banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Vardar
    Most kezdtem el játszani a játékkal, egyelőre nagyon bejön, azonban lenne pár kérdésem. Az első 3 kiegészítő(nem tudom, hogy mi a nevük, ahova az álcaháló is tartozik) közül melyek azok amiket járműtől függetlenül tudok pakolni? Mert ahogy a FAQ-ban olvastam, a távcső az cserélhető, de a fejlesztett optika nem. Mik azok amik még ilyenek?
    Valamint épp fejlesztés előtt állok és az lenne a kérdésem, hogy Pzkpwf III-III/IV-IV? Nekem a III/IV a szimpatikus a döntött páncéllemezek,(amik ráadásul vastagabbak) valamint a viszonylag jó ágyúk miatt. Mit gondoltok, melyiket fejlesszem ki? Nem áll szándékomban Tigrissel vadászgatni, én bőven jól érzem magam a Wespe-PzIIIA-Hetzer-közepestank kvartettben.