A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #17528 Lenne pár kérdésem a WoT-tal kapcsolatban:
1. Nem úgy volt, hogy a modulok sérüléseit fixálták? Például nem lehet kilőni szemből a motort. Mert az elmúlt 2 napban a KT-nál 4-szer lőtték ki szemből a motort, az IS-3-nél is legalább kétszer. Vagy ez is csak terv volt?
2. Az SPG-k lövései nem sebzik a belső modulokat. Ez a legénységre nem vonatkozik?
3. Lehet már tudni mikor szedik ki le a karácsony skint a garázsról?
4. Mi a fene az a valami a GW-Tiger hátulján? Már több csatában kérdezgették az emberek egymást és most már engem is érdekelne. Senki nem tudta, csak poénkodtak hogy radar és ezzel látja be a teljes pályát, a lézeres célzást segíti stb.
5. Az ISU-152-höz van 122 mm BL-9S típúsú ágyú. Akinek van ilyen gépe és ágyúja az megtudná mondani hogyan néz ki ez az ágyú az ISU-nál? A másik kettő 122 mm-esen van csőszájfék azokat felismerem (legalábbis azt hiszem). De ilyet még nem nagyon láttam, ezen is olyan a csőszájfék mint az IS-3, IS-4-nél?
6. A német 10,5 cm-es ágyúk skinje el van rontva. Sokkal rövidebbek a kelleténél. A Királytigris, Vadászpárduc esetében biztosan, szerintem a Párduc II esetében is és a Ferdinándnál is (már ha egyáltalán 10,5 cm-es volt amit láttam). Egyedül a VK4502-nél jó. Egy régebbi patchnél szerepelt mint javítandó dolog, de azóta se változtak meg. Van róla hír mikor fogják javítani?
Biztosan szerepelt itt a fórumon, hogy nem lesz 150 mm-es ágyú az E-100-ashoz. Emlékszem mert ennek örültem, azt feltételezve, hogy lehet még értelmes tűzgyorsasága. Itt a fórumon azt hiszem Cifu írta.