banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Speciel én is instapoppolni szoktam a kisebbeket, mivel én úgy gondolkodom, ha kilövök egy KV-t vagy egy 105-ös Hetzert, azzal máris csökkentettem a felémmutató ágyúk számát 1-el, ráadásul még prónak is nézek ki hogy van +1 killem :)

Arról nem beszélve, hogy akármilyen kicsik is lődöznek, a lánctalpat bárki le tudja szedni rólam, ráadásul a kicsiknek többnyire nagyobb a tűzgyorsasága, tehát gyakrabban van esély hogy lekapják rólam a láncot.

Valószinüleg ezért nem tudok "akárkivel" közös nevezőre jutni, mivel ő mindig úgy érvel hogy a Hetzerrel azért jobb menni mint stuggal, mert a Hetzert mindenki lenézi és ignorálja. Speciel én instapoppolom, egy pillanat műve az egész és utána már lehet ignorálni :)