418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #16267 Te vagy szabii? :) -
260 meccsen vagyok túl már a Tigrissel, és már van 11 sniper medálom (csak a Tigrisnél) :) -
Az lesz a kövi :P már csak kevés kell és megis van a 800xp érte =) -
lammaer #16264 T-54... tegnapi élményem: nyilt terepen egy keresztbe robogó T-54et akartunk szétszedni vagy 4-en, Tigris, KT, T-29 én meg egy sima IS 122-essel.
Mondom, ok nem lesz kill, de én lebénítom azt a szart, átlőni úgyse tudom. Sztem gondolkodtunk igy legalább ketten, mert a következő történt:
- meglövöm a láncát, leesik, na mondom tuti. Nem telik el 1 másodperc, visszarakja a láncát, megy tovább. Ok, repair kit, megértem.
Meglódulna, de vki rögtön megint lelövi a láncát, megint áll. Töltök töltök, 3 sec, megint fenn van a lánca, rohanna tovább, de most én szedem le megint. Megint 3 sec, még sehol se vagyok a töltéssel, és a lánca megint fenn van, robog tovább, 57%-on eltűnik vhol egy domb mögött.
Hát vazze, nem tudom milyen skillek voltak azon a tankon, de hogy 3 láncleszedéssel összesen cirka 7 másodpercig állt, az valami brutális. Lesz nekem is, ez már biztos, csak gondolkodom hogy megvegyem free XPből vagy grindeljek egy kicsit :)
Wipe után sztem nem lesz akkora poén...
-
Renegade #16263 a leo most nálam is az esüst korát éli, már van annyi rutinom, hogy ne lövöldözzek vele csak szép csendben üldögéljek egy bokorba és spottoljak, persze, ha már szétszakadt a front, akkor lehet vele rodeózni :-) -
lammaer #16262 Próbáld ki a 7.5-es rövidcsövű ágyút HE-vel töltve. Lehet akkor még jobban szeretni fogod a PZIII-at, csak ügyelni kell rá hogy belemássz a szájába az ellenfélnek :) Tüzérségre imádtam vele vadászni.
(csak hogy ne ismerj félre - a sniper medál látom még odébb lesz :) ) -
köszi -
lammaer #16260 És jól is teszed - egyedül nem szabad rambózni, sok light és medium ezért sziv állandóan. -
lammaer #16259 NE is mondd az artizást - tegnap a duplázó változtatása miatt (mostmár csak win dupláz ugye) nyomnom kellett vagy 5 kört a hummellel mer zsinórba kikaptunk.
Hát valami katasztrófa artizni, összevissza lő és mostmár kb a splash sem ér semmit. Abszolút nem szórakoztató, hála istennek :), a Leoval jobban élveztem mint az artyval a meccset.
Szerintem mostmár egyedül csak a ruszki artyk érik meg, mert azoknak jó nagy robbanási rádiusza van. A hummel preciziós fegyver volt (kisebet sebez, de cserébe pontosabbnak kéne lennie), ezt már jól kinyirták :) -
Én mindig csapatban haladok úgyhogy nem annyira fontos akkor :) de azért beszerelem köszi :) -
lammaer #16257 "Ezek a rádió cuccok mire jók?"
Nos, nem veszi észre messzebről az ellent... az hogy az ellenséget te milyen távolságból veszed észre az a turret látótávolságától és a commander százalékos képességétől függ (100%-on hozza azt ami a turretnél le van irva).
(tegyük hozzá, ez csak apapiron van igy, a láthatóság ugyanis jelenleg bugos, össze vissza működik, ezért vannak a 10m-en megjelenő aztán hirtelen eltünő ellenfelek, illetve pl a bokrok brutálisan rejtenek mindenkit, ezért kempel a tömeg).
