U.S.A
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bar New York-ot tovabbra sem tartozik a kedvenceim koze... :P
ha meg voltál már amcsiba akkor meg még jobb, mert úgyis tudod mirõl van szó :)
Én amúgy annó google maps-al párhuzamosan néztem a szöveget, hihetetlen élmény lehetett :)
Ha vannak képeid szívesen várom õket!
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Vadnyugat I.
Vadnyugat II.
Am jók az élõ zenék, esti vacsora alatt egy bárban, hangulata megvan.
Inkább http://www.youtube.com/watch?v=CkTQUtx818w&feature=related
Ember legyen,aki ezt oda-vissza erti minden pontjaban. :)
Nézd meg a többi vidókat is. Ajánlott elõadók.
Green Sun
Rob Costlow
Mike Oldfield
Jó zenéik vannak ilyen "természetes" videókhoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha tájról készítesz videót, szerintem egy komoly zene (nem igazi komoly zenére gondolok) alá a legjobb, még jobb, ha nincs vocal, és akkor az ember csak arra figyel amit néz, és amit hall, én ilyesmire gondolnék Rince:
(mindegyik klasszikus szám, talán a Lincoln-os férne bele legjobban, igaz, egy kis vocal van benne)
The only speedometer is in your head.
2:29 -tõl:
Ez számomra egy kedvenc a hangulata miatt:
Azt még ez jutott eszembe, ez is jó zene:
Sajat kep de sajnos nagyon rossz minosegu, mert video-bol lett kiszedve (viszont mar keszul rola a film, csak talaljak hozza passzolo zenet... :P)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
+1
Savannah, Georgia?
Seattle is klassz, viszont dög unalmas, és 10 hónapig esik az esõ. Szerencsére én nyáron jártam ott, nem is a városban, hanem Redmond-ban, és végig szép idõ volt, sokat lehetett kirándulni, mert a környék viszont nagyon szép. Washington államban van kapásból három NP...
A keleti parttal az a fõ gond, hogy majdnem minden városban van valamilyen brutális gettó, amit nem árt elkerülni, viszont ha meg kint élsz valahol a város szélén, akkor irtó macera bejutni a központba. És ami a tisztaságot illeti, az eléggé kerület függõ. Láttam én már olyan helyeket, ami mellett Budapest elbújhat... :)
Én amúgy pont ezért szeretem Bp-et, kint lakom a város szélén, Gazdagréten, de 20 perc alatt bent vagyok a Belvárosban 8-assal, és mindig történik valami érdekes.
- LA egy gusztustalan okadek (California tobbi resze viszont szep). Bar lehet, hogy csak az mondatja ezt velem, hogy loptak el a cameramat... :P
- SF-ben meg nem jartam.
- Sajna a Pacific Northwest reszebe az USA-nak sem volt meg szerencsem eljutni, de nagyon nagy vagyam (eszmeletlenul vonz az a buja erdokkel boritott hegyes videk). Seattle illetve Portland-rol pedig szinte csak jokat hallottam. Ha lehetosegem lenne, megvalasztani, hogy a vilag mely pontjan eljek, akkor Portland (vagy inkabb annak a kornyeke) mindenkeppen szamitasba kerulne; bar a sok eso kisse elremiszt. :)
4. Ami pedig a Keleti parti varosokat illeti; nekem nem igazan jott be az a resze Amerikanak. Tulsagosan hozzaszoktam mar a delhez, a nagy ures terekhez, igy nekem ezek a varosok elhetetlenul tulzsufoltak voltak. Meg koszosak is (nyilvan nem Pest-koszosak, de egy deli varossal osszehasonlitva azert feltunik a kulonbseg); ami alol csak Washington a kivetel, ami egyebkent a legtisztabb varos, amiben valaha megfordultam.
A címe: Twilight (nem a film, mert az egy sz*r) in Big Apple

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Tudom,irhattam volna egy hsz-be is. De most viszket a kezem.
Vajon ezert meg fogtok cipozni, vagy konyvezni? `:()