iPad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Traktor DJ for iPad

$20, de állítólag nagyon zsír

Magiszter
A die hard is ha érdekel valakit

robotnyk
ingyenes plants vs zombies
robotnyk
azt írja ki, de megnéztem, csak mentsd el úgy hogy xy.torrent, és torrent lesz belõle
Dzsega
De azzal egy torrent.php-t akar leszedni. Azt kėne átnevezni .torrent-ra? Nem emléxem a dropboxos címemre, de most már késõ is van hozzá. Asszem olnap lesz mivel játszanom. 😊
Köszi a segítséget!!!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

robotnyk
megpróbáltam, nekem sikerült az N betûs oldalról. a torrent teljes adatlapján hosszan nyomom a torrent letöltése linken, download, és megadtam a filenevet magam
Dzsega
Mercuryt használok de nem tudom letölteni a torrentet.

Bercy
Koszi a segitseget. Abba nem vagyok biztos, hogy a transmission webes kliens elfogad URL-t, mint torrent linket, de ki fogom probalni.
Koszi megegyszer.
robotnyk
egy ismerõsöm használ torrentet hasonló módon, bár elég kacifántos, azt mondja.

<13:25:22> Menyus: leszeded icab-el
<13:25:26> Menyus: feltöltöd dropboxba
<13:25:32> Menyus: onnan kimásolod a direkt linket
<13:25:34> Menyus: a torrentre
<13:25:39> Menyus: (public mappa)
<13:25:44> Menyus: (máshonnan nem megy)
<13:25:52> Menyus: és azt az url-t beadod a webes torrentnek
<13:26:18> Menyus: azt még tedd hozzá
<13:26:29> Menyus: hogy ez több idõ, mintha odamegy és betallózza géprõl

azt én teszem hozzá, hogy az iCab mobile fizetõs browser, de valószínû hogy mással is mûködik, ami támogat dropboxba feltöltést. ahogy nézem a mercury browser például ilyen, és ingyenes is.
Bercy
Hat erre meg en se talaltam megoldast. Addig oke, hogy letoltom a torrent file (ha van iFiles akkor azt hiszem le engedi menteni) de utana kitallozni nem lehet a safaribol. 😞
Remelem valakinek van valami otlete.
Dzsega
Van egy kis problémám. Mostanában nincs itthon a laptopom, meg már nem is szeretem bekapcsolgatni mióta megvan az iPad de torrentezni nem tudok. Van itthon egy router amin fut egy transmission torrent server, de nem tudok az iPaddal hozzáadni semmit mivel magát a torrent állományt sem tudom leszedni. Próbáltam már a safarival is és mercuryval is de nem sikerült. Van rá valami megoldás esetleg? A transmission rendelkezik webes eléréssel is azzal nincs gond.

AnarchoiD
kosz az infot ,teszek is vele probat

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Dzsega
Igen.
Nekem mondjuk pont fordítva van de mûködik rendesen. Annyi a hiba, hogy ha az eu-s app frissül az nem mindig látszik az appstore-ban, néha át kell lépni abba, hogy mik frissültek.

AnarchoiD
Volna egy kerdesem, usa itunes accom van es semmi penzert nemmondanek le rola, viszont volna 1-2 app az eu regioban ami erdekelne, mukodik az hogy reggelek egy eu accot azokkal lerantom az appokat aztan visszamegyeuk US accomra es ugy hasznalom az (eu) appokat ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Dzsega
Már szedem is! 😊 köszi!
A real racing 2 HD 0,89€!

Magiszter
Köszi, töltöm is õket.

robotnyk
ha valaki csak ezt a topikot nézi: Infinity Blade elsõ része és az Asphalt 7: Heat ingyenes, a FIFA13 és az NFS Most Wanted 0.89€-ra van leárazva most.
Dzsega
Az Angry Birds-ök ,89€ kerülnek.

Ma tulaja lettem egy ipad2-nek. Ráadásul az újabb 2.4 es modellt sikerült kifognom😄

Ati

GregSB
Retina kijelzõ alatt ugyebár 2048 x 1536-ad felbontás értünk, ettõl kisebbet nem tehet bele az Apple ha azt akarja kompatibilisek maradjanak az aljalmazások.

