iPad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
Na akkor itt az ideje hanyagolni a marketingmaszlagot és venni egy rendes subnotit.
Vagy egy Surfacet 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Sajnos nem... 😞

www.smart-bus.hu

passatgt
rendezés nem elég?

Nagyon úgy néz ki, hogy nem lehet... ez így nagyon gagyi! 😞

Esetleg tud valaki olyan appot, amivel lehet ipaden excel cellákat szûrni? (CloudOn kivételél, tetû lassú)

www.smart-bus.hu

Urak!

Én vagyok béna, vagy tényleg nem lehet a Numbers-ben cella szûrést beállítani?

www.smart-bus.hu

Az a baj, hogy nincs jobb...

www.smart-bus.hu

Pistike 007
Én a sokadik ilyenjük miatt fogok nemsokára váltani.

Bõ félórás ide-oda kapcsolgatás után kiderítették, hogy valami belsõ hibájuk van, még nincs aktiválva...

Csávó azt mondta, hogy már mûködni fog, egyedi jelszót nem adott, mehetek vissza... Nem indul jól a Telekomos sztorim...

www.smart-bus.hu

passatgt
újraindítás?

Üdv Urak!
Kb egy órája vettem egy Business Net M csomagot egy iPad Air-hez... nano sim kártya be, pin kód beüt, de nem talál hálózatot. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a nyûg?

www.smart-bus.hu

Esetleg tud valaki egy egyszerû, ingyenes 3D tervezõ programot, amivel meg tudnék tervezni egy számítógép asztalt? 😊

www.smart-bus.hu

rastaman
igen, most azt nézem már 😊

Nézd meg a honlapot, hátha van hozzá valami program... Gigabyte-nak, MSI-nek is van... 😊

www.smart-bus.hu

rastaman
jó, nekem DELL-em van 😛

De tölt, közben rájöttem... 😊 Asus laphoz az ASUS AI Charge-t kell telepíteni, és ezután USB 3.0-ról rendesen tölthetõ bármelyik iPad. 😉

www.smart-bus.hu

rastaman
iPad Air nem tölt. hálózatról tölt. USB-rõl csak "szivárog" az áram, azt ne akard megvárni amíg úgy tölt fel...

Üdv Urak!

Ha jól tudom, USB3-ról tölthetõ az iPad, de nekem nem akar összejönni... Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a nyûg?

www.smart-bus.hu

rastaman
én ilyet vettem az Air-hez:

eBay link

1 hét alatt itt volt Angliából. igaz nem eredeti almás, de amire kell, azt tökéletesen tudja. egyetlen hátránya, hogy kb olyan nehéz, mint maga az iPad (ha nem nehezebb) ...

Bencee7
Én 3ra rendeltem 3000-ért, járt hozzá kopogós kemény hátlap is, mint amiket a telefonokra tesznek, teljesen jó. Persze nem a 10-20k Apple-féle, de jó. A kijelzõ felõli oldala puha, nem olyan, mint az igazi smart coveré, és tényleg csíkot hagy, de ha hetente 1x áttörlöd, akkor elviselhetõ 😊

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

passatgt
annyira nem vészes, bár én nagyon vigyázok rá, asztalra nem nagyon szoktam lerakni, csak ha van valami alatta, újság vagy akármi

Egyébként mennyire kényes a hátlap?

www.smart-bus.hu

No akkor ezt még megrágom, köszönöm... 😊

www.smart-bus.hu

passatgt
akkor én az ilyen sleeve-re szavazok, nem karcolódik se az eleje, se a hátulja, ha jó anyagból van a belseje, akkor szépen letisztítja a kis rázkódástól a kijelzõt, ha meg használni akarod, kiveszed és rárakod, így nem az asztalon van, megintcsak nem karcolódik. Ez a legjobb megoldás szerintem, ilyenbõl van ezer féle(nekem anyám varrónõ, szóval csinált egyet az elõbb linkelt alapján😊)

passatgt
+ ahol van benne a "hajtás", ott nem fogja letörölni a kijelzõt és csíkos lesz mindig:

rohadt idegesítõ, ezért is nem használtam😊

Szerintem az ilyen vagy ehhez hasonló sokkal többet ér

Igazából számomra a minõsége kérdéses... van-e olyan mint a gyári. No meg én képtelen vagyok heteket várni valamire. Ha fizetek valamiért, az most kell, azonnal! 😊

franc0: Nekem az Air-hez kéne fekete, de azért köszi. 😉

passatgt: Azt mondod mondjuk egy fóliázással jobban járnék? Fõleg autóban vinném magammal, ott meg az ajtó zsebbe, kesztyûtartóban tartanám... szóval eléggé karcolás veszélyes környezetben lenne...

