1543
United States of America
  • Jeff Gordon
    Csatlakozom a házigazdához, szerintem is jöhetnek, kíváncsian várjuk
  • DIESEL DOG #1422
    Naná!
  • fook
    Természetesen nem a bolti ár értendő. :)
  • stain
    Jöhet pár fotó Philadelphiából?
  • Freeda Krueger
    SG -seknek van engedmény? :)
  • DIESEL DOG #1418
    Jóféle! Beraktam a legördíthető menübe! :)
  • Bronx South
    Dennis Lifecast - Live New York, Manhattan
  • ressy14
    Nekem 25 sikeredett. Mississippi-t meg New Jersey-t nem tudtam leírni helyesen.
  • fook
    Ha innen tetszik valamelyik akkor szólj :)

http://www.katonadolog.hu/products/webaruhaz/S100/13Sapka-kalap-kesztyu-04Eredeti-USA-baseball-sapkak/?IMRSID=3dnekoceb9v69k36u6cnhecem5
  • fook
    Ilyen zászló 'designos"-ból csak déli zászlós van.
  • byzhouse
    2-nél elakadtam :DDD
  • Rincewind
    47

Kihagytam: Delaware, Utah, Maryland... :P
  • ldavid
    fú, de elvéreztem 27-nél - és olyanokat hagytam ki... (NY, NJ, MA stb.)
  • DIESEL DOG #1410
    Annyi baj legyen... :)
  • stain
    Csak mint tavaly, ráadásul most még több a meló, szóval mérsékelt mennyiségű fotó várható.
  • DIESEL DOG #1408
    Jöhetnek! :)

Ha szabad tudni, van konkrét úti cél?
  • stain
    Pénteken megyek. Küldjek megint képeket?
  • Rincewind
    Nagyon jo!
  • Bronx South
    Kis földalatti kirándulás New Yorkban. Érdemes megnézni. :)

• Gaborkik #1404
    Colts-os nincs ?:D
  • Falkon
    Ilyen érdekelne is :D
  • fook
    uhh hát van sokfajta. Egyetemesek , rendőrős , fdny stb stb stb. Azok a tipikus amcsi capek :) pl
  • Falkon
    Hogy néz ki?
  • fook
    Nem érdekel valakit amerikai baseball sapka ? Egyik ismerősöm rendelt egy csomót , és nagyon sok felesleg van :)
  • Molnibalage
    100% USA. :)
  • DIESEL DOG #1398
    Bleeding Cowboys... :)
  • Jeff Gordon
    Danke schön
    Oldalt ez a felirat nagyon jó szerintem. Mi a betűtípusa? :)
  • DIESEL DOG #1396
    Itt is egy kicsi bekkgránd áppdét
  • DIESEL DOG #1395
    Hát ez most egy ilyen... :D
  • szabii98
    wow miez az új topik sztájl?:D
  • Jeff Gordon
    Nagyon jók, első mentve is háttérképnek.
  • Rincewind
  • Molnibalage
    Tájkép 1.

Tájkép 2.
  • Rincewind
    Tekintve, hogy sokan nem annyira kenik az Angolt, elkeszitettem a 66-os Uti naplom utolso bejegyzesenek magyar forditasat is; itt erheto el (persze a tobbi bejegyzes is elerheto ezen a linken). Am ezt tenyleg csak azoknak ajanlom, akiknek nagyon nem megy az Angol, mert ez egy elegge szedett-vesett forditas. Az "erdeti" sokkal informaciodusabb es olvasmanyosabb szerintem.
  • Rincewind
    Sziasztok,

Aki Angolul ert annak talan jo hir lehet az utobbi idoben sokat haladtam a 66-os Uti naplommal. Igy aki esetleg nem kovette az utobbi idoben a blogomat, annak talan erdemes lehet most vetni ra egy pillantast: http://rince-art.blogspot.com/.

A jovoben is meg sok finomsag erkezik, hiszen szinte a teljes video anyag var meg vagasra es arra, hogy egy jo kis uti filmet csinaljak belole. Meg amugy is van meg par dolog a tarsolyomban. :)
  • Gaborkik #1388
    Hát akinek nem csak Sport1 / 2 van :D
  • Jeff Gordon
    Dehogynem, februárban, Daytona 500 :)
  • Gaborkik #1386
    Ma este Superbowl, aztán szeptemberig semmi :-(
  • Rincewind
    Pencake (palacsinta) Recept

Halal egyszeru elkeszeteni. Mi mind Magyarorszagon, mind pedig Amerikaban rendszeresen csinalunk es soha nem az elore elkeszitett mix-et vesszuk.
  • stain
    Ha találsz jó leírást arról, hogy hogyan kell profin steak-et fűszerezni, akkor azt linkeld be pls.

Bár reggeli ügyben nem vagyok valami nagy szakértő, mert én általában ugyanazt eszem reggelire kint is, mint itthon, de párszor voltam már kajáldában reggelizni.

Általában a villásreggeli a menő, a vastag palacsinta az alap (asszem kelt tésztából), amire kb. bármi lehet kérni epertől a bacon-ig. Ehhez jön még a juharszirup függetlenül attól, hogy eper van-e rajta vagy bacon. Kennek még rá vajat, vagy fahéjat szórnak rá, esetleg veszélyesebb dolgokat is, mint a mogyoróvaj. Aztán van mindenféle krumplikrokett (a rösztire hasonlít), szoktak enni darálthúsból készült vackokat is, meg kolbásznak nevezett darált hús darabkákat megsütve. Menő még a rántotta hetven változatban (omlette néven fut), meg mindenhez piritós. Italnak kóla vagy narancslé. Hosszú kávé (kávéból is ezer fajta van, de mivel én nem iszom kávét, nem értek hozzá). A keleti parton vannak a diner-nek nevezett éttermek, ott elég sok fajta reggeli van.

Amúgy a palacsintának szerintem szinte senki sem tudja a receptjét, mert bekevert palacsinta port árulnak a boltban :) Itthon anyám szokott olyat sütni, hogy a sima keletlen tésztába tesz ezt-azt, pl. darált almát, és kicsit vastagabbra süti. Kint is szoktak belesütni ezt-azt, pl. áfonyát (blueberry). A magyar palacsinta ott francia palacsinta néven fut, crepes néven emlegetik, de krépsz-nek kell mondani, félreértéseket elkerülendő.