89
Veres Róbert - McDc
  • Rockynhooo
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • Piszkos  Fred
    Nem egészen. A magyar celebek arról híresek, hogy semmit sem tudnak, és minden veszteség nélkül kerültek a "középpontba".
    Egy mozgássértült ember elég sokat áldozott...
  • Piszkos  Fred
    Csak ez a "nyomi" olyat tud, amit sem Te, sem pedig egyik itt lévő sem tudod elmondani magáról.
  • Sickness
    mekdek
  • Fbn Lx
    egyébként nem mondom, hogy nem tehetséges. de messze-messze túlértékelt.
    ja, igen; magyar celeb.
  • Fbn Lx
    nem mindegy? a nyomorék és a fogyatékos szinonimák.
  • Fehercsoki
    Az legalább rendes munka,ez meg tiszta olyan mint amikor a nyomikat mutogatják egy cirkuszban...(itt a cirkusz=tv,nyomi= ez egyértelmű)
  • Vlala #42
    Mert vagy ez, vagy az árufeltöltői meló a Tescoban.
  • neoG
    Aztán ha nem tudja kifizetni, lefoglalják minden vagyonát, elárverezik, és mivel az sem lesz elég, ezért börtönbe zárják.Szóval ja.Börtönbe kerül Abban viszont nem vagyok biztos, hogy első szerződéskötéskor bent lett volna egy Kész átverés.Roadshow, vacsoracsaták, beszélgetős szerepléseket biztos kikötnek (de azt is úgy, hogy csak akkor, ha a közönségnek tetszik).De ez a kész átverés szerintem egy ezeken kívül álló dolog.
  • neoG
    Irdatlan pénzeket kell fizetnie.
  • Verseghy
    Ez az ember nagyon gáz. Nem értem miért ilyen felkapott? Oké, hogy jó a szöveg, de kurva szar az előadásmód és a karakter.
  • Daza500
    És ha felbontja ezt, akkor börtönbe kerül ?
  • VRSDM
    Minden csillag születikes embernek nem tudom pontosan hány éves kötelező szerződése van a csatornával.

ha az rtl azt mondja hogy hogy roadshow akkor ottleszel
    ha azt mondja kész átverés akkor ottleszel...

média :/
  • Fehercsoki
    Pénzért.
  • Daza500
    Na jó, de ő meg mi a rákért vállalta el ? :)
  • Vlala #34
    Autizmus.
    Akár sérült, akár fogyatékos, megtalálta azt, amiben jó, és ebben ér el sikereket.

Nézd meg a "normálisakat", hány mondhatja ezt el magáról.

A Kész Átverésben ténylegidegesítő, de nem az, amit csinál, hanem az, hogy ezt csináltatják vele... manapság tényleg mindenki csak úgy lehet sztár, ahogy "a nagyok" kitalálják neki?
  • Marci0115
    bicebóca
  • desigo
    a kész átverésben szerintem nagyon erőltetett
    de a class fmen péntekenként tetszik amit rögtönöz
  • Daza500
    Szerintem ezt nemis ember írta, hanem egy csimpánz, ami be lett tanítva szavak legépelésére.
  • kispeki
    A Kész Átverésbe Őt kérték fel, nem Ő akart lenni a műsorvezetője szerintem...
  • byzhouse
    Gyökér Születik+Kész átverés=
    és még mondja,hogy nem akar hírnevet omgSAD:ASD_ASD:ASD_
  • JagFater
    "...betolakodó..." :-DDDDDD
  • Csacsi
    Azért ennél picivel többet keres :)

Egyébként tényleg páratlan a tehetsége. Többször volt alkalmam személyesen megtapasztalni milyen könnyen tud rögtönözni, és "felkészülni" a fellépésekre. Néha meg csak úgy magától napközben elkezdi :)

És emelett még mindig szerény és mindenkihez van 1-2 kedves szava, ha megállítják bárhol az utcán.
  • Goruck
    úgyérted hogy hozzászólás az egyik videólyához? :D
  • DIESEL DOG #25
    omglol :DDD
  • pxxl
  • greg benz
    Hát ez nagyon kész:DD
  • MR ME
    "gta4markymark
    nem akarok betolakodo lenni de lenne egy keresem. Elkernem tolled a te skype cimedet ha van. Vagy MC DC Veres Robinak a skype cimet. mert nagy ralyongolya vagyok MC DC -nek kiraly!!!!es ha el kuldod a te skype cimedet vagy az MC DC -et akkor nagyon megkosszonnem vagy ha nem adod meg akkor valaszoly.Nem haragszom meg csak a valasz a reply-be legyen pls es kossz!!!! "

egyik hozzászólás az egyik videójához, hát bazmeg, helyesírás, fogalmazás...
  • DIESEL DOG #21
    Egész jól tolja a fazon, elképesztő hogy adott szavakra, szinte a másodperc töredéke alatt hogyan tud asszociálni, ez különleges adottság...
  • MR ME
    nem rossz a srác, kár h acsillag születik című celeb fasságba szerepelt...
  • hungaryws
    Egyetértek!
  • kispeki
    Szerintem jobb, ha megnézed, a fogyatékos-t bár nem a mozgás-nál használják, de ajánlott, míg a nyomorék a diszkriminatív rész-nél van. :)
  • tommygear
    nagyon erőltetett már 1x 2x elmegy, de már nagyon uncsi sztem
  • Attila8805
    Fogyatékos?
    Az se jobb szerintem.
    Sérült esetleg.
  • greg benz
    Az vicces,hogy vannak olyanok ahol az elfogadhatóhoz nem írtak semmit:D
  • pxxl
  • kispeki
    Elnézést, ezzel most szembesültem :)
  • greg benz