Veres Róbert - McDc

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
balázséknál minden héten "fellép" de csak a szánalom-szar kategóriára elég <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

fixon
okoskodj csak :))

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

fixon
okoskodj csak :))

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Bruk
Sokat hallgattam régebben a kezdet albumot, meg úgy ug-t de mára már kiábrándultam az egészbõl (odupla félék.. szenny). Lehet beszerzem az új albumot, kíváncsi vagyok rá..

solo
:D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

tigeroo
én sajna tudom :( de inkább még hallgatom a háttérzenét!:P
solo
Najahm.
Ez teljesen egyértelmû, hogy õk a legnagyobbak.
Zseniális szövegek, nagyon jó alapokra.
Olyan hasonlatok-szószerkezetek-szövegek, mint a Kunigunda-punibunda stbstb..:D

Átlag emebr azt se tudja mi az a Kunigunda.
Na mind1.Aki tudja mirõl van szó tudja, aki nem az menjen aludni XD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Mondjuk Újoncékat nem hasonlítanám MCDC hez. MInt ahogy pl sub bass monstert-se hasonlítjuk a kezdethez.Teljesen más stílus.

De mind1.Off vége.Robinak van tehetsége, tudása.De más a stílusa mint a kezdetnek, vagy a killakikitt nek stb:]

solo
Ehm, kicsit félreérthetõen írtam, én nem okítani akartalak téged, hanem kiegészíteni.
Bocs, ha félreérthetõ volt kicsit:S

odupla nem nagy díler, egy senkiházi, csak megjátsza magát a turhával együtt.
Nézzétek meg a youtube-on a könnyûpénz 4 darab promó filmjét.
Szókincs semmi, csak a nagyzolás megy, meg hogy õk mibõl élnek.

gfreak
adok egy hintet: Peti apukájának köszönhetjük többek közt a Jadviga párnáját ;)

annak örültem hogy a Baklava is felkerült, egyik kedvenc Slam Poetry-s cucc amit hallottam...és igen, a Nyugat is roppant jól sikerült ;)

az Egy ház meg a fésültrõl a kedvencem jelenleg ;) az ollósról már nehezebb válogatni ;)

a respektet majd megkapja Robi is, ha tud valami igazán egyedit és különlegeset felmutatni...

Racism is a weapon of mass destruction!

Azt a 100 fogú picsát ne említsd, ránézek, elönt a depresszió...

tigeroo
így van. de ezt saiid el is mondja az "egyház" c. számban :)

az a durva, hogy egy baszottnagy allegória 1-1 trekk rajta.

és mivel eléggé humán beállítottságú vagyok (magyar-történelem szakos voltam gimiben) nagyon örülök hogy most a 100 éves nyugat évfordulót is így feldolgozták ...

2010-ben ilyen nívót kell hozni, mostmár minden rapper/slam poetrysnek õk lesznek az új sztenderd.

példa: a kottazûr c. szám, szimbolikus, ugye õk a lázadó sulirádiósok, a suli vezetõsége meg a mai zeneipar, stb.

nameg a szójátékok... csûrik-facsarják a szavakat.

meg nagyon mûveltek is, újoncnak hatalmas a szókincse, freestyleokban miket tol istenem ("pszichoszomatikus plazmaállapotba szívtük a füvet mint a raszta állatok")

vagy az sms-em átka, mese-mese mátka... hihetetlen az ürge

meg úgytudom hogy õ angoltanár (volt?), meg az apja is talán valami író.

zseniálisak.
tigeroo
oroszlán szonja kritikája egyszer mc dc-nek: "pedig a rap alapvetõen vidám dolgokról szól, nem?"

ja persze, a kezdeti rap szinte: a sok bandaháború, meg rasszizmus elleni lázadás :DAS?:SD,
gfreak
duplapost (o nélkül)

igen, a második lemez (a fésült :D ) zseniális, és tényleg nem sokan fogják ;) viszont az hogy most zsidó, cigány, stb rohadtul nem határozza meg hogy mit raktak össze, és nem is ezért kapják a respektet..

