A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én ma meguntam :)
Jó pár napig most be sem lépek szerintem, vagy addig amíg nem jön valami frissítés, soft-wipe, akármi. Július óta játszom, benne voltam a legelső loltraktoros csatákban is :D Szóval azóta már minimum 6-7-8 ezer csatát biztos lejátszottam (ha nem többet), kicsit belefáradtam a folyamatos gyűjtögetésbe, illetve nem is nagyon élvezem a játékot, csak a kreditért meg az xp-ért játszottam már pár napja...
Lehet hogy a soft-wipe se jön olyan hamar mint gondolnánk, akár az is lehet hogy nem lesz, csak hard-wipe, szóval fölösleges a gyűjtögetés, mert semmi sem biztos. (MrVic írta, hogy a közeljövőben nem várható softwipe, szóval kétlem hogy jövőhéten akármi is történne, bár Overlord szerint ebben a hónapban mindenképpen visszajön az EU szerver)