iPad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
Eddig is ennyi iPad Mini reklám volt? TV2 tele van vele naponta 2-3x is látom ( a képnézegetõset meg a zongorásat)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
Ingyenes a Tiny Troopers 2 és az Asphalt 7.

robotnyk
érdemes a 4-est venni, a kijelzõ ugyanaz, de a hardver sokat erõsödött.
precision
ok <#hehe>

Bazinga!

szucsy89
Ja jó, akkor a "milyen tapasztalataid vannak" kérdést skipelem <#idiota>
precision
nekem jelenleg nincsen... egy gagyi kínai dualcore -os tabletem volt, az ilyen 30ezres kategóriából
igazából nem volt vele semmi gondom, de eladtam

jelenleg csak egy Galaxy S2 -õm van, táblagép az nincs

Bazinga!

szucsy89
Neked egyébként milyen tableted van, ha van?
szucsy89
Értem, azt hittem nagyobb árban a különbség, mert a 4-esnek nem is "mertem" utánanézni hogy mennyi, gondoltam ilyen 200 körül van. 😊

Múlt héten eldöntöttem, hogy N7 helyett iPad lesz, ma meggyõztetek a 4-esrõl... már csak annyi kérdésem van, hogy ez az aqua.hu akkor megbízható? És akkor valószínûleg innen veszem majd. 😊
precision
mert +10ezert rászánsz és kapsz "twice as amazing" -et? 😊

Bazinga!

szucsy89
Kifejtenéd, hogy miért nem?
franc0
Nem érdemes 3-asat venni, nézz 4-eset.
Aquában kapsz 130-ért.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

szucsy89
Hi!

Tudtok mondani olyan oldalt, ami megbízható, és viszonylag olcsón (120eFT körül) tudok hozzájutni garanciás iPad3(16G😎-hoz?

Néztem árgépen, de ott a legolcsóbb oldalakban nem bízok, azok olyan 110-120eFt között mozognak, de lehet hogy nincs gari, vagy egyéb átbaszások, van valakinek e téren valami tapasztalata?
GregSB
Most akartam linkelni 😊

Ha már nosztalgia: Another World csak $1

Dzsega
Akciós a Vice City most 1,79€!
Nosztalgiára fel!😄

GregSB
Nincs és nem is lesz. 6.1.2 a legutóbbi ami törhetõ, legközelebb iOS7-re fog csak érkezni jailbreak.

JaSoN HuNTeR
Ipad 2 6.1.3 van már jailbreak?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Botond
Aki diablot szereti az próbálja ki a dungeon hunter4-et, nagyon profi kis klón. Jobb mint az Orc vagy a Heroes Call.
Andr0
most elvagyok, megvárom a kövi szériát 😉

Armin & Ayu fan

GregSB
Hát ez nem jött be, mostmár nem valószínû hogy bármit is bemutatnak Áprilisban. Májusban meg már nincs értelme, Júni elején WWDC, ott lesz legközelebb valami bejelentve.

Nagyon kis esélyt látok rá hogy nyáron frissítsék a minit, szerintem õsszel jön a 2-es belõle. (október - november)

Sharks
Törd a fejed a kódon, de ha nem jut eszedbe sehogy, akkor hívj fel egy hivatalos szervízt (leginkább ott, ahol vetted) és kérdezd meg õket.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

ELFELEJTETT KÓDJEL!! Továbbra is szívesen fogadnék ötleteket, ugyanis még mindig nem sikerült az iPademet „szóra bÍrni”. Próbálkoztam rendületlenül a visszaállítással (az útmutatóban leírtak szerint), de a frissítés letöltése kb. 15. percében mindig kapom a barátságos üzenetet, miszerint: „az iPad nem tudott csatlakozni az iTunes-hoz, mivel az iPad kódjellel van ellátva. Adja meg a kódjelet, mielõtt használná az iTunest.” Ezután próbáltam letöltés közben újracsatlakoztatni, de ismét jött az üzi.
Kérlek Titeket, ha valaki volt már hasonló helyzetben, akkor ossza meg velem, hogyan használhatom újra az iPademet. Adatveszteség nem számít, fontos dolgot nem tároltam rajta, egyszerûen csak valahogyan újra szeretném indítani végre. Üzi jöhet privátban is, természetesen szívesen meghálálnám valahogyan ;-) Elõre is köszi.
Dzsega
EA akciók vannak:
Real Racing 2
FIFA 13
NFS Most Wanted
SimCity
RISK
Meg ahogy nézem minden jatékuk 1-2 kivétellel, ,89€!

Dzsega
A NOVA 3 most ,89€!

