U.S.A

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
jah, félõ hogy az alkatrészt is arról az oldalról kell venni ahonnan a gépet.
Egy ilyen verdával megnéznének az biztos... <#eljen>

Csak idehaza kicsit ügyes-bajos lenne a fent tartása... 😞
Ha ez nem egy k... lehúzós ország lenne, venném is megfele. - Habár most nézem hogy licites, 1 300 000, ha felmegy 2 -ig még akk is megéri.

szabii98

I met God. She's black

Látom, azért a biztonság kedvéért Unicumot árulsz Budweiser helyett 😊

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Nagyon szivesen... én pedig eltettem favba... 😊
LordVenom
Esztergom mellett 12 km-re. (Tokod) 😉

Diesel,köszi,hogy betetted társtopiknak. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Hmm... Merre is található ?😄

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Nagyon szép, igényes munka! Remélem egyszer lesz szerencsém betérni ide... <#eljen>
LordVenom
Igen,hála istennek kiszûrtem azokat az embereket,akik 20 forintos folyó bort kívánnak inni,nekik van itt helyben 1-2 késdobáló. Ide eddig csak kellemes vendégek térnek be,akik a hétvégi mulatozásban sem kötekednek,és normálisak. 😉

Köszi a dicséreteket. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Azon filózok, hogy veszek valami ilyet. 😊

szabii98
Gyönyörû, sok év lehet már az "építgetésekben", csak így tovább! 😊

I met God. She's black

Háth ez nem egy lepukkant kocsma, gondolom a vendégek se alkoholisták. Szép munka. <#eljen>

LordVenom
A presszóm jelenlegi "állapota":

LordVenom
Diesel,betehetnéd társtopiknak a V8,V10 topikomat,hátha kicsit meglendül az is...nincs kivel beszélgetnem a "nagyvasakról". 😊

V8,V10 - a jenki erõgépek

Nekem ilyen van: Neten találtam még nagyon régen.

Stain jók a képeid ismét !! 😊 Felhõkarcolós jöhet még bõven.

#1023: A 66 -os út története mindenképp érdekelne. 😊

Tengerészgyalogos partaszálló páncélozott harci jármûvel. Ez igazából egy tank. De fennmarad a vizen, igaz majdnem a tetejéig elmerül. De van vízsugaras hajtómûve. Meg a lánctalpakon kifordítható lapátok, amivel evezni tud. És 30 embert kivisz a partra.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Azonos véleményen vagyok ! 😊

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

szabii98
+1

I met God. She's black

Palinko
obamásakat hagyd ki mert összesküvés faszságnak tûnik másik kettõt szívesen megnézném, én .
Jeff Gordon
Öhm van néhány dokumentumfilmem az USA-ról, ezzel kapcsolatban azt kérdezném tõletek, hogy mennyire érdekelnek titeket az ilyesmik?
Ezek vannak:
-Obama Deception (Obama csalás/csalódás) feliratos
-Fall of the Republic (Obama kormányzása) feliratos
-Route 66 története
-Az ember aki ledobta az atombombát (Arról az amerikai katonáról szól, aki ledobta a "kisfiú" bombát az Enola Gay-rõl)

Csak azért kérdem, mert, ha valamelyik érdekel pár embert, feltöltöm megauploadra, aztán onnan le lehet szedni és megnézni.

The only speedometer is in your head.

Palinko
HMMWV jaja
Jeff Gordon
Szép nagy! <#smile>

The only speedometer is in your head.

Hummer?

<#eljen>
Hajóka:

A gödörrõl van valahol képem, de otthon, úgyhogy nem tudom feltenni.

Palinko
meg igazán nehéz lefényképezni egy ledõlt épületet.
Jóvanna, nem new yorkban vagyok...

Falkon
Na ilyesmi:

(De lehet ez volt)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Volt egy ilyen kép a World Trade center-rõl, rohadt jó volt. Csak már nem találom.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Fotóztam egy kört, direkt csak nektek, majd lassanként bepakolom, itt van még egy:

Palinko
vagy féltéglák a zsebbe 😄
Nem nézem a híreket. Csak reggel ránéztem az idõjárás jelentésre, hogy kell-e esernyõ.

