iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha viszont most vennék tabletet és nem lenne gond az árkülönbslég én is az újat venném a 64 bites chip miatt, tuti sokkal tovább lesz támogatott, meg a jövõben érkezõ 64 bites appok is jobban ki fogják használni.
Retina mellett:
- új
- pöpec hw, még jó sokáig használható
- széééép kijelzõ
1st gen mellett:
- ezt lehet kapni egyelõre csak a médiába, ahova a 30 rugóm szól
- szerintem bõven ez is elég lenne amire használnám
- occsó (50 ropiért ipad mini? instant get)
Még valaki? Esetleg tipp, hogy mikor érkezhet meg a retina a MM-be?
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ha fontos, hogy késõbb is "smooth" legyen a mûködés, akkor mindenképp az újat vegyed.
Jár az agyam erõsen, mert kaptam egy 30 rugós ajándékkártyát a media markt-ba, és elfilóztam egy tableten, és túlképp az akár lehetne egy ipad mini is. Szerintetek érdemes még 1st gen minit venni, vagy inkább feccõljek egy picivel többet a retinásba (amit egyelõre nem is árul a media)?
Elsõ iOs eszközöm lenne (macjeim vannak olyan 5-6 éve), igazándiból sokat utazom vonaton, és oda kéne idõt elütni netezgetni, pár játékkal baromkodni, ilyesmik. A hangsúly a mobilitáson és az üzemidõn van, valahogy sokkal kényelmesebb egy kis tabletet elõkapni, mint egy macbook-ot, arról nem is beszélve h töredéke helyet foglal a táskában.
Kérdés hogy mennyire avul el, tempóban hogy áll az iOs 7-el, nem szeretném ha fél év után az update-eknek hála eltûnne a "szmútság" 😊
Szerintetek?
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
következõ héten csekkolom majd!😊
köszi a tippet <#kacsint>#kacsint>
vegyek látatlanban iPad Air-t, úgy hogy még nem volt a kezemben? Karácsonyi ajándék lenne, és nem 100%-hogy ki is tudnám addig próbálni.
még egy dolgot észrevettem, sokkal jobban melegszik mint a kettes ipad sima safari használat közben is
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
-sokkal jobban gyûjti ujjlenyomatokat a hátlap
-némító gombot csak körömmel lehet kapcsolni, réginél simán tudtam az ujjammal
-kopog az üveg, mintha mûanyag lenne
-ios7 akad sok helyen, spotlight elõhozásnál, lockscreenen forgatásnál, lapozásnál
-safari állandóan kilép ha belenagyítok az oldalakba
-wifi rosszabb, ahol a kettes ipadon 1 vonalat mutat, ott az air nem is látta a jelet
-hangerõ gombok is furcsán állnak, nem esik kézre megnyomni õket
-home gombon kisebb lett a mélyedés, sötétben nehezebb megtalálni
szóval egyáltalán nem nyûgözött le, hogy õszinte legyek, a ketteset jobban szeretem, még a sokkal rosszabb felbontás mellett is
" Apple Suppliers Said to Begin Production of 12.9-Inch Retina Display for Early 2014 'iPad Pro' "
link
Vagy ehhez a másik üzlethez esetleg érdek fûz?
- Én kiskapus vagyok. Na nem azért mert pl egy ilyen iPad-en nyerek pl 30 ezret, hanem azért mert mikor 5 évig folyamatosan volt munkám, aztán mégis megszorultam az állam odaköpött a küszöbömre és kiszúrta a szemem 5000 forint segéllyel. Az óta ha tehetem külföldön vásárolok, még ha 10 ezer forintos cikkrõl van szó akkor is.
- GregSB: Egyetértek. Bennem is két éve kezdett el érni az elhatározás hogy idehaza nincs semmi keresni valóm. Szerintem jövõre, vagy 2015-re megyek is.
Azzal is egyetértek hogy az emberek gondolkodásmódja ami sokat ront az országon. De azt se felejtsd el hogy ehhez az kellene hogy ne nálunk legyenek a legmagasabb adók és a legalacsonyabb fizetések. Igazság szerint Copy-Paste-elni kellene mondjuk Ausztria adó és járulék rendszerét, pár éven belül megéreznénk a pozitív hatásait. De amíg az unortodox személet (értsd: ellent mond minden józan észnek) dívik addig ennél csak rosszabb lesz. Aki teheti az menekül, aki nem az megpróbál túlélni. A kormány csak akkor fogja nagyon-nagyon megszívni ha kitermel 1 millió olyan embert akinek már nincs veszteni valója... és ezek, a magyar-szokást félre téve, össze is fognak.
