iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
igazából nem volt vele semmi gondom, de eladtam
jelenleg csak egy Galaxy S2 -õm van, táblagép az nincs
Bazinga!
Múlt héten eldöntöttem, hogy N7 helyett iPad lesz, ma meggyõztetek a 4-esrõl... már csak annyi kérdésem van, hogy ez az aqua.hu akkor megbízható? És akkor valószínûleg innen veszem majd. 😊
Aquában kapsz 130-ért.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Tudtok mondani olyan oldalt, ami megbízható, és viszonylag olcsón (120eFT körül) tudok hozzájutni garanciás iPad3(16G😎-hoz?
Néztem árgépen, de ott a legolcsóbb oldalakban nem bízok, azok olyan 110-120eFt között mozognak, de lehet hogy nincs gari, vagy egyéb átbaszások, van valakinek e téren valami tapasztalata?
Nosztalgiára fel!😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nagyon kis esélyt látok rá hogy nyáron frissítsék a minit, szerintem õsszel jön a 2-es belõle. (október - november)
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Kérlek Titeket, ha valaki volt már hasonló helyzetben, akkor ossza meg velem, hogyan használhatom újra az iPademet. Adatveszteség nem számít, fontos dolgot nem tároltam rajta, egyszerûen csak valahogyan újra szeretném indítani végre. Üzi jöhet privátban is, természetesen szívesen meghálálnám valahogyan ;-) Elõre is köszi.
Real Racing 2
FIFA 13
NFS Most Wanted
SimCity
RISK
Meg ahogy nézem minden jatékuk 1-2 kivétellel, ,89€!
Tudnátok ajánlani olyan feed reader alkalmazást, ami megy iOS-en és wp-n is?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Bár pontosan nem tudom hogyan is kell "restort" alkalmazni, de félek már próbáltam azt is:
Kikapcsolt állapotban a Home gombot nyomtam, közben rácsatlakoztam a pc-re, és így elindult az iTunes visszaállításos progija. Sajna a letöltés közben kérte volna a kódot, s ezt kaptam:
"az iTunes nem tudott csatlakozni az iPadhoz".
De te hátha nem erre a restorra gondoltál! :-)
Ha tudsz várni mostmár várj április közepéig, végéig és utána vegyél csak...
Most jött el az ideje hogy szükségem lenne egy Minire.
Armin & Ayu fan
Az mitõl lehet, hogy az itunes, ha pdf-et akarok hozzáadni a gyûjteményhez akkor ezt a hibaüzenetet adja:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_3_6_tyqip91sf7.jpg
Az üzenet után az itunes leáll. Már egyszer újra telepítettem, de a probléma még mindig megvan.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina