418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Ezt nem lehet értelmezni! o.O
  • Eagle16
    Hát azt én sem tudom, de komolyan nem hiszem el, hogy nem látták hogy 120 /200-as páncéllal ez egy kicsit erős lesz...hát ezért tesztelik ennyi időn át?
    Érdekes hogy OP német tankot még sosem láttam, csak szovjetet meg amcsit(T32 a patch előtt). Ha kijön a teljes és kb. ilyen marad mint most akkor tuti nem fogom magam szívatni semmilyen német tankkal (ok, talán a Leopard még jöhet), még a hülye is észreveszi egy idő után hogy a szovjet oldal sokkal több előnnyel rendelkezik.
  • Wlanseraf
    igen ezekkel lehet a legjobban keresni, főleg hogy a 10 kört futom TK/IS3 meg ilyenek ellen , persze lőjem HE-vel vicc én meg oneshot:D kb olyan szint mint ez a T54 topic ... nem is tudom talán a tragikomédia illik rá...
  • lammaer
    Ez a hogyan lőjük ki a t54-et topik egy bazi nagy lol :)
    És ezek ilyen gyopár hozzáállásal fejlesztik a játékot és egyensúlyozzák a tankokat....

ui: mi a tököm a forage a tank részeknél? Turret forage meg Hull forage....
  • Boron Power
    Nekem az ilyenekkel bírják elvenni a kedvem. Most valamit kezdtek az eddigi ruszki erőfölénnyel a meglévő tankoknál (bár még mindig megvan), erre behoznak a patch-el egy kilőhetetlen T9 közepes tankot. Lőjjem szemből HE-vel kurva jó tanács. Az meg lazán átlődöz bármilyen német frontpáncélt AP lőszerrel. Vajon ki döglik meg előbb?

Legközelebb majd behozzák a T80-at, meg csinálnak ellene egy Panther III-at, kicsit nagyobb köténnyel...
  • nerhun
    A pénz szerzés legjobb modja már lentebb többstör írtátok hogy a tier 5-ösök tankok a legjobbak , és ez igaz, én legtöbbet a M4 shearmennel(105 mm ágyúval)keresek, átlag a 18k, de volt már hogy 25k is kerestem már az orosz serveren, mellete van egy T 34-em, most jön majd a pz 4 is, most napi szinten 500-600k meglehet keresni prémium nélkül kocskulás nélkül :D
  • exoterm
    Vagy esetleg nerfelnék? Áhh, ilyet még csak gondolni se szabad, me visznek szibériába. :(
  • exoterm
    Vagy qva gyorsan lehet nyomni az exit battle-t. Az idő pézz ugyebár!
  • Eagle16
    Külön topik arról, hogy hogy lőjünk ki egy T-54-est: Link

Na most akkor elmondom hogy hogy lőjünk ki egy Pershing-et vagy Párduc II-t.

1. Vegyél egy minimum Tier 6-os tankot.
    2. Kattints jobb egérgombbal a tankra.
    3. Kattints a bal egérgombra.
    4. Ismételd meg a harmadik lépést addig, amíg a tank fel nem robban.

:)
  • noname23
    Nah ilyet se hallottam még még hogy külön kell menni mert "ott nyomorog a másik"
    persze mert te 1 lövéssel leszedsz mindenkit vagy sharmennel mész hogy 3sec 1 lövés

Platoon-nak pont az a lényege hogy 1tank 3lövés ahogy látszik a piros célpont ki is alszik így qva gyorsan ki lehet pucolni az ellent
  • Szakesz
    Nem biztos, mert én mondjuk kifejezetten rühellem ha ott nyomorog mögöttem, s nem tud csinálni semmi hasznosat. Másrészt, általában az egyik szárny mindig elesik a kettő közül, s bár ha olykor még észre is veszem, s riasztom a többit, azok általában csak legyintenek. Általában ha már szépen megnövekedett az a vörös csík visszafordulnak, de már késő. Viszont ha nem egy irányba megyünk, figyelmeztethetjük egymást a veszélye, mert egyrészt nagyobb területet fedhetünk le így, másrészt ha 1 a hármas Platoonból belefut egy Maus trióba, akkor a másik kettőnek még adott a lehetősége, hogy elkerülje őket. Ha egymás seggébe vonulnánk eléjük, akkor azzal csak a csapatunkat hátráltatnánk.

Persze sok mindentől függ, mondjuk a csapat összeszokottságától, milyen tankokkal nyomjátok, ellenséges csapat összetétele stb.

Másrészt, aki próbálta már mindkét szervert (itt a ruszki és EU/US szerverekre gondolok), megosztaná nekem milyen fő különbségek vannak a kettő között, ha vannak? :) (eltekintve attól, hogy az egyik OB, a másik CB)
  • kerla
    és miért kellene eltérned, nem értelek? vagy többen nem lehet csinálni azt a taktikát? akkor nem kell platoonban menni, ennyi.
  • RatBaG #17301
    júúúj magas labda... :DDDD
  • exoterm
    Nem, nekem pl megvan minden pályán a saját taktikám és nem fogok ettől eltérni holmi platoon társak kedvéért!!!
  • kerla
    Jóó, de mikor felmegyek, Te már mással tolod Platoonban, Leo, Pali is :(
    múltkor játszotam másokkal is a csapatból, de anak nem sok értelme van, hogy - nem modnok neveket - platoonabn megyek be vkivel, de ő balra megy, mikor én jobbra és csak akkor szól, hogy nem velem jött, ha már harcban állok mással. Ha bemegyünk hárman platoonban, annak nem za a lényege, hoyg együtt nyomulni??
  • noname23
    Nem használok HE-t:)
    csak APCR-t
  • gvarga12
    Hali,

gondoltam megosztom veletek ezt a kis okossagot a WOT hivatalos forumarol:

szoval gondolom sokakat zaklat a piros texturas hiba, allitolag majd egyszer meg lesz oldva egy tavoli patchben(hiszem ha latom).
    Szal ez az urge azt mondja hogy a WOT klients mikor gepikodbol forditjak akkor nem kapcsolank be egy erdekes kis kapcsolot /LARGEADDRESSAWARE:YES,
    igy a progi bele van szoritva 2Gb-s 32 bites memoria tartomanyba akar 64 bites akar nem. O allitolag talalt egy progit ami meg tudja ezt valtoztatni Large Address Aware a program neve ennek a segitsegevel akarmelyik progid tud a 32 bites 2Gb application RAM korlat fole menni...
    en magam meg nem probaltam ki hogy mit tud ha nem ertesz a gepekhez elegge akkor inkabb ne kiserletezz vele tolem ne nagyon kerjetek tanacsot en is csak most talaltam ra a progira. Elmeletileg mindenkinek segit akinek tobb mint 3 Gb memoriaja van 32 bites rendszeren is. A WOT memory leak problemajat nem oldja meg de nekem pl. 8Gb ramom van es 3 ora utan szokott elojonni a hiba igy talan ki lehet tolni annyira hogy ne is vegyem eszre...
    Uh de hosszura sikeredett hasznaljatok egeszseggel a progit es probaljatok meg nem kinyirni a rendszereitek
  • I.C.ram
    nyilván van egy szórás... A zöld pöttyökkel körülhatárolt területen akárhova érkezhet a lövedék.
  • ximix #17295
    Német TD-vel cél keresztel lövöldözök és azt figyeltem meg pl az ellenségen mutatja zöld ide lehet trafálni, de általában semmi ha egy kicsivel feljebb emelem akkor meg piros és betalál gondolom oda ahol zöld volt az imént kb olyan mintha nem lenne be kalibrálva az irányzék.
    Mind a két tank állóhelyzetben van .
  • lammaer
    Mi variálni szoktuk, egy nagy heavy kör (T8-T9) aztán egy kisebb kör TDvel T5-T6) aztán egy nagy kör T8-T9 meddel meg egy perverz kör artyval.
  • kerla
    de Pali, engem az is zavar, hogy a csapatból ha platoon van, mindenki csak TIER8+++-al jönne. Cimborámmal elég sokat megyünk TIER 2-5-el is platoonban, újabban nagyon sokat BT-2-vel, sokszor élen vagyunk és 5-7 killt tolunk fejenként! élvezema kis gyorsakat is, széljjellőni a trakikat :-)
    Tigrissel az 5. cammogó kör után elalszok este :-)
  • Wlanseraf
    oppsszz :D
  • Wlanseraf
    vagy Romulan álcázó volt :D
  • Eagle16
    Ja az könnyen lehet.
  • I.C.ram
    W helyett 3-ast nyomsz véletlenül gázadásnál.
  • Eagle16
    Nem HE volt betöltve? Néha véletlenül nekem HE töltődik be, aztán csak nézem hogy miért piros a célkereszt a tankokon. Nem tudom hogyan, valószínűleg félrenyomok valami billentyűt.
  • Jeffjohnson
    Látom a hivatalos fórumok olvasásával hadilábon álltok Overlord írta ,hogy a Company rendszer még nincs befejezve természetesen lesz tier szerinti besorolás különböző kategóriák sőt lesz nemzet-nemzet elleni csata is.
  • Boron Power
    De hát így szar is a company. Nem pontra kell meghatározni, hanem tier-enként kell maximálni a tankok számát. Akkor lehet változatos harcokat vívni, nemcsak tier 10-es unalmas lövöldözést csinálni.
  • lammaer
    Ezt is irtam.... még mindig több mint a zojjektum 20%-a (tehát meg kellett volna döglenie). Tehát ebből következően nyilván a 10%nál is több :D
  • LSSAHPAUL
    De hisz ez várható volt hogy ez a gyüjtögetés/public harc uncsi lesz.
    A baj az hogy a company nem hozta meg a várva várt áttörést sőt.. napról napra romlik a helyzet. Eleinte csak 2-3 tier10-est hoztak a csapatok, de mára ott tartunk hogy csak tier 10 talán pár tier9 és 2 komoly ágyú. Ezzel nem lenne baj ha mi is kitudnánk állítani hasonló csapatot csak hát ha már van egy tier 10-ünk már összetesszük a kezünket. Tegnap döntöttük el hogy felfügesszük a companyzást addig mig nem tudunk mi is kiállítani hasonlot-ergo soft wipe után talán.
  • Wlanseraf
    de nem 20% :) hanem 10%, annyit sebzett bele :D
  • lammaer
    Csak zárójelben jegyezném meg, amellett hogy tökéletesen igazad van, az average damage a 390, ami viszont lefele és felfele is eltérhet 25 (vagy 20?) %-ot.
    Azaz, a legrosszabbat feltételezve - a sebzésed 390 * 0.75 = 292.5 is lehetett.

Ez persze még mindig több mint a zojjektum 1350 HPjának a 20%-a, itt jön be a russian equipment coefficient, ami további sebzéscsökkentést okoz :)
  • Wlanseraf
    És a pajzs?:)meg 50% volt a energiapajzsa:)
  • noname23
    Mekkora egy csaló kaki a játék

Obijektum hétszáz mittudomén 20%-on hátba lövöm 122mm BL-9-es ágyúval és lesz belőle 10% még ha szemből is kapná akkor se 10
    Nem tud számolni a gép
    HP:1350 20%-a HP:270 az ágyúm meg 390-et sebez
  • szabii98
    xD
  • Metwork
    Valamelyik nap állok a KV3-al odajön egy SU85B azt hiszem, hogy ő meglő.
    Mondom lőjje az ellenséget, de nem mert nem sérülök, aztán lőtt.
  • ximix #17277
    Amikor az orosz szeró bajlódott átmentem a bétára bár sokat nem játszottam, de számomra észrevehető a játék stílus változása mind taktikailag mind hozzá állásban és érzésem szerint a rossz irányba pl batyogok egy arty és egy tank megsegítésére mire pukk egy találat, de a mi arty-tól mondom izgul a srác a domb mögül jövök bár mellete mentem el pukk megint és kampec nekem, neki -1 meglepődést még ki sem heverem mire lövi a tankot,de ekkor megjelenik az ellen és azt lövi ki és be írja gg meg gj én meg szépen kontra bekaphatja
    exit game

• lammaer
    Nekem nincs rossz tapasztalatom a magyar kommunával ezen a téren...
  • Wlanseraf
    biztos fejlesztett változat :D
  • Eagle16
    Én ma meguntam :)

Jó pár napig most be sem lépek szerintem, vagy addig amíg nem jön valami frissítés, soft-wipe, akármi. Július óta játszom, benne voltam a legelső loltraktoros csatákban is :D Szóval azóta már minimum 6-7-8 ezer csatát biztos lejátszottam (ha nem többet), kicsit belefáradtam a folyamatos gyűjtögetésbe, illetve nem is nagyon élvezem a játékot, csak a kreditért meg az xp-ért játszottam már pár napja...

Lehet hogy a soft-wipe se jön olyan hamar mint gondolnánk, akár az is lehet hogy nem lesz, csak hard-wipe, szóval fölösleges a gyűjtögetés, mert semmi sem biztos. (MrVic írta, hogy a közeljövőben nem várható softwipe, szóval kétlem hogy jövőhéten akármi is történne, bár Overlord szerint ebben a hónapban mindenképpen visszajön az EU szerver)