Amikor kicsi voltam, én is így gondoltam ahogy most te. De majd rájössz. Vagy maradsz csóró. Vagyis miketbeszélek, "középosztálybeli".
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Meg megy a csodálkozás amikor kimegyünk egy skandináv vagy nyugati országba hogy ott minden mûködik.
Persze tudom az állam egy köcsög a BKV is meg a MÁV is, meg mindeki rophadjon meg, éljenek a kiskapuk. Én meg erre azt mondom hogy amint tudok húzok ki egy olyan országba, ahol adóznak az emberek és mûködik a szociális háló. És igen, ennek többek között az is az alapja, hogy az emberek becsületesen kifizetnek mindent és nem kiskapuznak.
OFF vége.
Nyilván nem látták a Kalasnyikovot a pult alatt, mint az SG fórumozók.
Storeban itthon 150 bruttó, ami 118 nettó. Ebben benne van a kisker árrés is. Erre dob rá plusz 9 ezret a 0%-os számláért.
Ha cégre veszed, nyilván nem szarozol irány a Store.
Ha kisember vagy, akkor meg veszed így okosba. Az a legnagyobb balfasz, aki a magyar államot áfafinanszírozza. Akkor már inkább vegyetek használtat.
Röviden: nyilván van okosság, de van különbség simli és okosság között. Ráadásul az ipad világgaris, szóval nem értem a fosás okát.
én a retinar venném, persze ha nincs rá keret akkor a sima is megteszi
azért azt vedd figyelembe hogy az ipad képaránya 4:3-as a filmek meg 16:9-ben vannak, szóval lesz egy fekete sáv fent és lent filmnézés közben
Bazinga!
Itt van 127-ért zsenikéim.
Akinek ennyi nem fér bele, annak 120 se, de még 80 se.
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
80-120 között vacillál, minit nézett ki, de te rányögöd a nagyobb és drágább verziót. Meg se fordul a fejedben, hogy esetleg nem véletlen nézett ki egy kisebb, olcsóbb változatot?
DaniX14: Döntsd el hogy a szemednek melyik a jobb. Nekem is retina iPhone-om van és nem-Retina iPad Minim. Engem nem zavar a különbség. Ugyanúgy netezek, olvasok, filmet nézek a Minimen és egyszer se fordult meg a fejemben hogy ez így kevés lenne.
A Retina-Mini mellet a jobb hardver is még érv, tehát nem röcög-döcög rajta semmi. Meg nyilván tovább lesz támogatva is.
Ha most a kezemben lenne 120 ezer és a döntés joga, akkor én már a Retinásat venném ez nem kérdés. Ám ha a 120-at csak amolyan "fájdalomküszöb" szintjén vetném fel, akkor egyértelmûen Sima-Mini-t vennék, smart-case-t, BT billentyûzetet. Bár árban majdnem ugyanott vagyok akkor, de van egy fullra szerelt Minim. 😊
Lenne egy kérdésem, mivel szeretnék tabletet vásárolni és igazából az iPad mini-t néztem ki, mivel van egy iPhone 4s-em így ezért akarok Apple terméket, mert meg vagyok velük elégedve meg androidot nem szeretnék. És az lenne a kérdésem, hogy sima mini-t vagy retinásat vegyek már ? Mit ajánlotok, persze a retinás jobb meg mivel a 4s is retina, de a simát már 80 ezerért lehet kapni a retinásat pedig 120 ezerért.
Köszönöm elõre is a válaszotokat !
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
A béta fent volt 1 hónapig talán majd visszatettem a 6. valamennyit és fapadosabb érzés volt.
Nekem legjobban ilyesmi dizájn tetszene:


Hát ez aztán a modern dizájn, fehér alapon a könyvborítók. Aki ezt az flat baromságot erõlteti, nagyon messzire zavarnám a tervezõasztaltól.
Komolyan, szerintem ha a az ios 6 külseje lenne az új, a 7-esé meg a régi, mindenki törné össze magát, hogy mihamarabb lecserélhesse.
Biztosra szeretnék menni, ezért nem kockáztatok, és kifizetem a max. elõfizetést a Landmarkért.
1999-ben kezdtem az EQ1-et, 4 évig toltam és imádtam. Életem legjobb MMO-ja volt, azóta sem kötött le egyik sem annyira mint az EQ1.
Így bizalmat szavazok ennek a játéknak, és én is támogatni fogom a Landmark megvételével, ahogy Shion is tette.😊