1998
-
#1556 ios7 bug..., 7.1 biztos javítja majd -
G_ArchAngel #1555 Napi két-három alkalommal felvillan másodpercekre az Apple logó, valami hang és lockscreen-re lép ki, ez normális? -
Victorpictor76 #1554 Köszönöm, akkor meglépem, amit meg kell lépni -
#1553 Egyikkel sem :) -
Victorpictor76 #1552 A jb-vel vagy esetleg az XBMC-vel sem? :) -
#1551 Működik rendesen, nekem legalábbis semmi bajom nem volt vele. -
Victorpictor76 #1550 Sziasztok!
Rég jártam erre, hadd kérdezzem meg, hogy stabilnak mondható már az iOS7 jb? Én egyetlen alkalmazás miatt használok jb-t, az az XBMC. Valaki használja iOS7 alatt?
Köszönöm. -
G_ArchAngel #1549 Sehol máshol nincs vele probléma csak SGn -
#1548 Nem csak safarival random. Egyik topikban írtak mi a csízió, de már elfelejtettem. Html5-höz van köze asszem. -
G_ArchAngel #1547 Az miért van, hogy az SGre linkelt YouTube videót random látszódnak iPad-en? -
#1546 Az Appsfire nem elérhető. -
#1545 Én a calculator new-t használom. Szep jól illeszkedik az ios7-hez, van sima ill "tudomanyos" nézete (álló, fekvő mint az iphone-on), ingyenes. Ezzel el is értünk a negatívumához, mert tele van reklámokkal... A full verzió meg nem így néz ki... -
G_ArchAngel #1544 Ez mar nem rossz, de olyan kellene amiben a klasszikus felület is be kapcsolható -
#1543 Számológépnek a Myscript Calculatort használom, ipadon baromi jól használható -
G_ArchAngel #1542 Nagyrészt minden megvan innen, ami kellett, jó calculatort nem találtam még, idegesít hogy a legtöbb egy hatalmas iPhone app HD grafikával.
Ami sajnálatos Appfire nincs Uk storeban. Az Episodes-t külön köszönöm, ez hiánypótló volt. -
#1541 Ezt a kommentet javaslom tanulmányozásra a másik topicból :) -
G_ArchAngel #1540 Két napja raktam fel az iPhoneon utalt flipboardot, azóta le sem jöttem róla :) -
G_ArchAngel #1539 -
#1538 Álló nézetben kisebb:) -
G_ArchAngel #1537 Bocsánat a sok noob kérdés miatt, de nincs lehetőség kisebb onscreen keyboardra, ami nem split? -
G_ArchAngel #1536 De, köszönöm -
#1535 De. Legalábbis vissza tudok lapozni ha a bal szélről jobbra húzom a weblapot. Vagy nem erre gondoltál? -
G_ArchAngel #1534 Kérdés: iPad-on nem működik Safari alatt a gesztussal előre/hátra lapozás? -
Solt #1533 Havonta veszek 1-2 applikációt...
Az volt a sztori, hogy a vásárlásnál csak ezt az összeget vonta le, mert nem vettem észre, hogy nincs annyi pénz a kártyán mint amennyi kéne a vásárláshoz. Amikor meg tettem pénzt a számlára, akkor levette a teljes összeget. Sokszor volt már olyan, hogy levont pár száz forintot, de én még nem emlékszem olyanra, hogy visszakaptam volna...
A legdurvább az volt, amikor megvettem az iGo-t (Magyarország-Románia), majd azon belül vettem plusz térképet, mindig azt ami éppen kellett. Valamit elbasztak, mert a pluszban megvásárolt térképeket hónapokig nem lehetett elérni... emiatt kénytelen voltam megvenni az iGo teljes európát, mert kellett a munkámhoz. Jeleztem ezt mind az Apple, mind az iGo fejlesztői felé, és kértem, hogy valamelyiket töröljék, és adják vissza az árát. Szartak a fejemre...
@Bercy: Írnék én, de se időm, se türelmem nincs ezekhez... :S -
#1532 mennyi idő után vásároltál? a 600 forint nem a credit card check volt? azt csak lefogallni szokták, aztán banktól függően 1-2 héten belül visszakerül a számládra -
#1531 A legutóbb megnyitodd levélhez scrolloz alapból. Ha frissítesz, nyomj rá az elsőre és akkor legközelebb is oda megy majd:) -
#1530 Nekem a lista tetejen szokott lenni. Nem lehet hogy meg volt nyitva a level?
A Pages dolgora meg, nem tudom esetleg ha tobb accountod van akkor szerintem azzal lesz ingyenes a pages amivel a eszkozod aktivaltad. -
#1529 Az a 600Ft nekem ilyen kartya igazolasi terhelesnek tunik amit szerintem ha sokaig nem hasznalsz egy kartyt, vagy csereled akkor ujra csinalnak de elvileg azt visszaadjak. Amennyiben nem akkor teljesen jogos a duhod es irj nekik mindenkepp. -
G_ArchAngel #1528 Még egy kérdés: a Mail miért random valahol közepén van a beérkezett levelek között? Elég unalmas, hogy állandóan fel kell scrolloznom, hogy lássam a legfrissebbeket -
#1527 http://www.avatron.com/get-air-display/ Dollárban kevesebb, mint 10 font:D
http://www.getidisplay.com Ez még olcsóbb -
Solt #1526 Behülyül néha a store... nekem is kiírta a Numbers-re, hogy X ajró, kijelentkeztem, vissza, és utána már free volt.
Velem azt játsszák el rendszeresen, hogy többet vonnak le... megvettem egy 5 ajrós app-ot, levont 600 forintot a számlámról, majd 3-4 nap múlva a teljes összeget. Kezdem unni ezeket a húzásaikat... -
G_ArchAngel #1525 32GB-os Air. Minit azért nem szerettem volna, mert az túl közel lenne méretben a jövőbeli nagyobb iPhonehoz.
Laptopra fotózok ės a képet ki szeretném küldeni iPadra, hogy a kliens is kényelmesen lássa mi történik -
G_ArchAngel #1524 Nekem nem volt az, így írtam egy levelet, elvileg 48 órán belül kapcsolatba lépnek velem -
Solt #1523 A Pages is ingyenes... :) -
#1522 Teamviewer? Bár ez inkább remote kapcsolatra jó és emiatt van egy laggja. Mire kell?
Grat egyébként mit vettél, Air-t vagy minit? -
G_ArchAngel #1521 Sajnos ez is drága, csak itt IAP jön össze a magasabb összeg. Ráadásul előfizetéses.
Másik kérdés: minden Apple app ingyenes kivevéve a Pages? -
#1520 Splashtop
Nézz körbe a cuccaik közt, van több fajta is nekik. -
G_ArchAngel #1519 Van valami ertelmes app, amivel ki tudom kuldeni a Mac kepernyojet iPad-ra es nem £6-10? -
G_ArchAngel #1518 IPad in dá háúz -
Xing #1517 Köszi mindenkinek a választ, meggyőztetek :)