1543
United States of America
  • Rincewind
    Google biztos talal 1000 ilyen oldalt. Answers.com-on is biztos van nagyon sok recept.
  • Sickness
    hali. valaki tudna nekem linkelni egy olyan oldalt, ahol amerikai etelek, fokent reggelik vannak es az elkeszitesi modjuk?
  • Jeff Gordon
    Nagyon jó ez-az új design. Tetszik, csak vmi amerika még jól jönne hozzá, zászló, országtérkép, ilyesmi. Bocs, nem beleszólni akartam, csak egy tipp :)

Boldog új évet mindenkinek
  • USAMEN POWER
    Franket most érdemes nézni !!! Este 11 van náluk, egy barban vannak, most épp billiárdoznak és qrwa jó a hangulat ! Jó a pultos picsa is !! :DD
  • USAMEN POWER
    Happy New Year Everyone !!
  • szabii98
    Hogy tüntetted el a banner kék színét?:D
    am eddig jólesz csakígytovább(Y)
  • Molnibalage
    Igen, igen, igen. De csak jövőre! :)
  • DIESEL DOG #1376
    Nos hát akkor:

• DIESEL DOG #1375
    Esetleg segíthetek ha szeretnéd. :)
  • Molnibalage
    Na, ez nekem magas. Pedig szépíteném a topikot ahol házigazda vagyok.

+ Az alap sg fehér szín szerintem rohadtul szemkárosító és vakító...
  • DIESEL DOG #1373
    Csak scriptek kellenek hozzá, amit a topik hosszú címébe kell beírni / bemásolni, ha ezen az oldalon nyomsz egy jobb klikket az egéren majd a legördülő menüben kiválasztod az oldal forrása menüpontot akkor látni fogod. ;)
  • Molnibalage
    A fórum háttérszínét hogyan változtattátok meg? Hát a széleit? Láttam már szép designt, de ez eddig viszi a pálmát.
  • Rincewind
    En beraknam oldalra ket oszlopban az osszes allam rendszamtablajat. De tul csiri csarera sem kell csinalni; altalaban az kevesebb tobb.
  • Palinko
    jó hogy karbantartod a topicot. most csakazértis belepofázok. szerintem vedd le hozzászólás szövegbeviteli mezőt kissebb border re, kicsit olyan érzésem van hogy gyászjelentést gépelek :D
    aztán majd úgyis lesz alatta kép azt tudom, de ez a vastag köré nem kell sehogy sem. a fekete szín viszont jó mert képre rávágod photoshop fehér layert, trasparencyt belövöd és fekete mindenen látszik :)

persze lehet cáfolni is ez csak én véleményem. meg ez ízlések és pofonok kérdés.
  • USAMEN POWER
    Szép, meg jó lenne valamelyik komolyzene, vagy történelmi topikban. Ide inkább amerikai híres helyek, városok, madártávlati tájképek illenének. Habár ez az én elképzelésem.

Egy kis Brooklyni életkép. Habár most offline, de elhelyezed a fejlécben ?
  • DIESEL DOG #1368
    Nincs még kész... post-ok lettek egyelőre kicsit szebbek, ennyi...
  • Lyukasbogrács
    csúcs a dizájn
  • DIESEL DOG #1366
    Köszi, minden jól fog jönni. :)
  • USAMEN POWER
    És egy kis off: Dodge Challenger Srt 8 - Akit érdekel, aukción elérhető !
  • USAMEN POWER
    Esetleg pár háttér:

• USAMEN POWER

• DIESEL DOG #1362
    Van egy olyan gondolatom hogy majd valamelyik nap neki állok és újra dizájnolom a topikot... mert ez így... sz*r szvsz...
  • Jeff Gordon
    Viszont kívánom a házigazda úrnak és kedves családjának, valamint a többi fórumozó társamnak is :)
  • DIESEL DOG #1360
    Üdv topik látogatók!

<span style="color:green"><span class="bb-style-bold"><span class="bb-style-medium">BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDENKINEK!</span></span></span>
  • USAMEN POWER
  • USAMEN POWER
  • LordVenom
    Hali!

