418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha 150 lenne rajta kicsit op lenne már! -
Harmadik?
Kövezzetek meg, félreolvastam. X sör után, éjfél fele nem szoktam valami fitt lenni.
-
4.: Ahogy Wespe88 írta, azt a cuccot levették, rárakták az ágyút és azon foroghatott.
6. Írták hogy javítják, de melyik patchben...
Én úgy emlékszem hogy azt írta Overlord, hogy a Maus-hoz nem lesz 150mm-es ágyú. -
Olyan nincs, még a Panther II se ... óóó...messze nem veszi fel... -
GW Tiger hátulján az sztem egy nagy támasztó rész,amit lehajtanak a földre.Maketten is láttam ilyet,érdekes cucc:) -
Sziasztok!
Német ágon medium tankok közül tudnátok valamit ajánlani ami felveszi a versenyt a T-54el? -
Jók ezek az összehasonlító táblázatok, ezeket te csinálod? -
GW Tiger hátuljára én támasztékot tippelnék valami hasonlót
De ezek szerint úgy néz ki tényleg kiszerelhető
http://nazidieselpunk.devhub.com/blog/category/special-vehicle/ -
malystryx #17545 Köszi :)
Csak azt furcsállottam, hogy a JP-re (Tier 7) 150k kredit, a KV-re, ami "csak" T5-ös, arra meg 500k. Mindegy evvan :D
Toltam egy pár meccset KV-al, persze miután elolvastam ezeket az értékeket, amiket linkeltetek stb. Kipróbáltam, és műxik. Van egy pálya, ahol oldalt végig erdő van, asszem a Kampinovka. Beálltam az egyik bokor mögé, jött egy tank, oneshot... Ezer kérdőjel, meg szidták a láthatatlan pofámat.. :)))) Persze biztos ami biztos, a Jpz4-ről áttettem a hálót, meg a binoculart ;-)
A másik meg, hogy erről sokkal több lövedék lepattan, mint bármelyik tankomról, szal ez lett a kis kedvenc. 2 ízben csináltam 9 killt, és egyszer 7, majd 6. A többin csak 2-4 volt. A sivatagos pályán meg 4-en lőttek egyszerre, és vagy 20-25 lövedék közül rengeteg lepattant. Egy percig nyomtam nekik a sódert, hogy öljetek már meg, de csak pattogtak lefele. Nem hittem el, hogy van ilyen.. Ha másra nem is, de arra volt jó, hogy eltereltem a figyelmüket, és kilőtték őket a társak.
A KV-3 milyen ez után? Bár majd meglátom... :)
Jó éjt Mindenkinek!
-
Ami még érdekes pl
Tier V.
Su-85---------------------------------StuGIII.
1942----------------------------------1940
shotDispersionFactors--------------- shotDispersionFactors
vehicleMovement value="0.28"---------vehicleMovement value="0.23"
vehicleRotation value="0.28"---------vehicleRotation value="0.23"
1943-----------------------------------1943
shotDispersionFactors----------------shotDispersionFactors>
vehicleMovement value="0.25"---------vehicleMovement value="0.21"
vehicleRotation value="0.25"---------vehicleRotation value="0.21"
Ezek szerint ha jól értelmezem a pontosság egyik tényezője a maga tank karosszéria a másik a löveg és a harmadik a személyzet.
Löveg összehasonlítás
-
Az most komoly, hogy a KT-nál közvetlen az oldalpáncél mögött van az ammo? Kb minden oldalsó találat az ammot kapja el... -
lammaer #17542 Leirásban nincs különbség, ergó hatásban sem. CSak az árban. Azértmertcsak.
Más moduloknál is van ilyen különbség, egyik ennyibe kerül egy adott tankonn a másik meg annyiba. -
lammaer #17541 patch notes
1. Sosem tervezték fixálni, szerintük a modell jó volt. Viszont pluszba növelték a belső modulok sebződési esélyét 33-ról 50%ra. Logikus hogy több sérülést látsz.