Palinko
csinált egyáltalán USA-n belül cirkuszt? elég rendesen le vagyok maradva a hírekkel 😄
Õ Earl, a hurrikán. Hajszálnyin múlott, hogy bekapjuk... pedig már terveztük a hurrikánparty-t. (Merthogy amitõl az amerikaiak be vannak tojva, azt az európaiak 5 méterrõl akarják nézni...)

megállt az élet? nem lesz hurrikán... pedig megnéztem volna egyszer.

Akkor én atompancser vagyok, úgy látszik, a dominómmal. Az a helyzet, hogy lövésem sincsen, hogy egyáltalán milyen percdíjakkal telefonálok otthon, egyszer már rászánom az idõt, és bemegyek valamelyik tépontba. Bár a 200 perc meg a 200 sms bõven meghaladja a havi kommunikációs igényeimet.

Amúgy itt Amerikában az az általános tapasztalatom, hogy a mobil hálózat sokkal bénább, mint Európában. Eleve egy csomó helyen nincsen rendes térerõ, és ha éppen vasbeton épületben vagy, akkor szinte esélytelen, hogy értelmes beszélgetést folytass bárkivel, úgy szakadozik. De normál esetben is rosszabb minõségû a hang, mint amit otthon megszoktam. Régebben sosem értettem, miért nézegeti mindenki a csíkokat, de amikor lett itteni telefonom, akkor leesett.

Earl lecsapott ! - Most a keleti part felé közeledik, amit hétvégén érhet el.

köszi így érthetõ...ezért nem jó hazudni, aki nem tud😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

I.C.ram
Ami itthon 15-20k az kint kb 100 dolcsis szamlat jelent. Nekem itthon ikon200as csomagom van. 200 perc beszelgetes +1gb mobilnet +100 sms havonta es csak 4990 forint. Ehhez hasonlo csomag az usaban legalabb 80 usd.

Jo a fizetes 5*nek is... 10x annyit max a legfelsobb posztokon keresel, mint itthon. Te se gondolod komolyan, hogy egy penztaros itthon keres mondjuk netto 90-et kint meg 900-at... Az eves szinten 50k dollaros fizetes lenne (brutal magas 220as arfolyamnal) Egy penztaros usaban jo ha keres 20k dollart evente.

Szolgaltatasok rohadt dragak kint. Etteremnel is nagyon szamit hogy hova mesz. Egy sima meki olcsobb mint itthon, viszont egy rendes pinceres etterem mar szerintem joval dragabb kint.
Mondjuk amennyire hallom az ismerõseimtõl, nem nagyon áll meg a mobilszámlájuk 15-20e alatt... Én alig telefonálok, úgyhogy nekem csak pre-paid van itt is, otthon is. Szerintem amúgy a pre-paid percdíja is olcsóbb itt, mint otthon. Kb 50-55 Ft-ra jön ki percenként, de az tény, hogy mindkét fél fizeti.

A kaja meg lehet kétszer olyan drága, ha a fizetés meg ötször annyi. Vagy inkább tízszer. A szolgáltatásokkal van inkább szívás, pl. autószervíz, ilyesmi.

Ja, és szerintem az étterem is kb. hasonló árfekvés, mert otthon brutál drága lett az utóbbi idõben, legalább is Budapesten.

I.C.ram
Ki hasznal mar vonalast? Nem sokan. En mobilrol beszeltem. Ott, ha nem unlimited a csomagod, akkor fizet a hivott fel is percdijat. Meg a havidijak is eleg huzosak. Normalisabb mobilcsomag az 50 dollar korul van, ha akars egy minimalis mobilnetet is.
Elfelejtetted hozzá tenni hogy persze mellé minden országban egy nagy összeesküvés 😊
Az egész politika egy nagy összeesküvés.

Molnibalage
A konteókat nem lehetne kint hagyni az ajtó elõtt? Akkor Jimmy Carter miért él, miért nem kaszálták el? Hmhm...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Clinton fõ bûne valószínûleg nem az volt, hogy hagyta magát lepipálni egy dagadt csaj által, hanem hogy békét akart a közelkeleten, és ezzel eléggé szembe ment azokkal, akik nem akarnak ott békét. Az is simán megeshet, hogy eleve ebbõl, vagyi zsarolási célból történt az ominózus pipa.

Molnibalage
OFF

Ja...

A vallomását meg hallhattuk, mikor lebukott mégis maradhatott. Pedig folytatólagosan elkövetett bûncselekmény határesete forgott fent.

ON