Ekkora felvbobtást meg fél évvel a Mini elõtt a 10" gépükbe is csak kompromisszumosan tudtak beletenni, vastagodott, melegedett, néha lassulás ok is jellenzõek voltak a 3-asra.

Szóval de, igen is mérnökileg kivitelezhetetlen lett volna egy 2048 x 1536, 7,9"-os tablet, 10 órás üzemidõvel, $330-ért tavaly õsszel.

GregSB
Annak ellenére hogy tényleg ezt csinálja az Apple, nem kéne feleslegesen belegondolni dolgokat abba amit csinálnak. Az iPhone 2G-t leginkább USA-ban árulták (meg 3 nyugat európai orazágban elenyészõ számban). 2007-ben USA-ban a 3G lefedettség a béka segge alatt volt, mindenhol Edge volt csak. A 2G-t kifejezetten az USA piacra szánták, ott is adták el az összes 90%-t kb, azért nem tettek bele 3G-t.

Ha a minibe ekkora területen (7,9") belepaszíroztak volna egy retina kijelzõt tavaly õsszel, az nem kicsit lett volna vastagabb, hanem sokkal, és nem $330-ba került volna, hanem sokkal többe.

precision
Aham, és ki mondta, hogy az ipad mini 2 nem lesz egy picit vastagabb? 😊

Nem a technikai fejletlenség vagy mérnöki kivitelezhetetlenség miatt nem jöttek ki egybõl a retinás minivel, hanem azért, hogy legyen mivel eladni a következõt. Kb. ugyanaz, hogy az iPhone után kijöttek a hardverügyileg csontra ugyanolyan iPhone 3G -vel, csak hogy abban legyen 3G és GPS... nyilván mind a kettõ elérhetetlen volt az iPhone 2G idejében 😊

ugyanezt csinálja az összes gyártó, ez a magatartás nem csak az Apple sajátja

Bazinga!

GregSB
?

Ez a "hír" ha igaz, akkor talán jön õsszel a retina mini, mert már dolgoznak rajta. (Nahát! 😊

Én továbbra is tartom amit mondtam: ilyen méret és ár, és üzemidõ (!) mellett nem tudtak volna retina minit kiadni tavaly õsszel.

precision
megmondtam 😊

annyira kiszámítható ez a twice as amazing cucc, a nép pedig mennyire bekajálja... 😊 jó dolog az ipad mini, de simán kiadhatták volna retinával, ehelyett egy generációnyi idõt nyertek azzal, hogy nem retinával adták ki és el lehetett adni egy valagnyi régi hardveres új eszközt

Bazinga!

Dzsega
Már jön is lefele! Köszi!

Más: Ti tudtok iPadról szmájlikat berakni?

robotnyk
Ingyenes a galaxy on fire 2 hd, ha valakit érdekel.
Magiszter
Wifi verzió navigacióra nem jó a gps chip hiánya miatt. Aki arra akar ipad et az 3G-t vesz. Mondjuk azt én sem értem hogy miért spóroltak ki a GPS t. Nem egy akkora összeg hogy beleroppanjon a cég vagy a user.

A Router geotagje meg addig jó amíg tud olyat. Otthoni Router se tudja hol van, mint ahogy jópár free helyen sem kapcsoltak/állítottak be ilyet.

Bercy
Nem egeszen. A wifi only-ban nincs GPS chip, a helyzetmeghatarozas egyeb modszerekkel tortenik (csatlakozott router geopozicioja). Szoval az "navigaciora", mint olyan edeskeves.
robotnyk
igazából mindegyikben van gps, csak wifi onlyhoz kell netkapcsolat, mondjuk telefonról megosztva... nem?
Magiszter
A miniben is csak a 3G (cellular) -ban van GPS. Az 50k val drágább a wifi változatnál.

Androidból kicsit olcsóbban ott a nexus 7.

GregSB
A nagy iPadban is van GPS (Cellural).

Vagy pontosabban mindegyik iPadban cellural verziójában van. Mondjuk kocsiban viccesen néz ki a 10" 😄

nem tudom hogy nem vettem észre, böngésztem pedig és vadásztam ilyen topicra. mindenesetre köszönöm a segítséget !

precision
van táblagépek topik 😊

az iPad mini -ben van a-GPS, és a méretébõl adódóan talán jobb választás erre a célra mint egy 10" -es iPad

szerintem androidos táblagépek közül is van gps -el ellátott cucc, de nincsenek most a fejemben a specifikációk, szal ezt passzolnám

google esetleg, vagy a tabletes topikban kérdezz rá, ha az iPad mini nem jön be

Bazinga!

nem tudom jó helyre írok e tablet pc ügyben. de nem találtam ilyen topicot

nekem olyan modell kellene, ami tud gps-t is. tud vki ajánlani vmit ?

