418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jaja, ezt írták: "The new hardware has arrived to its destination. It is being set up at the moment. "
Ez persze nem azt jelenti, hogy pár nap és soft-wipe, wipe az inkább már január végén lesz, ha lesz. -
davidbog #17592 Én is hasonlókat tapasztaltam, főleg az orosz 122 mm BL-9 és 130 mm S-70 ágyúk esetében. A KT 10,5 cm L/68, a T29 90 mm M3 és a VK3002 8,8 cm L/56 típúsú ágyúknál nem nagyon tapasztaltam ilyen mellélövéseket. Párszor előfordult ezeknél is, de az orosz ágyúknál gyakrabban. Meglepő amikor a célkereszt kisebb mint a célpont és a lövedék nem egyenesen a célpontba csapódik, hanem a lövegtől 30 fokban eltér és eltrafálja a csapattársam. :D -
Nekem semmi bajom nincs vele W7 alatt . -
Adjunktus #17590 Tehát ha jól értelmezem.
Vezetékes netem van.A netszolgáltatóm központi routere veheti és adhatja le nekem szarabbul az USA szerver jeleit?
Nagyon hülye vagyok az ilyesmihez (is) sajnos!
-
Nálam is Win 7 van fent és semmi baja nincs. -
Szerelik össze az EU szervereket, szerintem azt várd meg . Ha akkor se lesz, akkor már aligha lehet rá számítani . -
davidbog #17587 Szóval Win7 alatt. Haverom is most rakott fel az XP mellé Win7-et és neki se igazán működik a WoT. Játszható, de nem élvezhető. Nála akadozik és az fps 10-100 között ingadozik. Miközben XP alatt tökéletesen fut. 2-3 órát szórakozott a Framework különböző verzióival, de sokat akkor se javult.
Másoknak akik Win7 alatt játszanak a WoT-tal jól működik a játék? -
HuffnagelSteve #17586 A válaszidőnek (ping) semmi köze sem a grafikához se semmi más, hasonló mutatványokhoz. Meg kellene próbálnod megpingelni más, ámedikai oldalakat illetve a traceroute-tal megnézni, hogy hol ugrik meg a válaszidő. Könyen előfordulhat, hogy a isp "rosszul" routolja a külföldet éppen és ezért szar a ping. A fatáv/telia párossal volt régebben ilyen gond (nagyon szarul volt megcsinálva, sokszor előfordul a hu->de útvonalon például olyan, hogy hu->usa->de, képzelhetitek milyen fos volt a ping..). -
én eladtam pár tankom, hogy meg tudjam venni a KT-t. Csak a Tigrist hagytam meg meg a JPZIV-et. -
Én is a qrva SoftWipe-ra várok ... ki van fejlesztve az IS3, de nemtom kipróbáléni, mert pénz az 0, viszont van egy valag tankom amit meg azért nem adtam el, mert ha jön a SW, akkor majd jól jön az áruk ...
Lehet szarok rá inkább, sosem lesz SW, eladok mindent, és legalább az IS3-al többre megyek a nagytier csatákban ... -
másnál nem vettem észre, de a BL-10el ugyanezek a tünetek.
-még több eltűnő bugos lövés
-többször megy mellé úgy, hogy a célkör fele akkora, mint a célpont
-több találat úgy, hogy csilingel, critical lófasz, minden, közben meg nulla damage
-és rohadt sok lepattanó a nagyobb tankokról... -
Adjunktus #17582 Mondom.Amég az EU szerveren voltunk nem igazán volt gond.
Mindegy.Most már megvárom amég visszakerülünk az EU-ra.Ha utánna is gond lesz,majd ráérek vele akkor foglalkozni.
Mindenesetre már tisztára lerontotta a statisztikámat ez a sok eleve fail meccs!Lassan már szégyenkeznem kell miatta!:D -
Hát ki kéne próbálni egy próba videókártyával ami legalább ugyanolyan erős, esetleg vehetsz bele még 512mb ramot, ha befér...az sose árt ha több van.
De a magas ping akkor is furcsa, bár elképzelhető hogy nincs köze a nethez, fene tudja. -
Adjunktus #17580 na az az.alacsony az fps.és vannak pályák ahol akadozik.bár ez inkább csak arra a 3-ra jellemző
-
Ha a VGA vagy a RAM lenne a baj, akkor gondolom az FPS szám is alacsony lenne, akadozna a játék, még nem városos pályákon is.
