1543
United States of America
-
#1423 Csatlakozom a házigazdához, szerintem is jöhetnek, kíváncsian várjuk -
DIESEL DOG #1422 Naná! -
#1421 Természetesen nem a bolti ár értendő. :) -
stain #1420 Jöhet pár fotó Philadelphiából? -
Freeda Krueger #1419 SG -seknek van engedmény? :) -
DIESEL DOG #1418 Jóféle! Beraktam a legördíthető menübe! :) -
#1417 Dennis Lifecast - Live New York, Manhattan -
#1416 Nekem 25 sikeredett. Mississippi-t meg New Jersey-t nem tudtam leírni helyesen. -
#1415 Ha innen tetszik valamelyik akkor szólj :)
http://www.katonadolog.hu/products/webaruhaz/S100/13Sapka-kalap-kesztyu-04Eredeti-USA-baseball-sapkak/?IMRSID=3dnekoceb9v69k36u6cnhecem5 -
#1414 Ilyen zászló 'designos"-ból csak déli zászlós van. -
#1413 2-nél elakadtam :DDD -
#1412 47
Kihagytam: Delaware, Utah, Maryland... :P -
ldavid #1411 fú, de elvéreztem 27-nél - és olyanokat hagytam ki... (NY, NJ, MA stb.) -
DIESEL DOG #1410 Annyi baj legyen... :) -
stain #1409 Csak mint tavaly, ráadásul most még több a meló, szóval mérsékelt mennyiségű fotó várható. -
DIESEL DOG #1408 Jöhetnek! :)
Ha szabad tudni, van konkrét úti cél? -
stain #1407 Pénteken megyek. Küldjek megint képeket? -
#1406 Nagyon jo! -
#1405 Kis földalatti kirándulás New Yorkban. Érdemes megnézni. :)
-
Gaborkik #1404 Colts-os nincs ?:D -
#1403 Ilyen érdekelne is :D
-
#1402 uhh hát van sokfajta. Egyetemesek , rendőrős , fdny stb stb stb. Azok a tipikus amcsi capek :) pl -
#1401 Hogy néz ki? -
#1400 Nem érdekel valakit amerikai baseball sapka ? Egyik ismerősöm rendelt egy csomót , és nagyon sok felesleg van :) -
#1399 100% USA. :) -
DIESEL DOG #1398 Bleeding Cowboys... :) -
#1397 Danke schön
Oldalt ez a felirat nagyon jó szerintem. Mi a betűtípusa? :) -
DIESEL DOG #1396 Itt is egy kicsi bekkgránd áppdét -
DIESEL DOG #1395 Hát ez most egy ilyen... :D -
#1394 wow miez az új topik sztájl?:D -
#1393 Nagyon jók, első mentve is háttérképnek. -
#1392 -
#1391 Tájkép 1.
Tájkép 2. -
#1390 Tekintve, hogy sokan nem annyira kenik az Angolt, elkeszitettem a 66-os Uti naplom utolso bejegyzesenek magyar forditasat is; itt erheto el (persze a tobbi bejegyzes is elerheto ezen a linken). Am ezt tenyleg csak azoknak ajanlom, akiknek nagyon nem megy az Angol, mert ez egy elegge szedett-vesett forditas. Az "erdeti" sokkal informaciodusabb es olvasmanyosabb szerintem. -
#1389 Sziasztok,
Aki Angolul ert annak talan jo hir lehet az utobbi idoben sokat haladtam a 66-os Uti naplommal. Igy aki esetleg nem kovette az utobbi idoben a blogomat, annak talan erdemes lehet most vetni ra egy pillantast: http://rince-art.blogspot.com/.
A jovoben is meg sok finomsag erkezik, hiszen szinte a teljes video anyag var meg vagasra es arra, hogy egy jo kis uti filmet csinaljak belole. Meg amugy is van meg par dolog a tarsolyomban. :) -
Gaborkik #1388 Hát akinek nem csak Sport1 / 2 van :D -
#1387 Dehogynem, februárban, Daytona 500 :) -
Gaborkik #1386 Ma este Superbowl, aztán szeptemberig semmi :-( -
#1385 Pencake (palacsinta) Recept
Halal egyszeru elkeszeteni. Mi mind Magyarorszagon, mind pedig Amerikaban rendszeresen csinalunk es soha nem az elore elkeszitett mix-et vesszuk. -
stain #1384 Ha találsz jó leírást arról, hogy hogyan kell profin steak-et fűszerezni, akkor azt linkeld be pls.
Bár reggeli ügyben nem vagyok valami nagy szakértő, mert én általában ugyanazt eszem reggelire kint is, mint itthon, de párszor voltam már kajáldában reggelizni.
Általában a villásreggeli a menő, a vastag palacsinta az alap (asszem kelt tésztából), amire kb. bármi lehet kérni epertől a bacon-ig. Ehhez jön még a juharszirup függetlenül attól, hogy eper van-e rajta vagy bacon. Kennek még rá vajat, vagy fahéjat szórnak rá, esetleg veszélyesebb dolgokat is, mint a mogyoróvaj. Aztán van mindenféle krumplikrokett (a rösztire hasonlít), szoktak enni darálthúsból készült vackokat is, meg kolbásznak nevezett darált hús darabkákat megsütve. Menő még a rántotta hetven változatban (omlette néven fut), meg mindenhez piritós. Italnak kóla vagy narancslé. Hosszú kávé (kávéból is ezer fajta van, de mivel én nem iszom kávét, nem értek hozzá). A keleti parton vannak a diner-nek nevezett éttermek, ott elég sok fajta reggeli van.
Amúgy a palacsintának szerintem szinte senki sem tudja a receptjét, mert bekevert palacsinta port árulnak a boltban :) Itthon anyám szokott olyat sütni, hogy a sima keletlen tésztába tesz ezt-azt, pl. darált almát, és kicsit vastagabbra süti. Kint is szoktak belesütni ezt-azt, pl. áfonyát (blueberry). A magyar palacsinta ott francia palacsinta néven fut, crepes néven emlegetik, de krépsz-nek kell mondani, félreértéseket elkerülendő.