A rádió azt befolyásolja, hogy milyen távolságra tudod átsugározni a csapattársaidnak a meglátott ellenfeleket. Ugyanis, ha te meglátsz valami ellenfeled, a csapattársaid számára csak akkor válik láthatóvá, ha a csapattársaid a rádiód hatósugarában vannak. Ha mondjuk szar a rádiód, előrerongyolsz, te hiába látod meg az ellenfelet, a társaidnem fogják látni mivel a rádiód nem éri el őket. Ezért fontos, hogy a felderitőknek nagyon jó rádiojuk legyen, különben semmit nem érnek.
A történet láncszerűen is működik, tehát elég ha mögötted van egy barát, ő már tovább tudja sugározni a jelet a többieknek. -
lammaer #16256 Speciel én is instapoppolni szoktam a kisebbeket, mivel én úgy gondolkodom, ha kilövök egy KV-t vagy egy 105-ös Hetzert, azzal máris csökkentettem a felémmutató ágyúk számát 1-el, ráadásul még prónak is nézek ki hogy van +1 killem :)
Arról nem beszélve, hogy akármilyen kicsik is lődöznek, a lánctalpat bárki le tudja szedni rólam, ráadásul a kicsiknek többnyire nagyobb a tűzgyorsasága, tehát gyakrabban van esély hogy lekapják rólam a láncot.
Valószinüleg ezért nem tudok "akárkivel" közös nevezőre jutni, mivel ő mindig úgy érvel hogy a Hetzerrel azért jobb menni mint stuggal, mert a Hetzert mindenki lenézi és ignorálja. Speciel én instapoppolom, egy pillanat műve az egész és utána már lehet ignorálni :)
-
http://www.mediafire.com/file/bsxp8557z7yascu/text.zip -
Valaki tud adni egy eredeti angol nyelvű text csomagot? Az istenért nem bírom visszacsinálni magyarról. Vagy akár a tankok nevei is elég lennének -
ja értem -
Renegade #16252 ha jól rémlik már volt téma, de nem találom:
ha megvan a három-három plussz képzettség a személyzetnek, akkor mi kövektezik? Mik a major qualification-ök? -
Ez adja meg, hogy milyen távolságban lévő csapattárssal tudsz kommunikálni, azaz hogy milyen távol lehetsz max a csapattársadtól, hogy lássa azoknak az ellenséges tankoknak a pozícióját, amiket te is látsz. -
yossarianHUN #16250 messzebről észreveszed az ellent -
Ezek a rádió cuccok mire jók?(eddig sosem fejlesztettem ki nemtudom mi hatása a 100%os tankon kívül) -
Renegade #16248 a lényeg lemaradt: nálunk 2 hvy védte a J7et, 8 támadóval szemben, jó móka lenne ez az artyzás, csak ne lenne ilyen rohadt unalmas -
Renegade #16247 na, egy kis arty lecke (tekintsünk el, az op, csíter, és egyébb fura dolgoktól):
kevés arty mer megállni a K3ba, de innen lehet jól hülyére lőni a támadókat, másik oldalról az E0 a javasolt. innen kényelmesen lehet szemezgetni a támadók azon népes táborából akik nem artyzik. Ha tankban ülsz és sűrűn lő meg az arty ezen a pályán, az nem azért van mert varázslók, hanem mert tudják hova kell állni (az ellenség artyjai nem tudták). Ha van artyd akkor azt is tudod, hogy hogyan kell úgy támadni, hogy ne lőjenek rád :-)
-
14736 exp kell a sima PzIVig :P -
Szerintem ezt az egészet bemeséled magadnak, mert a Hetzer a perveziód :D -
Még mindig nem válaszoltak a levelemre... -
Ez te vagy. Akik nagy tankokban ülnek, nem mindig gondolkodnak így. Ráadásul mint említettem, ált. senkinek sem fullos a Hetzere, mert csak átszaladnak rajta. -
Artynak a nevében ott a 8-as :0 :D XD
-
