89
Veres Róbert - McDc
-
#9 Nemtudom miért nem tölti be :(
Tessék: http://www.youtube.com/watch?v=vvr5xFIO_SE&feature=related -
#8 Csillag Születik, selejtező :)
-
#7 A Kész átverésbe nagyon nem való. -
#6 Egyetértek :) -
#5 Nem úgy hívjuk, hogy nyomorék, fogyatékosnak nevezzük, és egyébként a Csillag Születik-ből... -
totahun #4 ez az a nyomorék a megasztárból ? magyar celeb -
#3 A csillag születiket nem néztem,de amikor ő lépett fel azt mindig megnéztem,és engem is "lenyűgözött",tényleg nagyon jól nyomja. A kedvencem az volt,mikor Lajcsival duozott,az nagyon kellemes zene volt.
Viszont amikor megláttam,hogy a kész átverés "műsorvezetője" lett,akkor csalódtam..ezt a tehetséget nem arra kéne felhasználni,hogy az rtl-en elrappelje a műsor előzetesét,és szevasz. -
#2 -
#1 Róbertet – és vele együtt a családját – már egészen kicsi korában megtépázta az élet. A koraszülött kisfiú későn került inkubátorba, így oxigénhiány miatt sérült a mozgásközpontja. Mégis világcsúcsokat teljesít – rapben.
Aki hallotta már rappelni a huszonhét éves mezőtúri fiút, elcsodálkozik a teljesítményén, hiszen nincs az a téma, amiről ne rögtönözne azonnal szöveget. Akár órákig... Nem véletlen, hogy ebből él évek óta.
- Nem lettem belőle milliomos, de luxusigényeim sincsenek. Havi három-négy fellépéssel megkeresem a minimálbért, és kapom azt az összeget, ami az egészségi állapotom miatt jár. Nem vagyok bulizós, nekem pont elég az a hangulat, ami körülvesz, amikor fellépek. Sosem szórtam a pénzt.
A fiatalember szülei eleinte furcsának találták, hogy gimnáziumot végzett, szoftver-üzemeltető fiuk „csak" rappel.