www.smart-bus.hu

robotnyk
igazából covert én sem vennék, inkább smart caset, úgy legalább nyújt némi védelmet szállítás közben
passatgt
Régebben rendeltem még 2-es ipadra, egyik zsanér szállítás közben kicsit meghajlott, de ettõl függetlenül tökéletesen mûködök, bár nem használtam sokat. Képen poén, de gyakorlati hasznát nem nagyon látom.

franc0
Épp agyalok hogy eladom az iPad-em, tudok adni ilyet 5 ezerért.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Örm
Én onnan rendeltem, lehet nem eredeti, de tökéletesen mûködik! A MacBook tokomat is Kínából rendeltem azzal sincs semmi gondom! Minek fizessek valamiért több 10e ft-ha 2-3000-ért is megkapom!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

10000.-Forintért van az Iponban... nem kockáztatok. 😊

www.smart-bus.hu

robotnyk
elég valószínûtlen. ha esetleg eredeti, akkor meg gondolom leesett a kamionról 😊
Jogos, hülyén fogalmaztam... arra lettem volna kíváncsi, hogy eredeti-e, mert ugye a képek szerint az, csak ugye az ember fia ezeknek már nem igen hisz... 😊

www.smart-bus.hu

robotnyk
az árának lehet, csak valószínûleg nem eredeti.
Üdv Urak!

Az ebay-n fellelhetõ smart cover áraknak mennyire lehet hinni? Kicsit gyanús, hogy 2-3000.-Forintra jön ki ingyen szállítással...

www.smart-bus.hu

Örm
Szeretnék minden adatot és beállítást törölni az ipad-ról és az iphone-ról. Az lenne a kérdésem, hogy amennyiben ezt megteszem akkor az ibook-bán lévõ könyvekhez írt jegyzetek is elvesznek, vagy ezeket is visszatudom állítani az icloud-ból?

Örm
Szerény véleményem szerint képtárolásra a flickr a legjobb. 1TB ingyen tárhelyet kapsz regisztrációkor.

Dzsega
Hehe

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

rastaman
nem tapasztaltam még ilyet.

passatgt
Másnak is van gond ipad air wifivel? Simán csatlakozik otthoni hálózathoz, ezzel nincs gond, 2-3 percig lehet netezni rendesen, utána pedig nem tölti be az oldalakat, videókat, viszont semmi hibaüzenetet nem dob, csak percekig tölt mindent. Ilyenkor ki-be kapcsolom wifit, megújítom a kiosztást és megint megy pár percig, utána megint szar. Teljesen véletlenszerûen

Ötlet?

dzsegameló
Én sem örülnék neki!

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Botond
Mert te ebbõl élsz, mi meg nem.
En szemely szerint nem orulnek neki, ha a Google ingyen hasznalna a fotomat illusztraciora egy alkalmazasa alatt vagy sajat marketingjehez.

http://gaborszantai.co.uk/

És akkor mi van? Kb. mintha egy homokszemnek azt mondanád, attól kezdve, hogy bekerülsz a Szaharába, bárki betölthet egy homokórába 😊

Nem, iPhone-on nem tartok mindent, csak ami fontos lehet vagy a kozelmultban keszult.

Dzsega
Az szép!
De gondolom ez már nem a családi fotóalbum. Meg nem is az iPhone-on hordod. 😊

Csak nezd meg a Google policy-jet: alapvetoen szabadon felhasznalhatova teszed a kepeidet, ha feltoltod oda. Nem mindenki szamara, de a Google hasznalhatja.

Nekem 115 GB-om van 😊

Dzsega
Ez jól hangzik. Köszi!

A google plus-ban eleve 15 gb van, és ha csak standard méretben töltesz fel képeket, akkor meg korlátlan. A standard méret azt jelenti, hogy a hosszabb oldal max 2048 pixel. Egy beállítással automatikusan standard méretre konvertál a program feltöltéskor.

Vicces egyébként, hogy a google plus jobban szuperál ios-on mint androidon.
robotnyk
nem tudom hogy még aktív-e ez a promóció, de valamikor az elõzõ évben így mûködött. akkor az egyik dropbox update után jött az info

ezt találtam róla. "To help you get started with the feature, we're giving you 500 MB of free Dropbox space for every 500 MB you upload via Camera Upload, up to a total of 3 GB"

szóval csak három gigáig van a promó, de az sem rossz azért. 😊