iPad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsegameló
Hogy mi?!
Ha a fényképeket szinkronizálom akkor az nem számít bele az 5gb-ba???

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

robotnyk
ha bekapcsolod dropboxban a fényképszinkronziálást akkor ahogy töltöd fel a képeket, úgy kapod az ingyen helyet pluszban
dzsegameló
de ha mappákba van rendezve akkor cseszhetem a dropboxot... ráadásul ott is csak 5GB van plusz ha az iphone és ipad képeket is odaszinkronizálom akkor nagyon kevés lesz...
(bár ez nem az én problémám mert nekem kevés kép van a gépeken, de ismerõsöm kb 14GB képet hordoz az iphone-on azzal van bajban mikor menteni kellene...)

iCloudból valóban szépen vissza tett mindent. Szerencsére nem készített újabb biztonsgái mentést azóta így még meg volt a régi. Minden esetre jó lecke volt, Dropboxot is használni fogom mostmár mert a képeim a legfontosabbak.
Köszi a tippet!



Arra ott a Dropbox, az azonnal ment mindent a felhobe, semmit nem vesztesz es ugyanugy minden eszkozrol elerheto.

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsega
Nekem az itunes backuppal sem volt gondom de az icloud az jobb. A baj mindössze annyi, hogy ha valakinek sok képe van akkor azok nem férnek el az icloudban...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
iPhone topicban pont most volt ereõl szó. iTubes backup - restoret nem szabad használni, kalap kaki. iCloudba kell menteni és onnan restoreolni, az tökéletesen mûködik.

robotnyk
õszintén szólva nem értem miért. egy ismerõs iphone 4-rõl költözött 5C-re, azt mondta, még azokat a programokat is megnyitotta a háttérben amik a régi készüléken futottak.
Remélem soha nem lesz szükségetek restorerra. Annyira csodás ez a backup és iTunes rendszer, hogy a képeim fele eltûnt. (Persze emlékeztetõül az Albumokat vissza tette full üresen ... ) Minden folyamat végig ment teljesen, kíváncsi volnék mi alapján dõl el mi az ami marad mi az ami nem.



Pistike 007
Azért vidd csak el a szervízbe. 😄

bármelyik Bluetoothos füles jó az ipadhoz? Valaki használ ilyet? inkább fülhallgató érdekelne, mint fej. Van olyan ami valakinek bevált?
Sajnos semmi nincs benne 😞

A 3 kis erintkezo pocok kozul lesz az egyik a ludas 😞
GregSB
"Zsebkosz", "szöszmösz" nem került a jack dugóba? Világíts bele és nézd meg milyen, pici kosz is képes arra hogy megzavarja a jack érintkezését.

Igen most vettem 😄 de kivettem belole es ua 😞

Remelem csak almodom es holnap jo lesz. Szervizben meddig lenne emiatt? V ujat kapnek?😞
Dzsega
Nálam is ez volt...

Botond
Tok van rajta? Nekem az tartotta el az iPad3-on a fülest és attól lett mono. 😊
Oooo fakin' sit 😞

Koszi azert
passatgt
akkor szerviz sajnos

Nincs. Total kozep. Megneztem mindent es tenyleg akkor szol mikor "raeroszakolok" kicsit a jack dugora 😞
passatgt
esetleg a beállítások/általános/kisegítõ lehetõségek/-ben a hallás részben van egy csúszka, hogy melyik oldal szóljon, nincs véletlen elállítva?

Sajna nem. Eddig ezzel is jo volt. Most este jatszanek h ne zavarjam a nepet erre fraszt kapok hogy miert nincs hang. Remenykedtem h a fules rossz de nem 😄
passatgt
másik fülessel se jó?

Sziasztok. Az lenne a problemam hogy van egy uj retinas ipad minim. Eddig semmi gond nem volt most sincs de.... Az a helyzet hogy ha bedugom a fulesem akkor csak a jobb oldalt szol 😞

Tudom mar mi a hiba mert az van hogy ha kicsit jobban belenyomom a fules dugojat a minibe akkor szol mindketto.. Nade nem marad ugy. Tehat nemtudom mit csinaljak. Eddig minden jo volt csak most kezdte el ezt. Kosz nincs benne megis valamiert nincs meg a teljes kontakt. Ha csavargatom a dugot akkor se.

Valakinek vmi otlet?? 😞 nemakarom mar most szervizbe vinni .
narumon
Pcn nyomtam vegig szerintem eleg jo

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

GregSB
Best apps for your new iPad
Best games for your new iPhone or iPad

Ez a Shadowrun returns jónak tûnik. Izometrikus Cyberpunk RPG.

robotnyk
ingyenes a skulls of the shogun, ajánlott.

KKÜ!
rastaman
thx bro! 😊

GregSB
Gratula!

Ingyenes a héten az Angry Birds Star Wars II

Kellmes ünnepeket mindenkinek 😊

rastaman
tegnap délután meghozta a futár az Air-t (16Gb, WiFi only, SpaceGray - és nem fekete 😄). szerencsémre így bekerül majd a karácsonyfa alá.
még csak most "lakom be" de amit eddig el tudok mondani róla: imádom <3

GregSB
Off

Ez egy ördögi kör. Én éltem olyan országban, ahol az emberek bíznak a kormányban, és az nem bassza át õket, vagy csak minimálsan, és amit befizetnek adót azért cserébe minõségi szolgáltatásokat kapnak. Egyetemisták fizetést kapnak államtól, egészségügy beszarás jó szinten van, stb.

Ezzel teljesen szembe megy amit itthon látok. 0 bizalom, az emberek nem bízank a kormányzásban és érthetõ módon kiskapuznak, a kormányzás nem bízik az emberekben és extra adókat rónak ki hogy fent tudja tartani a költségvetést + tudjon magának mutyizni.

Nem akarok külföldön élni mert itt van a családom, a barátaim. Lehet naív vagyok de hiszek abban hogy ha egyre több ember lesz becsületes és bizakodó, akkor ki tud itt is alakulni az a harmónia amit kint láttam... Mert egy idõ után kikopnak majd a vezetésbõl az õskövületek és új szellemiségû emberek veszik át a helyüket...

Dzsega
Én a NewYorkerben vettem egy sima snassz gumi hátlapot az elejére meg raktam fóliát. Igaz nekem nem minim van és csak itthon használom, a hátlap talán egy ezres volt a fólia sztem még annyi sem...

passatgt
nekem ilyesmi van, csak gombos, meg nem került ennyibe, mert anyám varrónõ😊

mousee
Kezemben a mini, nagyon jó cucc 😊 Kis kompakt, nem akad, és határozottan szimpizek az üzemidejével. Viszont óvnám a drágát. Mit javasoltok hozzá? Én a smartcovert néztem, de mielõtt kidobnám rá a zsetont, gondoltam bekérdezek: Tudtok valami jó ár/érték arányú tokot, vagy covert minihez?

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

GregSB
A teszt már több mint 1 éves, azóta vannak újabb termékek, de a cikkben szereplõ márkáknél érdemes nézelõdni.

GregSB
Itt egy angol nyelvû iPad bill teszt

Én Logitechet vagy Zagg-et nézném meg.

GregSB
Én amikor egymás mellett nézegettem APR-ben Air-t és Retina mini2-t, akkor nem vettem észre különbséget a két kijelzõ között. Ugyanazokat a demo fotókat nézegettem mindkettõn, meg honlapokat és egyáltalán nem volt olyan érzésem hogy "a fenébe mennyivel szarabbak a színek a retina mini2-n".

