1543
United States of America
  • stain
    Délen még nem jártam. Marylandben van egy hasonló mocsár, az a legészakibb az összes közül, de amikor ott voltam, akkor eléggé száraz volt. Legalább nem voltak szúnyogok.

Viszont a számot nem a mocsár miatt tettem be. Ki mit hallott a hoodoo-ról?

black cat bone? john the conqueroo? mojo? gris gris?
  • USAMEN POWER
    A harmadikat szereztem be, tegnap óta itt van az asztalomon, tetszik nagyon. :)
  • Rincewind
    Nekem ERROL. Megszamlalhatatlan orat, napot, toltottunk a Louisiana-i mocsarvidek Arkansas-ba atlogo eszaki reszen. Ha valakinek mond ez valamit, a linken szereplo hely ugyanaz, ahol a Boggy Creek Monster-t latni veltek egyesek. Mi persze sosem talalkoztunk vele... :)
  • stain

Na miről szól a szám? Amúgy feldolgozás, az eredetit a Byrds játszotta valamikor a hatvanas években.
  • LordVenom
    Én a másodikra tenném a voksom mindenképpen. ;)
  • Prody
    Na látom időátállás megvolt.
  • Falkon
    Vagy ez:

• Falkon
    Nálam ez a best:

• stain
    Hú, ezek olyanok, mint itthon a kalocsai meg a matyó hímzés... :) Elvist hiányolom :)
  • USAMEN POWER
    Na akkor a harmadikat már meg is rendeltem, szerintem a jövő héten már azon fogok kattolni. :)
  • USAMEN POWER
    Ez se rossz:

• USAMEN POWER
    Vacilálok, vacilálok, és szerintem is 3. :)
  • Prody
    1 vagy 3 ;)
  • USAMEN POWER
    Van egy alap fekete, minta nélküli egérpadom, csak szanaszét van szakadva.
    Gondoltam felnézek a vaterára, szerintem most meg is rendelem valamelyiket. :)

Csak nem tudok választani.
  • Prody
    Működik igen mindegyik, köszönöm. Akkor benézek mindkettőbe majd.
  • stain
    Én asszem a media marktban vettem anno olyat, amiben van egy csomó fajta. Azt nézd meg, hogy az összes töltő menjen 110V-ról is, de már az újabbak mind olyanok (általában a kicsik, mert azok kapcsoló üzeműek).
  • Prody
    OFF:

ElectroWorld-ben lehet venni átalakítót (konnektor), hogy fel tudjam tölteni a telót/laptopot/fényképező-t ? Amerikai és angol átalakító kéne. Hol és mennyiért kb?
  • bigbigle
    Sziasztok!

Ha lehetne egy nagy kérésem akkor tudnátok a Fehér Házról használható, magyar nyelvű anyagot küldeni?( most nem a Wikipediasra gondolok)
    Előre is köszi.
  • Prody
    Pontosítok: Washington D.C-ben 6 órás különbség lesz :D
  • Rincewind
    Meg 7, meg 8, meg 9. ;)
  • Prody
    Most vasárnap, 7.-én állítják az órát. 6órás különbség lesz megint.
  • venyusz
    Hiszen egy orszag nem mas,mint egy rakas kep.
  • USAMEN POWER
    Nekem nincs gondom a háttérrel, de lehetne minden héten új háttér. :)
    USA nevezetességeiről, városokról, stb.
  • I.C.ram
    Nem lehetne ezt a hülye háttérképet kicserélni? Kifolyik a szemem, és az SG-s menük is eltűntek.
  • USAMEN POWER
    Minden esetre ez meg Chicago. Beszarás micsoda kép ! :O

• USAMEN POWER
    Gyanús hogy ez a kép az USA -ban készült, ezért beszúrom ide. Gyönyörű !

• stain
    Máskor állítják át, asszem később. De nem mindenhol, pl. Arizonában nem állítják át, egyszer Mountain Time van, egyszer Pacific Time.
  • Gaborkik #1316
    Lehet e-bayel kéne próbálkoznom, csak a hivatalos oldalról jobbnak éreztem a rendelést :D
  • Rincewind
    Allitjak az orat, csak maskor.
  • Prody
    November 9.-én megyek Floridába, és az itthoni gépem 6:50 reggel (itteni idő) -kor indul és azt írja, hogy ottani idő szerint 4:20pm-re érek oda, tehát akkor 3:20pm-kor érkezek (mostani, 5órás különbség miatt) ? Vagy addigra ők is állítanak és marad a 4:20pm ?
  • Palinko
    ez engem is érdekelne, ezek szerint ott is csúsznak 1 órát:
    link

csak lehet másik dátumtól nézik vagy nem tudom.
  • Prody
    Ott nem állítanak időt? Csak 5 órával van később most (itt).
  • smith09 #1311
    Igen - igen ! Lehet sokkal kedvezőbben mint a futárszolgálat !
    Ha e-bay en vásárolsz akkor általában megoldható h a gift szerepel rajta !
  • Gaborkik #1310
    Akivel beszéltem ő azt mondta hogy GLSel adják fel aztán kész, más utat nem is mondott, amúgy gondoltam rá hogy olcsóbb lenne ha kis dobozba bevágnák aztán vmi ajándékkén vagy vhogy elküldik de úgylátszik ők ezt a módszert nem csinálják :S Így aztán nem is lett sapkám, pedig amit mondasz annyi többletköltséggel még meg is rendeltem volna...
  • smith09 #1309
    Ja most már látom kb. ugyanaz mint a paypal.
  • smith09 #1308
    Most akció van az oldalon. Amenyiben 99 $ felett rendelek akkor van free shipping. Viszont szerintem nem gift ként fog szerepelni :-( Télikabátról van szó.

Eddig általában paypallal fiezettem. Viszont itt a fizetésnél nem a paypal van feltüntetve hanem ez :

Pay throught payease( Visa & Master Card )
    vagy
    Pay through 95epay ( Visa & Master Card )
    Érdekelne h ez miben különbözik a paypaltól.

Érdekelne hogy mennyi VÁM jönne rá kb. ?

• stain
    Az egységáras kis postai csomag kb $14 Európába, amibe simán belefér egy sapka.
  • Gaborkik #1306
    Én Indianapolisból akartam egy spakát rendelni ami 25$ volt és kiszámolták nekem ( a feladók) hogy ők GLSel küldik és hozzám ~200$ért jutna el
  • stain
    Nem hiszem, hogy nagyobb para lenne, mint amcsiból. Nem hozzák át Indonézián meg Thaiföldön, Iránon stb, míg ideér...
  • Palinko
    köszi remélem hamarosan gyönyörködhetünk az elsőben :)