banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    T-54... tegnapi élményem: nyilt terepen egy keresztbe robogó T-54et akartunk szétszedni vagy 4-en, Tigris, KT, T-29 én meg egy sima IS 122-essel.

Mondom, ok nem lesz kill, de én lebénítom azt a szart, átlőni úgyse tudom. Sztem gondolkodtunk igy legalább ketten, mert a következő történt:
    - meglövöm a láncát, leesik, na mondom tuti. Nem telik el 1 másodperc, visszarakja a láncát, megy tovább. Ok, repair kit, megértem.

Meglódulna, de vki rögtön megint lelövi a láncát, megint áll. Töltök töltök, 3 sec, megint fenn van a lánca, rohanna tovább, de most én szedem le megint. Megint 3 sec, még sehol se vagyok a töltéssel, és a lánca megint fenn van, robog tovább, 57%-on eltűnik vhol egy domb mögött.

Hát vazze, nem tudom milyen skillek voltak azon a tankon, de hogy 3 láncleszedéssel összesen cirka 7 másodpercig állt, az valami brutális. Lesz nekem is, ez már biztos, csak gondolkodom hogy megvegyem free XPből vagy grindeljek egy kicsit :)
    Wipe után sztem nem lesz akkora poén...