USA póló
  • Molnibalage
    Mi ez az REM mánia? A számaik nagy részétől szuicid hajlamaim felélednek. :)
  • Jeff Gordon
    Inkább ez, ez élő felvétel:
    De, akkor belinkelek egy kicsit többet, szám szerint még 4-et pluszba, szerintem ezek a legjobbak, amik az USA-ban készültek:

Born in the USA-ből régebben a stúdió felvételt favorizáltam, most már inkább azt mondom, élőben, ütősebb.
    Azért az igaz, az amerikai nemzet gazdag zenékben, és ezek tényleg nagyon jó számok, de legyünk őszinték, meg se közelíti a régi magyar zenéket, az olyanokat, mint a Karthágótól a Requiem, vagy az Omega legjobb számai, vagy a Republic, Bikini, stb. (Hál Istennek, sokáig lehetne sorolni.) És akkor a többi európai nemzet zenéjét is ha ide vesszük, akkor, az amcsik tanulhatnak még európától.

+1, ez egy kicsit ilyen amcsi patrióta zene, ez annyira nem jó, csak gondoltam megmutatom nektek, ha ismertétek, akkor sorry:

• stain
    Na jah, amerikában a hálaadáskori pulykához vannak méretezve még a sütők is. Azért akkora minden a konyhában.
  • USAMEN POWER
    Oh, pedig ismerem is.
  • Falkon
    A legjobbat nem rakod be:
  • USAMEN POWER

• blazsa
    Happy Thanksgiving for everyone!

Nagyon szeretnék egyszer eljutni Amerikába. Egészen pontosan San Franciscoba.
    Volt szerencsém amerikaiakkal ünnepelni tavaly a hálaadást, méghozzá Spanyolországban. Igen, eléggé international volt. :P
    Nagyon-nagyon tetszett!! Annyira jó, ahogyan tisztelik ezt az ünnepet, náluk ez többet jelent, mint a karácsony!
    Olyan pulykát sütöttünk!! És a töltelék, volt benne minden, ami szem, szájnak oly kedves! :-)
    A legjobb, hogy desszertnek volt hagyományos spanyol karácsonyi csoki, illetve az amerikai pite is!
  • Palinko
    hát igen ez nemzeti ünnep, a többi inkább nemzetközi, de ugyanúgy volt régen csak mostanában felkapottabb, csak azt akartam írni hogy minden országban szeretnek megállni pihenni :D
  • Rincewind
    Akarmennyire is hianyzik, remelem soha nem vesszuk at! A Halaadasnak semmi keresnivaloja Amerikan kivul; az egy izig verig Amerikai unnep azoknak, akik ott elnek a kontinens eszaki reszen (USA es Kanada). Atvenni olyan lenne, mintha hirtelen elkezdenek a Franciak unnepelni a Magyar allamalapitast; semmi kozuk hozza. :)
  • Palinko
    jah de megnézed nem véletlenül vesszük át a hagyományt, karácsony is lehetne ajándék ha senki sem érezne kényszert hogy ajándékozzon.
    mindenszentekre már sokszor hallottam hogy halloween, valentin day, meg ilyeneket nehezebb átadni :D
  • Rincewind
    Holnap Thanksgiving. Het ev ota ez lesz az elso Halaadasom, amit Amerikatol tavol toltok; ennek kovetkezteben termeszetesen el is marad. Kar, mert az even alatt nagyon hozzam nott ez az unnep (olyan mint a Karacsony, csak az ajandekozas nyugje nelkul). Fantasztikus kaja (pulyka sult, toltelek, doubled eggs, gravy, afonya szosz, zold bab casserole, corn bread, pumpkin pie, cheese cake), jo tarsasag, foci, es pihenes; nagyon fog hianyozni... :/

• USAMEN POWER
  • Rincewind
    Ezek ilyen voodoo marhasagok nem? Kiveve a mojo, az sleng arra hogy mukodik a "csaj-felszedod." ;) Muddy Waters-nek van egy nagyon hires szama errol: "I Got My Mojo Working," de ugy altalanossagban is gyakori temaja a blues-nak, meg persze ezren feldolgoztak mar.