iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a segítséget!!!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Koszi megegyszer.
<13:25:22>13:25:22> Menyus: leszeded icab-el
<13:25:26>13:25:26> Menyus: feltöltöd dropboxba
<13:25:32>13:25:32> Menyus: onnan kimásolod a direkt linket
<13:25:34>13:25:34> Menyus: a torrentre
<13:25:39>13:25:39> Menyus: (public mappa)
<13:25:44>13:25:44> Menyus: (máshonnan nem megy)
<13:25:52>13:25:52> Menyus: és azt az url-t beadod a webes torrentnek
<13:26:18>13:26:18> Menyus: azt még tedd hozzá
<13:26:29>13:26:29> Menyus: hogy ez több idõ, mintha odamegy és betallózza géprõl
azt én teszem hozzá, hogy az iCab mobile fizetõs browser, de valószínû hogy mással is mûködik, ami támogat dropboxba feltöltést. ahogy nézem a mercury browser például ilyen, és ingyenes is.
Remelem valakinek van valami otlete.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Nekem mondjuk pont fordítva van de mûködik rendesen. Annyi a hiba, hogy ha az eu-s app frissül az nem mindig látszik az appstore-ban, néha át kell lépni abba, hogy mik frissültek.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ati
Ekkora felvbobtást meg fél évvel a Mini elõtt a 10" gépükbe is csak kompromisszumosan tudtak beletenni, vastagodott, melegedett, néha lassulás ok is jellenzõek voltak a 3-asra.
Szóval de, igen is mérnökileg kivitelezhetetlen lett volna egy 2048 x 1536, 7,9"-os tablet, 10 órás üzemidõvel, $330-ért tavaly õsszel.
Ha a minibe ekkora területen (7,9") belepaszíroztak volna egy retina kijelzõt tavaly õsszel, az nem kicsit lett volna vastagabb, hanem sokkal, és nem $330-ba került volna, hanem sokkal többe.
Nem a technikai fejletlenség vagy mérnöki kivitelezhetetlenség miatt nem jöttek ki egybõl a retinás minivel, hanem azért, hogy legyen mivel eladni a következõt. Kb. ugyanaz, hogy az iPhone után kijöttek a hardverügyileg csontra ugyanolyan iPhone 3G -vel, csak hogy abban legyen 3G és GPS... nyilván mind a kettõ elérhetetlen volt az iPhone 2G idejében 😊
ugyanezt csinálja az összes gyártó, ez a magatartás nem csak az Apple sajátja
Bazinga!
Ez a "hír" ha igaz, akkor talán jön õsszel a retina mini, mert már dolgoznak rajta. (Nahát! 😊
Én továbbra is tartom amit mondtam: ilyen méret és ár, és üzemidõ (!) mellett nem tudtak volna retina minit kiadni tavaly õsszel.
annyira kiszámítható ez a twice as amazing cucc, a nép pedig mennyire bekajálja... 😊 jó dolog az ipad mini, de simán kiadhatták volna retinával, ehelyett egy generációnyi idõt nyertek azzal, hogy nem retinával adták ki és el lehetett adni egy valagnyi régi hardveres új eszközt
Bazinga!
Más: Ti tudtok iPadról szmájlikat berakni?
A Router geotagje meg addig jó amíg tud olyat. Otthoni Router se tudja hol van, mint ahogy jópár free helyen sem kapcsoltak/állítottak be ilyet.
Androidból kicsit olcsóbban ott a nexus 7.
Vagy pontosabban mindegyik iPadban cellural verziójában van. Mondjuk kocsiban viccesen néz ki a 10" 😄
az iPad mini -ben van a-GPS, és a méretébõl adódóan talán jobb választás erre a célra mint egy 10" -es iPad
szerintem androidos táblagépek közül is van gps -el ellátott cucc, de nincsenek most a fejemben a specifikációk, szal ezt passzolnám
google esetleg, vagy a tabletes topikban kérdezz rá, ha az iPad mini nem jön be
Bazinga!
nekem olyan modell kellene, ami tud gps-t is. tud vki ajánlani vmit ?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
mkv-t pont nemrég beszéltük (AvplayerHD, iTunes-on belül kell az alkalmazáshoz adni)
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
A sima Kindle készülékre ez anno magától végbement, csak arra nyomtam hogy sync...
A WiFi-s érdekesség még mindig néha elõbukkan. Munkahelyen Hidden SSID-s net van Proxy-val megfûszerezve és gyakran annyira elfelejti hogy utána egyetlen WiFi-t se lát, legyen az Nyílt/Titkosított/Rejtett. Csak a Hálózati Reset segít rajta. Aztán meg megy minden mint a karikacsapás. Az Otthoni nettel ilyet nem csinál, ha 0/24 rajta akkor se.
Van ötlet? Tán nem szereti a Hidden SSID, EAP Network-öt? <#conf>#conf>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
- Amazon Cloud Drive-ra töltött *.mobi kiterjesztésû könyveket kellene látnom az iPad-en is a Kindle alkalmazásban?
----Ha nem akkor mit csinálok rosszul?
----Ha igen akkor miért nem jelenik meg? Bejelentkezek a készüléken, látom is a "Manage Your Kindle" menüpontban a neten, de egy könyv se jön 😞
Pont az elõbb szinkronizáltam le 2 könyvet is, ott voltak Cloudban, ráböktem, leszedte 😊
Kérdés: A "Filmtekercs" mappát a készülékrõl hogyan tudnám átszinkronizálni a gépemre WiFi-n? Van 1-2 alkalmazás de ha az iTunes mindent oda-vissza képes szinkronizálni akkor ezt miért nem?