U.S.A
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Köszi szépen, jóéjt!
(Másokat is szívesen meghallgatok, fõleg akik ESTA-n keresztül utaztak.)
Szerintem kérd meg az ismerõsödet, hogy kérjen egy papírt a szállodától, hogy õk biztosítják a szállást, az úgy tuti jó lesz.
Az ismerõs Disney World-ben dolgozik, tehát ahhoz tartozó hotelba hív meg és Õ lenne a bizonyíték, meghív mint barát; ezt a szolgáltatást a Disney állja, hogy az ott dolgozó meghívhat barátot, ismerõst. Tehát ha ezt leírja, akkor elfogadható?
Azt tudom, hogy felesleges számomra még Vízum. Elõször is mert 30 rugó tudtommal megcsináltatni és most 90 napnál jóval kevesebb ideig maradnék kint, tanulás / munkavállalás nélkül. Vízumcsináltatásnál itthon hallgatnak ki és döntik el, hogy mehetsz Amerikába? Vagy a reptéren is beléd köthetnek?
Lenne pár kérdésem hozzátok; talán kijutok Floridába 1 hétre hamarosan, turistaként, semmi munka, semmi tanulás. Tehát röviden:
- Bordó, újfajta le NEM járt útlevél meg van. Értelemszerûen a Vízummentes programot venném igénybe, így ESTA oldalán kell regisztrálnom magamat, Vízum helyett.
A regisztráció után meg kell erõsíteniük / el kell fogadniuk a regisztrációmat és utána kapom meg ezt a papírt, amit ki kell nyomtatnom? Ha nem fogadják el, akkor buktam, és a Vízum csináltatás maradhat már csak a jövõben?
Az ott adott kérdésekre egyik sem vonatkozik rám (pl. hogy beteg/bûnös vagyok e, de még párszor végigolvasom õket a biztonság kedvéért), valós adatokat adnék, nem gyanakodhatnak? Mivel még hitelkártyám nincs, édesanyám kártyáját felhasználva fizetném ki a $14-t. Ebbe beleköthetnek? Esetleg valahol fel lehet tüntetni ezt?
Ha ezek pozitívan sikerülnek, akkor irány a repülõjegy (kinéztem már egy-kettõt, ebben nincs szükségem segítségre) megvétele / lefoglalása; amit hány nap alatt kapok meg; elektronikus vagy posta úton?
- Azt olvastam, hogy ha megérkezek Amerikába (jelen esetben Orlando-ba), akkor ott még egyszer meg fognak állítani és kérdezni egy-két dolgot, hol/kivel/mi okból szállok meg itt. Illetve ezekrõl kérhetnek papírt is, amit természetesen meg tudok szerezni, kinyomtatni az ott lévõ ismerõstõl (interneten küldené át). Mennyire kell ettõl félnem? Miket kérdezhetnek? Miben gyanakodhatnak? Tudom, hogy az õszinteséget nézik, de mégis, pontosabban valaki le tudná ezt írni? Vagy semmi "félelmetes" dolog nincs ebben?
Ha "elfognak", akkor tovább engednek rögtön és irány elfele?
Még egyszer, ismerõshöz mennék, valós adatokkal, Õ hív meg, mindenre van bizonyítékom; hol szállok meg, mennyi idõre, kivel töltöm az idõmet, miért jöttem, mennyi pénzt hoztam magammal.
Azért tettem fel ezeket a kérdéseket itt, mert gondolom jártasabbak vagytok ezekben a dolgokban és szeretnék érthetõ, biztos válaszokat kapni.
Köszönöm szépen elõre is és mihamarabb várom a válaszokat!
Üdv
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
-USA Route 66 Ez ilyen bemutató jellegû, kicsit a történetét, kicsit a fontosabb látni valókat, nevezetességeket. Van hozzá egy borítóm is 😊 Igazából nem muszáj letölteni, mert meg lehet nézni a neten is, a megavideo segítségével, itt. Viszont az elején szerintem állítsátok le, ha ezt választjátok, és 10-15 percig hagyjátok, míg betölti a további felvételeket, így akadás mentesen lehet nézni.
-Az ember, aki ledobta az atombombát. Ez a másik, lehet használni megavideot itt is.
The only speedometer is in your head.
Mindegy is, nem a mi gondunk, végül is, egyszer meg lehetett nézni, utoljára, ha jól emlékszem ilyen témában a Fahrenheit 9/11-et láttam, még Bush idejébõl.
Na csõ, én elhúztam délre, majd jelentkezem, remélem lesz sok fotó a vadnyugatról.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ez épp 1 francia példány, de nemhiszem hogy már nagyobb városokban közlekedhet 😄
I met God. She's black
Errõl mit gondoltok?
Chrysler/Talbot Horizon
Ez kifejezetten Európába készített Amerikai Chrysler, amit az akkor(1978) vett Peugeot gyártott le és adott ki itt Európában.A Talbot tipus utódja az Arizona, ami Európában Peugeot 305 néven jött.
I met God. She's black
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Nem. Az öreg amerikai autók a hobbim. És a pickup-okat fõleg kedvelem.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...