banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    Az artykat már sikerült többé-kevésbé megoldaniuk.Legalább is engem már nem izgatnak annyira.A T-54 meg IS-7 meg mittomén még mi op vagy nem op se izgat különösebben.Főleg ha ISU-val megyek.
    Viszont valamit állítgattak a lövegek pontosságával meg a penetration rendszerrel is,az hótt biztos!Egyre többször lövök mellé,és ami betalál az is jóval többször pattan le,vagy csak egyszerűen nem történik semmi.Azért ez már nagy kaliberű,relatíve lassan töltő lövegeknél elég idegesítő tud lenni.
    A másik meg az egyre debilebb player dömping.Sokszor az ostobaság és a teljes koordinációs és taktikai dilettantizmus olyan mélységeibe kell süllyedni,hogy az ember ujja reszket az öngyújtón,a benzines kanna fölött.
    Azonkívül ami újabban felmerült és rágja az idegrendszeremet,az a játszhatatlanság,technikai problémák miatt.
    Himmelsdorf,ENSK és Ruinberg mapokat eleve jóval lassabban tölti be.(gondolom ezeken a legtöbb a rombolható elem)Aztán ha be is tölt,ott állok 999 pingel és kapok egy disconnected-et.Nagyon ritkán elindul,de akkor meg olyan lagg van,hogy játszhatatlan.
    A többi mappal nincsennek ilyen gondok.Bár azok is kivétel nélkül 999 pingről visszapörögve indulnak el.Álltalában 150-190 körülre szokott beálni a ping normál működésnél.
    Régebben a térkép szétcsúszása,bepirosodása is előfordult.de mostanra ez megszünt és jött a helyére a fönti probléma.
    A grafikát is minimumra húztam de semmi változás.A brighting-ot (fényerő a játékban) viszont majdnem minden game-ban följebb kell vennem mert eleve sötétebb a monitorom.Ebben is 70% körül van.Nem tudom,hogy ez mennyire gond.
    Az az érdekes,hogy EU szerveren semmi gondom nem volt. Feljebb húzott grafikával is szépen futott.
    Alaplap ok. proci 64 x2 3800 dual core.ok. ati saphire vga 512.elméletileg ok. csak 1 giga RAM.na ez nem annyira ok.
    Tanácstalan vagyok.:(