iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a fényképeket szinkronizálom akkor az nem számít bele az 5gb-ba???
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
(bár ez nem az én problémám mert nekem kevés kép van a gépeken, de ismerõsöm kb 14GB képet hordoz az iphone-on azzal van bajban mikor menteni kellene...)
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Köszi a tippet!

http://gaborszantai.co.uk/
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

A 3 kis erintkezo pocok kozul lesz az egyik a ludas 😞
Remelem csak almodom es holnap jo lesz. Szervizben meddig lenne emiatt? V ujat kapnek?😞
Koszi azert
Tudom mar mi a hiba mert az van hogy ha kicsit jobban belenyomom a fules dugojat a minibe akkor szol mindketto.. Nade nem marad ugy. Tehat nemtudom mit csinaljak. Eddig minden jo volt csak most kezdte el ezt. Kosz nincs benne megis valamiert nincs meg a teljes kontakt. Ha csavargatom a dugot akkor se.
Valakinek vmi otlet?? 😞 nemakarom mar most szervizbe vinni .
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Best games for your new iPhone or iPad
Ez a Shadowrun returns jónak tûnik. Izometrikus Cyberpunk RPG.
még csak most "lakom be" de amit eddig el tudok mondani róla: imádom <3
Ez egy ördögi kör. Én éltem olyan országban, ahol az emberek bíznak a kormányban, és az nem bassza át õket, vagy csak minimálsan, és amit befizetnek adót azért cserébe minõségi szolgáltatásokat kapnak. Egyetemisták fizetést kapnak államtól, egészségügy beszarás jó szinten van, stb.
Ezzel teljesen szembe megy amit itthon látok. 0 bizalom, az emberek nem bízank a kormányzásban és érthetõ módon kiskapuznak, a kormányzás nem bízik az emberekben és extra adókat rónak ki hogy fent tudja tartani a költségvetést + tudjon magának mutyizni.
Nem akarok külföldön élni mert itt van a családom, a barátaim. Lehet naív vagyok de hiszek abban hogy ha egyre több ember lesz becsületes és bizakodó, akkor ki tud itt is alakulni az a harmónia amit kint láttam... Mert egy idõ után kikopnak majd a vezetésbõl az õskövületek és új szellemiségû emberek veszik át a helyüket...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Szerintem max akkor lehet feltûnõ különbséget észrevenni AZ AIR ÉS KÖZTE ha tudatosan rámész és szõrszálhasogatsz, én emiatt nem stresszelnék túl sokat.
Egyetértek a nagy részével amit írsz de az emberek sokszor nem azért ügyeskednek mert azt szeretnék hanem mert vagy muszáj vagy elegük van az államból! Én pl akkor fogadtam meg, hogy amíg nincs olyan kormány aki élvezi a bizalmamat addig én nekik semmit, de még annál is kevesebbet - amikor egész életemben rendesen betû szerint fizettem mindent, még akkor is amikor egyre jobban lehúztak, majd durván 4-5 évvel ezelõtt megnyekkent a derekam és a szó szerint több millió forintos befizetett TB-mért cserébe hónapos várólistát kaptam MRI-re, minõsíthetetlen ellátást cserébe - ha USA biztosítási rendszerben ezt befizetem akkor ott egy superior korházi magánszobában nyalták volna a seggem a nap 24 órájában. A következõ szög akkor érkezett meg amikor anyósom lábát amputálni kellett és 1 évig mi tartottuk el, mi intéztünk mindent (ha mi nem vagyunk akkor állam szerint meg is dögölhet), mire lett végre ellátása és rokkantnyugdíja. A harmadik és végsõ szög meg az volt, hogy jól menõ vállalkozásomat ahol 10 embernek adtam munkát folyamatosan basztatták, lehúzták, büntették a semmiért (mert ki van adva a kötelezõ beszedés) ráadásul visszamenõleges hatállyal ami a világon sehol nem elképzelhetõ Magyarországon kívül, míg végül lehúztam a rolót, majd az újabb vállalkozásomat is ellehetetlenítették mert felsõ körök érdekeit sértem vele. No itt telt be a pohár ezeknek a kormányoknak SEMMIT! Amit lehet elkerülök, kikerülöm, kikiskapuzom - jó példa, hogy hogyan lehet egy államkasszába minden téren (ÁFA, TB, SZJA) milliókat befizetõ emberbõl "ügyeskedõt" faragni!
Off OFF
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Kellene nekem ipad3-hoz egy külsõ billentyûzet hosszab távú írásra.
Igazából ahogy nézem olyasmi mint a nimblstand (http://www.nimblstand.com/) tökéletes lenne, ha nem 40 USD lenne a mûanyag keret meg plusz még vagy 70USD az apple keyboard. A lényeg, hogy jobb lenne ha a bill kicsit szélesebb lenne mint az ipad fektetve, mert ahogy nézegettem az ugyanolyan méretûeken túl kicsik a billentyûk. No szóval méretre, kialakításra (tudjon állni is benne az ipad), ilyen nimblstand + apple keyboard combó szerû kialakítást keresnék csak mondjuk valami utángyártottban, vagy kínaiban. Tud valaki valami ilyesmit ajánlani?
www.smart-bus.hu
Majd ha kinövöm, retinásodok, de ez most nagyon jól lett idõzítve 😊 Juhhú, thx télapó 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.