gfreak
egyetértek ;) munkatársaim is odáig voltak a csávótól meg vissza, de freestyleról még életükben nem hallottak...nem mintha a hip-hopról többet tudtak volna annál hogy nagygatyájú fekák kiabálnak meg bólogatnak :D

tigeroo
odupla a nagy díler. na ne nevettess :DDDDD

amúgy a kezdetes mondandóddal egyetértek <#eljen>

csak az õ szövegeik nehezen emészthetõk az átlagember számára.
(szleng miatt, plusz olyan költõi képeket használnak ami nem épp az embertömegeket akarja megragadni... jó példa erre a kottazûr 2. lemeze...)

majkára visszatérve..ebben a videóban úgy adja elõ a dolgot mintha a kezdetes srácok valami kezdõ senkiháziak lennének....
mostmár kb. egyértelmû hogy õk magyarország legjobbjai (mind mint rapper, mind mint költõk szvsz)
hunbasser
igazából amúgy mc dc azoknak nagy szám,akik még nem hallottak életükben normális freestylet.magyar hip hopban sokan tudnak legalább így freestyleozni,újonc még meg is kajálná reggelire :)

ReaL MaDRid x siempre

gfreak
dehogy...parasztrepp...igazán eredeti :D

besorozhatatlan ?

gfreak
bahh...hiphophoz kb annyi köze van mint a Cannibal Corpsenak

Ésa gangsztazoli ? :D

Ja, õ nemis repper...õ ilyen hip-hop rokker.

gfreak
odupla egy senkiházi...csakúgy mint a majoros, a pityinger meg az egész brancs...na persze nem a származásuk miatt...és nem is a származása miatt megy a nagy respekt Saidnak, Újoncnak meg AZAnak hanem azért amit csinálnak haver..nem oltogatom mert õ mozgáskorlátozott, de olvasd el mégegyszer a hozzászólásomat,mert látom vakvágányra futottál (vagy testvér mást kerestél az itt lefestett szavakban)...

nem tehetségtelen, de a 'rohadt nagy tehetség' azért nem itt kezdõdik ezen a porondon...

picsába, csak támadási alapot adtam :(
szar a szöveget hülyegyerek.
solo
Igazából a legnagyobb hülyeség ez hogy most egyes rapereket-mc ket valami miatt megkülönböztessünk.Ezalóll kivétel majka.Pénzorientált szart nyomat.

pl:
odupla,turha herkával-kokoval kereskednek Cig.ny
AZA,Saiid,Újonc zs.dó
tezsvír cig.ny
Szóval pont MCDC-t kéne a hátrányos helyzete miatt leoltani?

Mindenkire fel lehet róni valamit.

Hülyeség az egész.Robi igenis egy rohadt nagy tehetség.Aki eddig ok nélkül mellõzve volt.POnt jól jött neki ez a tv-s szar.

Na mind1.tv elkurvít mindenkit.

Nem az ilyen embereket kéne lehúzni amúgy, hanem az olyan kis fasszopókat mint a majka.

Csicska egy ember ez a majka.Ne Robit oltsátok, hanem ezt a senkiházit.:]

gfreak
tiszteletet érdemel persze...csak kicsit tele van a zsákom vele hogy õ egy kurva nagy mcként forog közszájon, míg az igazi 'nagyok'at meg úgy ismerik el mint nagypofájú, kétes, bûnözõ (vagy bûnözésre buzdító) elemek, akik jobban tennék ha: a.: befognák, b.: bevonulnának önként a kaptárba c.: fordulnának fel...

a csávó ügyes, de ettõl még nem kéne pajzson körbecipelni hogy mekkora 'reppsztár'...ott az új kezdet, na õket spec. ki lehet emelni (jobb lenne ha mindenki egy méretes faszt falna aki azt kérdi akkezdet mit tett le az asztalra)

szóval egy szópörgetõ médiabohócból ne csináljunk már még egy keservesen megellet nemzeti hõst...jól bánik a szavakkal, meg ügyesen asszociál, de minden második aluljáróban találsz egy kiscsávót aki leveri szájsztájlból...

a fogyatékosságáról meg annyit, hogy azért a pozitív diszkrimináció is ugyanolyan felesleges mint nyomorékozni...nem fogok hasraesni mert egy testi fogyatékkal élõ ember tud freezni...nemigen befolyásolja fizikai állapota azt amit csinál...viszont spec. nekem van egy ismerõsöm, aki a lábával gitározik, mivel nincsenek karjai...évek óta nyomja együttesekben, mégsem virít a médiában....