Örm
Hello!
Tudnátok ajánlani olyan feed reader alkalmazást, ami megy iOS-en és wp-n is?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Botond
Firaxis és 2k games a csúcs. Megnéztem újra a videót, hihetetlen! Már az eddigi iPad játékaik is hihetetlenek, a PC-s civ5 is támogatja az érintõképernyõt, de ezt el se hiszem. Ha civ5 is jön iPadre, akkor elkezdek 2k Games részvényt venni. 😄
robotnyk
heh, ez jó, köszi. megnéztem, a Mercury Browserben is mûködik ugyanígy 😊
GregSB
iPad tipp: safariban ha hosszan nyomjuk,a + tabnyitót, akkor kilistázza a nemrég bezárt tabokat.

Botond
Aliens vs humans toljad addig, az régi ufo klón!
robotnyk
+1
GregSB
Jön az XCOM: Enemy Unknown iOS-re!

Kell 😊

Dzsega
Pedig így mûködnie kellene.

GregSB
Bastion fejlesztõinek új játéka.

Úgy érzem ez is instant get lesz 😊

Az adataim már nem is érdekelnek, a fontosabbakról úgyis van privát másolatom. Csak tudnám már végre használni a gépet.
Bár pontosan nem tudom hogyan is kell "restort" alkalmazni, de félek már próbáltam azt is:
Kikapcsolt állapotban a Home gombot nyomtam, közben rácsatlakoztam a pc-re, és így elindult az iTunes visszaállításos progija. Sajna a letöltés közben kérte volna a kódot, s ezt kaptam:
"az iTunes nem tudott csatlakozni az iPadhoz".
De te hátha nem erre a restorra gondoltál! :-)
Dzsega
A gyári állapotra ott a restore, de akkor minden adatod elvész, hisz nem tudod visszaállítani a backupból.

Köszi Dzsega a segítséget, de nem jött be a próbálgatás sem. Kell hogy létezzen valami megoldás arra hogy visszatudjam állítani a gyári állapotára :-(
Dzsega
Mivel a biztonsági másolatban is benne van a kód ezért csak úgy megy a dolog, hogy új iPad-nak állítod be. De lehet próbálkozni a kóddal. Max újra beállítod a mentést és próbálkozol tovább.

robotnyk
köszi!
Sziasztok! Kérlek segítsetek ha tudtok. Pár napja belépési kódot adtam az A 1430-as ipad-omnak, amit természetesen elfelejtettem. Már nagyon idegesít, remélem nem rontottam el véglegesen. Az sem gond már, ha az adataim letörlõdnek, mindenrõl van másolatom. Próbáltam itunes-al visszaállítást csinálni, de akkor is kérte a kódot. Légyszi! Köszi elõre is a tippeket, remélem használhatom nemsokára újra.. .
GregSB
1$ a Modern Combat 4

GregSB
StarKing MOM Park megnyitó: 84.900Ft az iPad mini! - http://t.co/AabchPXYzT

Dzsega
Ingyenes az Angry Birds!

Andr0
Április közepe még az jó nekem. Meglátjuk, hogy lesz-e frissítés vagy nem.köszi.

Armin & Ayu fan

GregSB
Egy valami szerintem fix, amit már korábban is írtam: retina mini kizárt hogy lesz most tavasszal. Max procit meg GPU-t frissítenek rajta, meg esetleg kamerát.

GregSB
Semmi konkrétat nem tudni, a cég mély csöndben van, közben 8 különbözõ verziojú pletyka is kering a neten... Az egyik ezek közül azt mondja hogy lesz áprilisban új mini. De hogy ez most mennyire hihetõ azt a fene se tudja, simán lehet csak õsszel fogják frissíteni.

Ha tudsz várni mostmár várj április közepéig, végéig és utána vegyél csak...

Andr0
hogy állunk most pletykák terén? Jön az új mini vagy nem jön tavasszal?

Most jött el az ideje hogy szükségem lenne egy Minire.

Armin & Ayu fan

Örm
Hello!
Az mitõl lehet, hogy az itunes, ha pdf-et akarok hozzáadni a gyûjteményhez akkor ezt a hibaüzenetet adja:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_3_6_tyqip91sf7.jpg

Az üzenet után az itunes leáll. Már egyszer újra telepítettem, de a probléma még mindig megvan.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Botond
Royal envoy 2 most ingyenes. Nagy kedvencem mindkét rész, nektek is ajánlom!
Dzsega
Igen.

robotnyk
az is megvan hogy a public mappában van a torrent file? ha igen akkor sajnos nem tudok mit mondani rá, mert én magam nem használom 😊
Dzsega
Nah nekem nem megy. Ha a laptopon tolom neki az url-es torrentet akkor megy, de ha az ipadon akkor nem jön be sosem. Nem értem miért.