Szerintem max akkor lehet feltûnõ különbséget észrevenni AZ AIR ÉS KÖZTE ha tudatosan rámész és szõrszálhasogatsz, én emiatt nem stresszelnék túl sokat.

narumon
off ON

Egyetértek a nagy részével amit írsz de az emberek sokszor nem azért ügyeskednek mert azt szeretnék hanem mert vagy muszáj vagy elegük van az államból! Én pl akkor fogadtam meg, hogy amíg nincs olyan kormány aki élvezi a bizalmamat addig én nekik semmit, de még annál is kevesebbet - amikor egész életemben rendesen betû szerint fizettem mindent, még akkor is amikor egyre jobban lehúztak, majd durván 4-5 évvel ezelõtt megnyekkent a derekam és a szó szerint több millió forintos befizetett TB-mért cserébe hónapos várólistát kaptam MRI-re, minõsíthetetlen ellátást cserébe - ha USA biztosítási rendszerben ezt befizetem akkor ott egy superior korházi magánszobában nyalták volna a seggem a nap 24 órájában. A következõ szög akkor érkezett meg amikor anyósom lábát amputálni kellett és 1 évig mi tartottuk el, mi intéztünk mindent (ha mi nem vagyunk akkor állam szerint meg is dögölhet), mire lett végre ellátása és rokkantnyugdíja. A harmadik és végsõ szög meg az volt, hogy jól menõ vállalkozásomat ahol 10 embernek adtam munkát folyamatosan basztatták, lehúzták, büntették a semmiért (mert ki van adva a kötelezõ beszedés) ráadásul visszamenõleges hatállyal ami a világon sehol nem elképzelhetõ Magyarországon kívül, míg végül lehúztam a rolót, majd az újabb vállalkozásomat is ellehetetlenítették mert felsõ körök érdekeit sértem vele. No itt telt be a pohár ezeknek a kormányoknak SEMMIT! Amit lehet elkerülök, kikerülöm, kikiskapuzom - jó példa, hogy hogyan lehet egy államkasszába minden téren (ÁFA, TB, SZJA) milliókat befizetõ emberbõl "ügyeskedõt" faragni!

Off OFF

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Sziasztok!

Kellene nekem ipad3-hoz egy külsõ billentyûzet hosszab távú írásra.
Igazából ahogy nézem olyasmi mint a nimblstand (http://www.nimblstand.com/) tökéletes lenne, ha nem 40 USD lenne a mûanyag keret meg plusz még vagy 70USD az apple keyboard. A lényeg, hogy jobb lenne ha a bill kicsit szélesebb lenne mint az ipad fektetve, mert ahogy nézegettem az ugyanolyan méretûeken túl kicsik a billentyûk. No szóval méretre, kialakításra (tudjon állni is benne az ipad), ilyen nimblstand + apple keyboard combó szerû kialakítást keresnék csak mondjuk valami utángyártottban, vagy kínaiban. Tud valaki valami ilyesmit ajánlani?

GregSB
Republique

Ez eléggé megvevõsnek tûnik.

Verge review

GregSB
Star Wars: KOTOR frissült és leárazták $5-ra

Jönnek a karácsonyi akciók 😊

GregSB

GregSB
Ez igencsak jó üzlet volt, grat <#eljen>

GregSB
rastaman
az jó biznisz volt akkor! <#eljen>

dzsegameló
Grat!<#eljen>

Mázlista... 😊

www.smart-bus.hu

mousee
Úgy fest eldõlt a dolog. Van egy ismerõs, aki vett sima minit kb 1 hónapja, és most szerzett magának egy air-t. 50-ért odaadja, és még a mediás kártyámat is beszámítja, szóval 20-asért van egy fél hónapos minim.

Majd ha kinövöm, retinásodok, de ez most nagyon jól lett idõzítve 😊 Juhhú, thx télapó 😄

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

franc0
Annyira nem szééép az, lásd displaymate teszt.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

mousee
Úgy néz ki, hogy sikerült találnom egy ismerõst, aki épp mosógépet készül venni, szóval így a media markt utalván átalakul 3 holy pistivé. Gyanús hogy retina lesz belõle 😊