GregSB

robotnyk
hát... nálam nem tart addig.
Magiszter
Azért USB-vel tízszer gyorsabban megy fel mint a legjobb wifi-vel. Én most toltam fel egy sorozat egész évadját húsz perc alatt, wifivel ez idõ alatt csak egy rész ment fel. Aki siet annak nem mindegy. 😊

robotnyk
szerintem azzal is lehet, de egyszerûbb ha megnyitod az appot, ott kidobja mit írj be a gépeden a browserbe, és onnan feltöltheted wifin keresztül
Örm
Köszi és utána a programon keresztül másolom fel a gépre az mkv fájlt? Gondolom iTunes-al nem lehet.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Bencee7
Újabb proci, lightning connector, jobb elsõ kamera, ennyi a különbség 😊

mkv-t pont nemrég beszéltük (AvplayerHD, iTunes-on belül kell az alkalmazáshoz adni)

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Örm
Köszi! Még az lenne a kérdésem, hogy mkv-t, hogy lehet feltenni az iPadra? Egy ismerõsöm mondta, hogy alapból nem játsza le õket az iPad csak külön alkalmazás, és az iTunes sem látja õket.

robotnyk
#828 , itt írtam pár appot. Ha belefér inkább a 4et javaslom az erõsebb hardver miatt.
Örm
A jövõhéten tervezek venni egy iPad-ot. A kérdésem az lenne, hogy a 3. és a 4. generáció között milyen különbség van, és melyiket élrdemesebb megvenni? Milyen appokat érdemes mindenképpen leszedeni iPad-ra?

Magiszter
Köszönöm, így már ment. 😊
A sima Kindle készülékre ez anno magától végbement, csak arra nyomtam hogy sync...

A WiFi-s érdekesség még mindig néha elõbukkan. Munkahelyen Hidden SSID-s net van Proxy-val megfûszerezve és gyakran annyira elfelejti hogy utána egyetlen WiFi-t se lát, legyen az Nyílt/Titkosított/Rejtett. Csak a Hálózati Reset segít rajta. Aztán meg megy minden mint a karikacsapás. Az Otthoni nettel ilyet nem csinál, ha 0/24 rajta akkor se.
Van ötlet? Tán nem szereti a Hidden SSID, EAP Network-öt? <#conf>

Bencee7
Amazon.com-on belépsz, Your account-->Manage your Kindle--> látod a könyveidet, mellette van Actions gomb, egér ráhúz-->Deliver to my... és kiválasztod a Minidet. Ha ez megvan, Kindle App-ba belépsz az iPad-en, alul Cloud és ott meg kell jelenjenek a könyvek. Ráböksz, letölti 😊

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Magiszter
Akkor nem teljesen értem a mûködési elvét ennek a Cloud dolognak:

- Amazon Cloud Drive-ra töltött *.mobi kiterjesztésû könyveket kellene látnom az iPad-en is a Kindle alkalmazásban?
----Ha nem akkor mit csinálok rosszul?
----Ha igen akkor miért nem jelenik meg? Bejelentkezek a készüléken, látom is a "Manage Your Kindle" menüpontban a neten, de egy könyv se jön 😞

Bencee7
be tudsz jelentkezni az alkalmazásban? látod a Cloud részben a könyveidet?
Pont az elõbb szinkronizáltam le 2 könyvet is, ott voltak Cloudban, ráböktem, leszedte 😊

Magiszter
Nekem valamiért nem megy. Van 2 gigányi e-book-om az Amazon Cloud-ban, de nem tudtam rávarázsolni, így ráhekkeltem a könyveket manuálisan.

Kérdés: A "Filmtekercs" mappát a készülékrõl hogyan tudnám átszinkronizálni a gépemre WiFi-n? Van 1-2 alkalmazás de ha az iTunes mindent oda-vissza képes szinkronizálni akkor ezt miért nem?

Bencee7
Nekem szinkronizál, pont most próbáltam ki 😊