Jaja ez így jó, velem is kis tierben ez volt, amikor PzIIvel mentem és jött 2 darab T46 meg egy BT-2...egyből a BT-t lőtem, kimúlt de utána sortüzet kaptam és annyi volt :/ -
yossarianHUN #16240 igen, én sem a legnagyobb dögöket kezdem lőni ha szembe jön egy csoport. előbb elintézni a kicsiket, akik hosszú távon sok gondot okoznak viszont seperc alatt kidőlnek aztán jöhetnek a vastagbőrűek. ezért sem értem mikor azt mondják hogy ha szembe jön egy kt egy is3 meg egy kv akkor a kv-t senki nem veszi komolyan ezért él túl a legtovább én speciel kapásból azt kezdeném lőni és ha az kimúlt jöjjön a neheze -
Türelmetlen típus vagyok, de most asszem ez lesz, mert se goldom, se pénzem :D Modulokra már tuti nem lesz pénzem, de 50k free xp simán össze fog jönni :D -
I ♥ PzIII :D
természetesen prémiummal... -
Renegade #16237 szerintem tegyél félre 50K free xp-t + 1,1 millát modulokra és csak utána vedd meg -
Gold :D
ha van annyid váltsd be, ha nincs akkor az gáz :D -
15k XPre vagyok a KT-től, de kéne kb 2 misi is :D Ilyen se volt még, hogy hamarabb megvan az XP mint a pénz. -
Ez a nem veszik komolyan tök hülyeség!
Én pl amint meglátom a Heccert, rögtön oneshotolom, mert tud harapni a 105-össel, ugyanakkor 1 lövésből ki lehet szedni, tehát érdemes vele kezdeni. Sőt akárhányszor találkoztunk Hetzerrel, mindig az elsők között hullott ki, mert mindenki tudja, hogy jobb hamar túl lenni rajta, mint 10 db HE lövedéket benyelni tőle. -
Hetzerrel b+, Hetzerrel! :D (Ls. a hová pakol be tierben részt!) -
Annyira nem vészes, ha forgatod a kamerát.Mert legjobban a közelről érkező lövedékek ütnek, de van olyan gép ami távolról is elég nagyot üt(Marder II, StuG III, Hetzer stb...)
Szóval vannak olyan tankok amik már látnak téged, de te nem látod, de amúgy amit te látsz, az láthat téged is(nembiztos, hogy lát is) -
Ejnye de nagy szívatás ez a T54 képtelenség szemből megsebezni 3an próbáltuk és a kis bunkesz még ott is maradt vagy 1percig szépen ráérősen kilőni az egyik tigrist közben jól letesztelhettem IS ágyújával nem lehet fogást találni rajta, de a mellettem lévő KT se tudta megsebezni mondjuk nem tudom mit lőtt, de lehet alap ágyús volt na én itt bemondtam az unalmast és váltottam HE-re erre meg elindult így csak he-vel lőttem oldalba de érdekes egy tapasztalat volt. -
kokos #16230 Ok már vágom a témát.....a panzer elit action-ban nem volt ilyen bokor bujkálás.Azt hittem ha forgatom a kamerát akkor látok mindent,hogy merről jön az ellen!
Már gyanús is volt pár tankocska,hogy egyszercsak a semmiből előkerűlt az orrom előtt.Azt hittem csalnak!
Akkor ez így elég gáz,hogy ha nincs (VR) akkor nem látom a tankot!
Na 111111 még elkínlódok vele, célpontnak jó leszek! -
kokos #16229 Kösz! -
Van a látótávolság(VR) ami tankonként más és 360'-os,egy körként kell elképzelni.
pl
-sima terep se bokor se szikla csak fű a te VR-ed 300 méter az övé 380 méter ö már lát téged te még semmit.
-helyszín ugyan az, de te egy bokor mögött állsz és nem lóg ki semmid előre felé te mar látod öt 300 méternél, de ö csak 50 méteren fog meglátni.
-50 méteren belül mindenképp meglát ha egy háztömb másik felén vagy is
ezért úgy kell válogatnod a fedezékeket, hogy
-ne lógjon ki semmid az ellenfél irányában
-úgy állj ha még is felfedeznek legalább az tüzérség felől védve legyél
_....