2. Nem, külön kiemelték hogy marad.
Removed possibility when any HE that explodes near a tank to damage internal modules, except crew members.
3. Nem. -
malystryx #17540 Srácok. Van az a ventilation kiegészítő. (+ 5% mindenhez)
A KV-ra drágább, és jobb, mint a JP-mre? Mert a JP-re class 2-es megy rá, a KV-ra pedig class 3.. Mitől függ ez?
Valamint még az a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy ha a legények fenn vannak 100%-on, és én még megveszem rá a ventilation-t, akkor is hozzáadódnak az értékek? -
Szakesz #17539 Viszont ez is csak azt bizonyítja, hogy mindenki azt képzel bele amit csak akar!
-
exoterm #17538 5, Nincs rajta. Egy hosszú cső az egész. -
Egy kérdésem lenne hozzád, Ha 4 felderítő száguld az ellenfél ágyúi felé. Ha megelőződ a harmdaikat akkor hanyadik vagy? :D -
Na viccet félretéve:
A GW Tigernél a mérnökök lehetővé tették hogy a 210-est levegyék a járműről és egy speciális álványra rögzíve tüzeljenek vele. A szóban forgó "tányér" a mozsár talplemeze. -
lammaer #17535 Nemá, te is.
Növelik a lánc javítási idejét. Szerinted ez azt jelenti hogy gyorsítják a javitást? :) -
Ja mekkora fíling lenne Szőke kapitány Wot-os Gw Tigerrel reklámozná az UPC-t
-
T-54's track repair time will be increased? Növelik? Az lol, de nagyon. AZ én T-54emen a négy legény repairra van gyúrva, most kb. 70% körül vannak. Ehhez jön még a toolbox.
Én azt tapasztaltam, hogy fél és 1mp között fel is dobják a láncot
nem érdemes repairkitet pazarolni rá, úgyis mire benyomod gyakorlatilag felrakták és ezt gyorsítják?? Persze a Pershingemen még elszívnak két cigit és dobnak egy pisit javítás előtt...gáz
-
áááá nem az jóárasított tányérostévé. :D -
Én is erre, gondolnék. Valószínűleg "lemozdonyozott" helyzetben nagyobb stabilitást adott puha terepen valamint a föld felé oszlatta szét az ágyú keltette hátralökő erőt. Úgy rémlik mintha a Gw Pantheren is lenne valami ilyesmi meg az S-51 is. -
hoors1990 #17530 4. Mi a fene az a valami a GW-Tiger hátulján? Már több csatában kérdezgették az emberek egymást és most már engem is érdekelne. Senki nem tudta, csak poénkodtak hogy radar és ezzel látja be a teljes pályát, a lézeres célzást segíti stb.
Az szerintem lehajthatós plató, gondolom azért hogy legyen hely a legénységnek betölteni. -
lammaer #17529 TEsztelték, az orosz bétában nem tünt opnak... mert mindenki azzal volt :D
Hát, finomhangolásra bármikor lehet számítani, még éles játékban is. Az nem bűn.
Statok meg azért kellenek, hogy lássák mennyi damaget osztanak le a t54, mennyire halnak meg stb stb. Ahhoz idő kell. -
davidbog #17528 Lenne pár kérdésem a WoT-tal kapcsolatban:
1. Nem úgy volt, hogy a modulok sérüléseit fixálták? Például nem lehet kilőni szemből a motort. Mert az elmúlt 2 napban a KT-nál 4-szer lőtték ki szemből a motort, az IS-3-nél is legalább kétszer. Vagy ez is csak terv volt?
2. Az SPG-k lövései nem sebzik a belső modulokat. Ez a legénységre nem vonatkozik?
3. Lehet már tudni mikor szedik ki le a karácsony skint a garázsról?
4. Mi a fene az a valami a GW-Tiger hátulján? Már több csatában kérdezgették az emberek egymást és most már engem is érdekelne. Senki nem tudta, csak poénkodtak hogy radar és ezzel látja be a teljes pályát, a lézeres célzást segíti stb.