szóval egynek elmegy, ilyet még nem látott a maygar média, de most divat lett az underground, és kurva menõ ha befuttatunk 'ilyen reppeseket is, mert ezt kajálják a fiatalok', plusz nézettség meg külön haszon, ha a médiaharcosunknak van vmi 'rendellenessége' (nem csak fizikai állapot, az is sztár ha kisebbségi, árva, félárva, külföldre szakadt hazánkfia etc.)

gyulladna fel az összes kurva tévé, és az emberek kénytelenek lennének könyvet venni a kezükbe bulvárszar helyett...

Sickness
maxi riszpekt

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Super Saiyan
Részvétem.

>:C

tigeroo
szerintem meg pont hogy kibaszott nagy tiszteletet érdemel. valaki saját magát sem meri felvállalni a médiában, sõt az emberek nagy része csak elõre megtervezett marketing. ez az ember pedig így is kiállt a közönség elé.
tigeroo
k, no offense

"nyomiskodni a tv-ben"

<#wilting>
desigo
be kellene fejezni a "nyomorékozást"
nem tehet róla,hogy ilyen a fizikuma
amit pedig eddig letett hulla szegényen az elõtt respect
Fehercsoki
Nem,pont azt írtam hogy NEM tudnék ilyeneket csinálni,ha nyomorék lennék sem mutogatnám a saját nyomorék trükkjeim a tv-ben.

tigeroo
ja persze...

tudnál pont ütemre 180-200bpm-el hadarni, hogy rímbe jöjjenek ki a szavak, megfelelõ hangsúllyal, szünetekkel és a levegõd is beosztanád.

valakik egy életen át csiszolják ezt, de hajrá
Dundidio
Kérdés:Te hány Fila Rap Jam-et nyertél????

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

Fehercsoki
Ja,tud nyomiskodni tvben.Na én ilyet nem tudok.

Roger6
Elmondom a különbséget, hogy értsd. Te nyomorék vagy, õ meg mozgássérült. Kezded kapiskálni?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

solo
Én nagyon bírom, személyesen is ismerem.:]

gfreak
meg kéne mondanivaló, egy zsákkal, meg rendes alapok...az sem lenne hátrány, ha nem a pénzért, hanem a zenéért mûködne..messze van még attól hogy mc-ként tiszteljék..

tigeroo
háth igen, van tehetsége de semmi saját flowja nincs. így nem lesz sohasem jó rapper.
Szerintem te is gáz vagy.

Rockynhooo
:DDDDDDDDDDDDDD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Piszkos  Fred
Nem egészen. A magyar celebek arról híresek, hogy semmit sem tudnak, és minden veszteség nélkül kerültek a "középpontba".
Egy mozgássértült ember elég sokat áldozott...

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Piszkos  Fred
Csak ez a "nyomi" olyat tud, amit sem Te, sem pedig egyik itt lévõ sem tudod elmondani magáról.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Sickness
mekdek

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

egyébként nem mondom, hogy nem tehetséges. de messze-messze túlértékelt.
ja, igen; magyar celeb.
nem mindegy? a nyomorék és a fogyatékos szinonimák.
Fehercsoki
Az legalább rendes munka,ez meg tiszta olyan mint amikor a nyomikat mutogatják egy cirkuszban...(itt a cirkusz=tv,nyomi= ez egyértelmû)

Mert vagy ez, vagy az árufeltöltõi meló a Tescoban.

Aztán ha nem tudja kifizetni, lefoglalják minden vagyonát, elárverezik, és mivel az sem lesz elég, ezért börtönbe zárják.Szóval ja.Börtönbe kerül<#idiota> Abban viszont nem vagyok biztos, hogy elsõ szerzõdéskötéskor bent lett volna egy Kész átverés.Roadshow, vacsoracsaták, beszélgetõs szerepléseket biztos kikötnek (de azt is úgy, hogy csak akkor, ha a közönségnek tetszik).De ez a kész átverés szerintem egy ezeken kívül álló dolog.

Irdatlan pénzeket kell fizetnie.

Oldal 1 / 2Következő →