A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #15625 Hejj Renegade!
Észrevetted, hogy a damage ratiot a statokban kicserélték hit ratiora?
Tudod, múltkor még nem igy hivták (amikor néztük hogy ki milyen pontos az artyval), de úgy néz ki neked volt igazad és csak az oroszok nem tudtak angolul és szarul nevezték el a statokat.
És bizony még egy sejtésed beigazolódott.... :)
Máris meg néztem, a 4 leggyakrabban használt tankom:
hummellel a pontosságom 34%, IS3-al meg 77%, még leoval is 49%, pedig azzal autoaimmal lövök mindenre miközben száguldok, IS meg 65%.
Ahogy vártuk, az artyk pontossága a legszarabb, és ez még pre nerf előtti adat nálam....
Poénból megnéztem a hun channcelről egy dediáltnak tűnő artist (Szacsa, 1157 meccs a hummelben :) ), és nahát, neki is csak 38% :)
Mielőtt megindul az arty vita - felőlem nerfelhetik őket ahova akarják, dedikált heavys vagyok. De azért a sok "GPS OP ultrapreciz arty" kijelentést nem nagyon támasztják alá a tények... :)