5. Az ISU-152-höz van 122 mm BL-9S típúsú ágyú. Akinek van ilyen gépe és ágyúja az megtudná mondani hogyan néz ki ez az ágyú az ISU-nál? A másik kettő 122 mm-esen van csőszájfék azokat felismerem (legalábbis azt hiszem). De ilyet még nem nagyon láttam, ezen is olyan a csőszájfék mint az IS-3, IS-4-nél?
6. A német 10,5 cm-es ágyúk skinje el van rontva. Sokkal rövidebbek a kelleténél. A Királytigris, Vadászpárduc esetében biztosan, szerintem a Párduc II esetében is és a Ferdinándnál is (már ha egyáltalán 10,5 cm-es volt amit láttam). Egyedül a VK4502-nél jó. Egy régebbi patchnél szerepelt mint javítandó dolog, de azóta se változtak meg. Van róla hír mikor fogják javítani?
Biztosan szerepelt itt a fórumon, hogy nem lesz 150 mm-es ágyú az E-100-ashoz. Emlékszem mert ennek örültem, azt feltételezve, hogy lehet még értelmes tűzgyorsasága. Itt a fórumon azt hiszem Cifu írta. -
Nem szóltam. Ezt később olvastam. -
Cifu! Ok, de nézd meg melyek vannak írva primarynak az Objectnél!
<primaryArmor value="armor_2 armor_3 armor_4" />
Míg a JTiger esetében:
<primaryArmor value="armor_1 armor_3 armor_4" /> -
Overlord írta egy kérdésre válaszul:
Posted Today, 09:34 PM
SnoozE, on 05 January 2011 - 08:24 PM, said:
Overlord I got one straight question 4 u. Are there any plans to nerf T-54 (frontal armor?)or buff Panther II/Pershing ?
A most straight reply, not planning anything until we get statistics at our disposal.
T-54's track repair time will be increased.
Statisztika kell nekik, hogy lássák mennyire elbaszták? Hát patch kiadás előtt nem tesztelték a t54-et? Vagy ezek ruszki tankon kívül nem ülnek másba? -
Itt fórumon írták,na mind1:D Legalább pozítiv dolgok is történnek a német oldalon:) -
IS4 szemből kevésbé veszélyes mint a VK45 -
Overlord írta...ez előtt nem írta senki hogy nem lesz rajta. -
Várjunk,eddig nem úgy volt hogy semmiképpen sem lesz rajta? Akkor most meggondolták magukat v mi:O Amúgy ez hivatalos? Mert akk lenne értelme élesbe ezzel tolni:) -
lammaer #17520 Én vhogy mindig afrontjukkal találkozok :)
Amivel meg meg tudom kerülni őket az nem olyan erős (nincs még T54-em :) ) -
Is-4-est sokkal nehezebb kinyírni, mert az oldala erősebb mint az eleje kb... -
lammaer #17518 Mondjuk ez igy van, én az IS4 és Vk45 között nem szoktam különbséget tenni, egyformán veszélyes mindkettő.
Mondjuk amit tudok, hogy a vk45 tornyát oldalról átütöm minden Tier7-el, mig az IS4ről ugyanezt nem tapasztaltam. -
exoterm #17517 Ezt honnan szedik, h az IS4 jobb, mint a vk4? Nagy lószart jobb...Annyit pattanok le róla, bl10-el meg s70-el, h no komment. (ja tom... én vagyok a núb, meg kicsit olvassak utánna, h hol kell lőni pff) -
lammaer #17516 ccc... ha nem látnak, nem is lőnek. Jó próbálkozás a terelésre, de ismerd el, elkaptam a töködet :D -
Az E-100-ason 150mm-es KwK 44 lesz. -
-250 Hp-ért cserébe kapsz egy 260mm lövegpajzsot, alacsonyabb sziluettet, működő álcázórendszert és egy erős ágyút.
Szóval minek is kell emiatt sírni? :)