1543
United States of America
-
#597 1 ik legszebb álmom az lenne ha a VPD nél dolgozhatnék . :( csak perfekt angol nyelvtudás 2ős állampolgárság és ottani megfelelő iskolai végzetség kell hozzá ! hátha 1x összejön -
venyusz #596 Egyebkent, ha megnezed a kindle DX instruction videot (...) ott is lathato, mikor no kilep az epuletbol.
Ford Mustangot a taxisoknak! XD -
DIESEL DOG #595 Árviz súlytotta Tenneessee államot: klikk ide a cikkért -
#594 Már felfogtam.
Ezért mondom h ilyen a környező országokban nem nagyon van. -
#593 Annyi az egész,hogy amerikában a Ford Crown Victoriat állami autó ként használják,többnyire. Mert egyszerű szerkezetileg és motorikusan is. Lásd: taxi,rendőr. -
#592 Jézus-ISTEN.Az volt a kérdés hogy miért EGYFORMA általában a taxis és a rendőrautó..erre most jössz a márkákkal meg hogy ez nem olyan érdekes,miközben nálunk meg a szomszédos országokban nem láttam volna hogy egyformák lennének ezek az autók..persze lehet VÉLETLEN egybeesés,de nem megszokott..aaaaaaaaa.
-
ldavid #591 több, mint valószínű, hogy szerződésük van a Forddal, így anyagilag jobban megéri Crown Viceket használni, de nem csak azok vannak amúgy
pl.:
-
USAMEN POWER #590 Hm, nem voltál túl meggyőző.
...ez hogy az USA -ban népszerű egy autó, nem hiszem hogy olyan érdekes dolog lenne. Kb annyira érdekes mint Németországban a BMW, vagy az Olaszoknál az Alfa. -
#589 Mondjuk azért mert már kb 100 filmben láttam hogy usenkában ugyanolyan a taxis és rendőrkocsi,gondoltam megkérdezem hogy miért.Ebből az következik hogy van valami OKA.Míg Mo-n ez csak VÉLETLEN egybeesés,usenkában ez természetes. -
USAMEN POWER #588 Na ezt fogalmazd meg hogy miért. -
venyusz #587
Egy kis vicc:
Van itt valaki, aki Magyarorszagon tanult es most ott el es dolgozik?
Sikertorteneteket szivesen hallgatnek .:0
Foleg, hogy tudjam, milyen szintu udas, tapasztalat kell. Elsokezbol.
(A legszebb, a legjobb es tarsait hagyjuk...) -
#586 Hülye példa volt.xD
Többieknek thx. -
#585 Egy klasszikusan jó szám, egy klasszikusan jó filmből, köszönjük:
-
DIESEL DOG #584 -
USAMEN POWER #583 -
#582 Állat nagyon=) -
USAMEN POWER #581 Érdemes megnézni, a zene, és a klip is qrwa jó... nameg 100% Amerika ! :)
-
venyusz #580
Ha esetleg volna itt valaki, aki ott dolgozik es van ideje szivesen vennem, ha leirna, hogy mennyi tapasztlat kellett a vegzettseg melle, hogy munkat is kapjon.
Marmint ilyesmi munkam van, ennyi tapasztalat es ilyen vegzettseg.(Na jo, vegzettseg lehet sensitive data is...).
Mar ujjlenyomat, honaljszor minta es hasonlok is kellenek az utazashoz, de ki hogyan talalt be az Ujvilagba?
[/kerdesek -
#579 Én se mondhattam volna jobban,mint I.C.ram. Mert egyszerű mint az ágybaszarás szerkezetileg. -
USAMEN POWER #578 Akkor itt MO -n, egy taxisnak nem lehet Skoda Octaviája ? (vagy fordítva) -
#577 Mert egy baromi strapabíró, nagy, faék egyszerűségű autó. -
#576 Miért ugyanolyan ott a taxis és a rendőrkocsi? -
#575 Ja meg persze a szájharmonika,azzal jókat lehet zenélni.Pláne ha még tudnék is vele játszani:) -
#574 Volt szerencsém a Sziklához,barátok laza egy órát vártak rám a kijáratnál,pedig volt időm bőven nézelődni,bejárni kívül-belül de mégis annyira elidőztem,meg persze az ajándékboltban is eltöltöttem pár percet.Nagyon brutális az egész.
Hoztam is pár dolgot:)
Ez a kedvencem,azóta is ebből iszom a dolgokat:)
-
#573 ÁÁÁÁ a Crown Victoria..... imádom! -
USAMEN POWER #572 Egy kis amcsi klasszik.
-
#571 Hozzájárulok én is az Amerikai képekhez pár képpel:) Amik jellemzően amerikaiak.
-
DIESEL DOG #570 feel america! :DDDD -
#569 én ma NY os pólóba mentem suliba, és hollywood undead-et halgattam.
...fuck yeahh -
#568 irány New York:))) -
DIESEL DOG #567 :DDD
No de ez valójában is igaz? -
#566 na +1ok,hogy miért menjünk NY-ba :D
A nők New Yorkban szabadon mászkálhatnak az utcán fedetlen keblekkel, amennyiben ezt nem üzleti célból teszik. -
DIESEL DOG #565 Ezen én is töröm a fejem majd kiötlök erre valamit... ;) -
#564 teljesen hasonlítanak. ma elég divatos ez a fajta híd.
tipp: egy kis színt kaphatna a fejléc mert nemlátni a szöveget. -
DIESEL DOG #563 Jaja, csak ez egy kicsit nagyobb... :D -
#562 Ez a híd nagyon hasonlít a mi Megyeri hidunkra:
-
#561 Ja legális egy nagyon kicsi. Azt halottam 1g. -
#560 Ma reggel a neofm rádió csatornán vlakivel beszéltek, aki kaliforniában van.Állítólag ott a Mariuhána vagy mi a fene, na szval legális.50$ egy ilyen kártya amivel igazolod hogy szükséged van rá, és külön bolt van neki.
Nagyon durva lehet:D állítólag azért legális, mert így "élénkítik" a gazdaságot. -
#559 Meg ami eszembe jut : 18WoS
-
Boston