banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Nem biztos, mert én mondjuk kifejezetten rühellem ha ott nyomorog mögöttem, s nem tud csinálni semmi hasznosat. Másrészt, általában az egyik szárny mindig elesik a kettő közül, s bár ha olykor még észre is veszem, s riasztom a többit, azok általában csak legyintenek. Általában ha már szépen megnövekedett az a vörös csík visszafordulnak, de már késő. Viszont ha nem egy irányba megyünk, figyelmeztethetjük egymást a veszélye, mert egyrészt nagyobb területet fedhetünk le így, másrészt ha 1 a hármas Platoonból belefut egy Maus trióba, akkor a másik kettőnek még adott a lehetősége, hogy elkerülje őket. Ha egymás seggébe vonulnánk eléjük, akkor azzal csak a csapatunkat hátráltatnánk.

Persze sok mindentől függ, mondjuk a csapat összeszokottságától, milyen tankokkal nyomjátok, ellenséges csapat összetétele stb.

Másrészt, aki próbálta már mindkét szervert (itt a ruszki és EU/US szerverekre gondolok), megosztaná nekem milyen fő különbségek vannak a kettő között, ha vannak? :) (eltekintve attól, hogy az egyik OB, a másik CB)