is:
vki megtalálta hogy hol van a mausz gyenge pontja ahol még tier5 mediummal isszépen lehet sebezni
meg volt egy másik is, aki rájött hogy lehet a halálbokorban felderiteni az ellent.
Olvass vissza, érdemes. -
219 új üzenet .. történt is valami érdemleges, vagy csak spam ? -
Végül is artybarát. Engem az előbb lőttek ki rajta egy lövésből. Egy Szu-14. TD módban. Rohamozok előre, a Szu-14 meg a sarok mögött, hátrébb vár (el kell ismerni, hogy okos, ügyel, hogy minél később vegyék észre), a JT orrésze átér a sarkon, bumm -> pukk.
Ezek után ne sírjon senki nekem, hogy a Himmelsdorf nem arty barát. :) -
Az miért van, hogy lövök, ellen kilőve, más ellenség nincs a közelben, arty támad, arrébb megyek, nem lőnek tovább, majd amikor elindulok akkor megint lőnek és nem vaktában mert a nyomomban robban.
Hogy látnak? Mert amikor én artyzok akkor kis idő múlva eltűnik az ellenség ha nincs a közelben saját csapattag. -
Azt gondolom kilőtték, mivel középen akart menni, felfedezték, és 5mp-en belül zúdult rá 6 SPG gránát :D -
Maust kilőtték, vagy ennyire megijedt?:D -
Ez company módban volt természetes, azt írták hogy 5x voltak Himmelsdorfon és 5x nyertek is :D -
azt a qurva 
platoonba nyomták vagy mi ez? -
twi452 #15608 az artybarát pályán, szép :) -
Hát ez durva.... -
Úristen :DD
-
Én a Maus-ra szavaznék. Nehezebb kilőni meglátásom szerint.
IS 7 jó hogy mozgékonyabb.
Na meg Maust nem lőttem még ki 1 lövéssel. -
Én a Maus láttál megilyedek...nem azért mert félek tőle, hanem mert akkora...:D -
lammaer #15603 +1 az IS7-nek, a Mauszról nekem mindig egy nagy céltábla jut eszembe :)
(hozzáteszem, egyik sem volt még :) ) -
Én Is-7-est vennék, mert egyszerűen könnyebb vele játszani és nem annyira frusztráló mint a Maus. A Maus-szal nagyon okosan kell tolni, mivel könnyű célpont és lassú is. -
Én a német Tank Destroyer vonalon játszom, nincs se JSz-7-esem, se Maus-om. ^^
Ha kívülállóként kellene tanácsot adnom, akkor:
A JSz-7 akkor jobb, ha a gyors, mozgékony játékot szereted. Sok közepes harckocsi kevésbé mozgékony, mint a JSz-7-es. Az ágyúja igen jó, a páncélzata szemből nagyon korrekt.
A Maus egy mozgó erőd, igen erős páncélzattal, de csigalassú sebességgel. Lassú víz partot mos játékstílushoz illik inkább. -
Renegade #15600 ne kiragadott példával gyere, szépen egymás mellé az összeset, tudod, hogy egybe lehessen vizsgálni, ne csak az általad szimpatikusnak tartott adatokat, erre is van ám retorikai kifejezés ;) -
Renegade #15599 miért nem volt meg az ágyú? KV-ról? -
Oddball29 #15598 A meztelen igazság valószínűleg az, hogy az oroszok (fehéroroszok) ritka módon rühellik a KT-t. -
Mester61 #15597 CIFU te melyik vonalon indulnál el. Kérlek legyél pártatlan. -
Mester61 #15596 Ez a kérdés nem ,vagyok túl jó, se rossz, de mi is a jobb. -
mi is a jobb?
a tier 7es arty
-
Mester61 #15594 Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.Egy gyenge játékos vagyok és három nap múlva lehetőségem lesz az IS7-re. Jelenleg a 4-esel nyomom, van e tanács, vagy meg vegyem-e egyáltalán.
Tudom sokan nem szeretik az Orosz vonolat, de ez van, ezen is elindultam, most választhatok Vagy MAUZ. vagy IS7, és most modjátok meg mi is a jobb, és mindenkinek a véleménye érdekel. -
Google powa !! -
Ne haragudj de komolyan 2 stock tank tulajdonságaival akarod bebizonyítani, hogy mégis OP az orosz oldal?
Akkor az első hiba, ha már stock cuccokról beszélünk:
Az IS3 standard ágyúja nem a D-25T, hanem a D-2-5T ... (Arról nem is beszélve, hogy az 5,56-os ROF-al és 2168-as DPS-el rendelkező D-25T penetration-e 175 ...)
Annak pedig a DPS-e 1813 ... ha már a pontatlanabb ágyú és a dupla akkora célzási idő nem releváns, akkor legalább az ilyen apróságokra figyeljünk ...
Akkor itt van amit mutatni szerettél volna:
IS-3: 122mm BL-9 390/390/465 225/265/68 5.17
KT: 10.5 cm KwK 46 L/68 320/320/420 225/285/60 6.06
2016 vs 1939 ... qrva nagy különbség ... (ééééés akkor még nem is véztük a KT egyel kisebb ágyúját, ami még mindig kényelmesen átlövi az IS-3-ast és lényegesen jobb ROF-al: 2134-es DPS-el rendelkezik ...)
Biztos akarunk még lovagolni a számokon? -
tényleg lecserélték a valódi adatokra
csak azt nem értem a KT-vel miért nem tudják ezt megtenni
28km/a játékban minden máshol 38km/h
http://hu.wikipedia.org/wiki/Tiger_II
http://www.panzerworld.net/tigerii.html
http://mailer.fsu.edu/~akirk/tanks/UnitedStates/heavytanks/HeavyTanks.html -
Oddball29 #15590 Az igazin 178 mm a torony maga, előtte pedig 279 a lövegpajzs. -
Igen, de az a patch előtt 178mm volt. -
Oddball29 #15588 Az a lövegpajzs.