A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
malystryx #17545 Köszi :)
Csak azt furcsállottam, hogy a JP-re (Tier 7) 150k kredit, a KV-re, ami "csak" T5-ös, arra meg 500k. Mindegy evvan :D
Toltam egy pár meccset KV-al, persze miután elolvastam ezeket az értékeket, amiket linkeltetek stb. Kipróbáltam, és műxik. Van egy pálya, ahol oldalt végig erdő van, asszem a Kampinovka. Beálltam az egyik bokor mögé, jött egy tank, oneshot... Ezer kérdőjel, meg szidták a láthatatlan pofámat.. :)))) Persze biztos ami biztos, a Jpz4-ről áttettem a hálót, meg a binoculart ;-)
A másik meg, hogy erről sokkal több lövedék lepattan, mint bármelyik tankomról, szal ez lett a kis kedvenc. 2 ízben csináltam 9 killt, és egyszer 7, majd 6. A többin csak 2-4 volt. A sivatagos pályán meg 4-en lőttek egyszerre, és vagy 20-25 lövedék közül rengeteg lepattant. Egy percig nyomtam nekik a sódert, hogy öljetek már meg, de csak pattogtak lefele. Nem hittem el, hogy van ilyen.. Ha másra nem is, de arra volt jó, hogy eltereltem a figyelmüket, és kilőtték őket a társak.
A KV-3 milyen ez után? Bár majd meglátom... :)
Jó éjt Mindenkinek!