1543
United States of America
-
-
#433 A vitorlás mellett meg egy exszovjet Foxtron dízel-elektromos tengó. -
San Diego, USS Midway múzeumhajó.
Ez nem messze van tőle. Vagy iskolahajó, vagy ez is múzeum.
Charlestown.
-
USAMEN POWER #431 Tucson, Southern Arizona
-
USAMEN POWER #430 Zsír képek, párat lementettem háttérnek ? :) -
vass17 #429 ezt se felejtsük ki a las vegas-i hangulatból:)) remélem még befér ide:)
-
#428 Fasza :D -
-
#426 Jaja,johet :) -
#425 Még? -
#424 Nagyon Joók :) -
-
#422 -
#421 -
-
-
#418 -
#417 -
DIESEL DOG #416 Ha egyszer kijutok az államokba, ez lesz az első olyan hely amihez szeretnék eljutni... minden kép letaglóz annyira szép látvány... :)
Csak előbb lediplomázok és utána jöhet minden... hosszú pihenés... :) -
#415 -
Erről a kettőről a készítője sem tudja, hogy hol készült! Ment haza valahonnan messziről. "Ej, de szép", gondolta ők. Kiszállt és kattintott párat. Azóta sem tudja, hogy pontosan hol. Valahol Dél-Karolinában.
-
#413 -
DIESEL DOG #412 A jóöreg Golden Gate... :) -
#411 -
-
San Fransisco -
#408 Manhattan neve egyszerre jelenti Manhattan szigetét és a rajta elterülő Manhattan kerületet, ami New York öt kerületének egyike. A kerülethez magán Manhattan szigetén (amit a Hudson folyó torkolati része ölel körbe) kívül tartozik még több másik sziget és a szárazföld egy kis része is. Közigazgatásilag ez New York megye (County) is egyben. A 2000-es népszámlálás adatai szerint 1 537 195 lakosa volt, területe mindössze 85 km², messze az ország legsűrűbben lakott megyéje.
-
Manhattan
-
Miami
-
DIESEL DOG #405 Hát akkor jöhet nyakló nélkül. :) -
#404 Van még ahonnan ez jött. :) -
DIESEL DOG #403 Mesés, nagyon szép, ez az a táj, látvány ami magával ragad... -
-
DIESEL DOG #401 Amerika szerte jó sok ilyen diner van mint a 3-ik képen... nagyon tetszenek az ilyen jellegű helyek, a tipikus piros bőrfotelek, a krómszínű bárpult... igazi amerikai hangulat! :) -
Nekem ezek jutnak eszembe :):) -
DIESEL DOG #399 Aze első kép valami csodaszép, de a többi is nagyon tetszik! -
#398 nagyon szépen köszönöm;)
hát igen sajnos sejtettem hogy megszűnt már de azért hátha ebben az életben:D -
USAMEN POWER #397 Valami igazság van benne ! :DD Csak megint az a helyzet, hogy nem a kormány miatt nyílt ez a topik, hanem a nevezetességek, és egyébb érdekességek megvitatása, politikától mentesen. -
#396 Én is szeretem jerUSAlemet -
#395 Katt
Nem létezik az a ház,legalábbis már nem.
The grand lake house the boys stay in while vacationing at Grand Harbor (in American Pie 2 doesn't even really exist - at least not anymore. It was never a real house. The producers found an empty lot near the beach at Paradise Cove in Malibu and simply built a prop house on the spot, which they used for exterior shots - then they used a warehouse in the Valley for interior shots.
Bocsi hogy leromboltam az illúziót;(
Hoover gát nagyon durva.Egyik pillanatról a másikra olyan széllökések vannak:)
Érdemes képeket nézni a Lake Tahoe-ról,az is gyönyörű,San Diego is,ott van egy hatalmas állatkert,sajnos nem volt időnk rá.Egy hetünk volt csak,így menni kellett tovább.Akik autóbérlésen gondolkoznak,érdemes úgy bérelni autót hogy egyik városban bérlitek és valahol másutt adjátok le.Mi pl San Jose-ban béreltünk egy 7 személyes minivant és Las Vegasban adtuk le mint utolsó állomás.Ami útba esett,azt megnéztük:)