TDantes: hát igen haladhatnának...csak ezen a héten semmit sem csináltak konkrétan a fejlesztők, mert ez még nekik szabadság volt :) Hétfőtől már megint beindulnak a dolgok.
Gondolom a hard-wipe-hoz még kéne egy stabil EU szerver is, meg egy kidolgozott fizetési rendszer a gold vásárláshoz minden országban. -
TDantes #17578 Nem? Akkor kapják be...arra vártam, hátha lesz soft wipe, és kilehet majd próbálni.
De akkor meg már hard wipe legyen, és haladjunk. -
Amelyik mellet a lakat van azt nem lehet átpakolni másik járgányra.
-
Adjunktus #17576 vga hűtés nem lehet?vagy a kevés ram?
mondjuk ha a hűtés lenne,akkor csak egy idő után csinálná.De ez rögtön a bekapcsolás után is produkál ilyeneket -
És az újratelepítés előtt is ilyen rossz volt?
Ha igen, akkor szerintem csak a net marad, másra nem tudok gondolni. -
De sajnos a játék hivatalos kiadása előtt nem hozzák ki, úgyhogy a traktortól kezdve lehet majd grindelni érte :D
Vagy, az orosz tesztszerveren is ki lehet majd próbálni szerintem. -
Adjunktus #17573 egy hete lett újrarakva a gép.:D
XP helyett win7 ment rá -
TDantes #17572 Na, végre egy jó hír. Márha igaz, marha jó lenne az a 150-es csúzli. Most megint reménykedek, hogy hátha lesz valami még a német oldalból. -
Vardar #17571 Most kezdtem el játszani a játékkal, egyelőre nagyon bejön, azonban lenne pár kérdésem. Az első 3 kiegészítő(nem tudom, hogy mi a nevük, ahova az álcaháló is tartozik) közül melyek azok amiket járműtől függetlenül tudok pakolni? Mert ahogy a FAQ-ban olvastam, a távcső az cserélhető, de a fejlesztett optika nem. Mik azok amik még ilyenek?
Valamint épp fejlesztés előtt állok és az lenne a kérdésem, hogy Pzkpwf III-III/IV-IV? Nekem a III/IV a szimpatikus a döntött páncéllemezek,(amik ráadásul vastagabbak) valamint a viszonylag jó ágyúk miatt. Mit gondoltok, melyiket fejlesszem ki? Nem áll szándékomban Tigrissel vadászgatni, én bőven jól érzem magam a Wespe-PzIIIA-Hetzer-közepestank kvartettben. -
Tegnap lemaradt a teteje
http://kephost.hu/image-BF9D_4D28484E.jpg -
Pedig nekem a net tűnik a hibásnak, mivel a pályák 999ms pingről indulnak. Ennek nem így kéne mennie, már rögtön az elején be kell állni a szokásos 100-200ms közötti értékre. (nálam átlag 160ms van)
Innen a network rész a fontos neked:
link Itt van ez a PingPlotter program, ami megmutatja hogy játék közben van-e adatvesztésed.
Én újratelepíteném az egész gépet, az meg szokta oldani az ilyen rejtett problémákat :)
De amúgy fogalmam sincs mi lehet a baja, ha nem a net, lehet bármi, vírus, hardverhiba, akármi. -
Adjunktus #17568 meg hát mondom.Ugyan ez a konfig volt végig meg,és az EU-n nem voltak(vagy jóval kevesebbszer) ilyen problémák. -
Adjunktus #17567 Net 20 megás.A driver meg volt frissítve már párszor.Volt fönt az eredeti gyári drivere is meg most a netről autómatikusan lekeresett legfrissebb verzió van fönt.
-
A net milyen sebességű?
Amúgy én a videókártyához próbálnék meg egy új driver-t, ha már rég nem frissítetted. -
Adjunktus #17565 Az artykat már sikerült többé-kevésbé megoldaniuk.Legalább is engem már nem izgatnak annyira.A T-54 meg IS-7 meg mittomén még mi op vagy nem op se izgat különösebben.Főleg ha ISU-val megyek.
Viszont valamit állítgattak a lövegek pontosságával meg a penetration rendszerrel is,az hótt biztos!Egyre többször lövök mellé,és ami betalál az is jóval többször pattan le,vagy csak egyszerűen nem történik semmi.Azért ez már nagy kaliberű,relatíve lassan töltő lövegeknél elég idegesítő tud lenni.
A másik meg az egyre debilebb player dömping.Sokszor az ostobaság és a teljes koordinációs és taktikai dilettantizmus olyan mélységeibe kell süllyedni,hogy az ember ujja reszket az öngyújtón,a benzines kanna fölött.
Azonkívül ami újabban felmerült és rágja az idegrendszeremet,az a játszhatatlanság,technikai problémák miatt.
Himmelsdorf,ENSK és Ruinberg mapokat eleve jóval lassabban tölti be.(gondolom ezeken a legtöbb a rombolható elem)Aztán ha be is tölt,ott állok 999 pingel és kapok egy disconnected-et.Nagyon ritkán elindul,de akkor meg olyan lagg van,hogy játszhatatlan.
A többi mappal nincsennek ilyen gondok.Bár azok is kivétel nélkül 999 pingről visszapörögve indulnak el.Álltalában 150-190 körülre szokott beálni a ping normál működésnél.
Régebben a térkép szétcsúszása,bepirosodása is előfordult.de mostanra ez megszünt és jött a helyére a fönti probléma.
A grafikát is minimumra húztam de semmi változás.A brighting-ot (fényerő a játékban) viszont majdnem minden game-ban följebb kell vennem mert eleve sötétebb a monitorom.Ebben is 70% körül van.Nem tudom,hogy ez mennyire gond.
Az az érdekes,hogy EU szerveren semmi gondom nem volt. Feljebb húzott grafikával is szépen futott.
Alaplap ok. proci 64 x2 3800 dual core.ok. ati saphire vga 512.elméletileg ok. csak 1 giga RAM.na ez nem annyira ok.
Tanácstalan vagyok.:( -
davidbog #17564 Köszönöm a válaszokat.
Valóban egy állvány lehet a GW-Tiger hátulján az a szerkezet. Mondjuk szerintem fura, hogy egy minimum 15 tonnás ágyúhoz is lenne ilyen állvány. Mindegy. -
Pedig bizony, hogy vannak olyan partyk amik még a szarnál is fosabbak. Az ember simán elviseli a vereséget ha mind a két fél fasza de az ellen egy kicsit faszább. Nincs abban semmi. De amikor az ellen sem a legjobb de a saját csapat meg még fosabb, az feltudja baszni az embert. -
tehát a negatív kritikát hagyjuk és menjen minden a maga útján. Így van...ez a legegyszerűbb módja a dolgoknak...a menekülés... -
nagypite #17561 Le kell törölni és játszani mással ami szórakoztat. -
Adjunktus #17560 Elméletileg pont ebben kellene,hogy különbözzön a 2 ág.Maus nagyobb páncél több hp, E-100 kissebb páncél,kevesebb hp,nagyobb tűzerő.Arra már most merek fogadni,hogy 28-tól többel azok se fognak menni!:) -
Komolyan mondom ezen már ... nem tok mit mondani komolyan erre...
Király Tigris...fullos totál minden a legénység majdnem 300%-os, kapott 1 lövést egy T34-től a toronyra, és nem HE volt...levett 200 életet + Ammo + torony...utána 4 tankot próbálj így feltartóztatni miközben társaid egyesével mennek bele a halálba...még pár ilyen és jó darabig nem veszem elő megint...
Másik VK3001 P...6or lőttem el egy Panther lánctalpát, út közepén állt artytól kezdve minden lőhette volna és senki nem lőtte....persze hogy scoutolta az egész brigádod az ő artyjik meg tankjaik ripityára lőttek minket...és amikor kérdőre vonom őket, még én leszek a köcsög...hát tiszta vicc. -
Olyan pálya kéne ahol nem lehet elbújni sehova, bokrok sincsenek. -
Én mind ha azt olvastam volna ,hogy német oldalra nem terveznek 128 asnál nagyobb ágyút!
Szerintem akkor is op lenne a maus 150 ágyúval !Nagy arm jó gun ...
Az E-100 tudomásom szerint gyengébb páncélzatú mint a maus. -
Ezt a faszom Komarin pályát kurva gyorsan töröljék el...annyira egy szar pálya hogy eszméletlen. Camo bugok sora aki támad az veszít...tiszta szánalom... -
Az E-100-as is igen jól páncélozott, azon nem lesz OP? :D
Gondolom, mivel Tier X-es, nem lesz más választható ágyú, szóval remélem Henschel tornyos lesz, mert a Maus tornyos csúnya :) (de ha Maus tornyos lesz, akkor is kell) -
OP??? A MAUS? ne viccelj...ha még rá is tennék 2 T54 körbe kerüli és kész...de a lassúságát bármely med + arty szétveri ha egyszerre támadják.