14
-
skiryo #14 hát te nagyon raj vagy akkor.
és ezt most a mirrors edge-re alapoztad vagy a dead space-re, vagy crysisra? -
#13 Na, ha sok személyre szabható ruha meg járgány lesz, akkor kipipálom a várólistán :) -
Ulquiorra #12 Nagyon szeretnék elmenni idén nyaralni egy luxusszállodába, de fizetni nem fogok érte, mert nem akarok, de az élmény nekem akkor is JÁR, nem számít hogy abban a szállodában hány ember munkája és anyagi befektetése van.
Úgyhogy nagyon remélem hogy ingyenes lesz a nyaralás idén, mert ha nem akkor az csak azért lesz mert köcsög kapzsik a szállodatulajok! -
GabiWong #11 Ebbe kár volt éveket fektetniük. -
Cat 02 #10 Vicces, hogy az úton nem lehetett egy normálisan vezetőt se látni :D -
n3whous3 #9 A lényeget akkor is leírtam. -
#8 EA nagyon híres a 100 éves fejlesztéseiről. Tucatszarokat ad ki, amint látom hogy EA már skippelem is. Remélem ingyen lesz és még akkor is jól lewarezolom. -
n3whous3 #7 Nagyon remélem, hogy ingyenes lesz, és az extrákért kell csak fizetni, mert sajnos nem engedhetem meg magamnak, lopok csalok hazudok, hétvégente eliszok 5k-t a dizsiben, füvezek, ja meg persze minden szarra elköltöm a fizut, de az ingyért az egyből HOCI IDE. Szívesen játszanék vele, benne van 100 ember éves munkája és meg csak úgy ingyért akarok mindent, hiszen DEMOKRÁCIA VAN UGYE? -
n3whous3 #6 Béta azért van, hogy a hibákat és az idegesítő dolgokat ti, játékosok felhozzátok. Amúgy meg ránézésre tényleg gány, NPC-t nemtom láttam-e a videóban, törésmodell semmi, a kinézet is valahogy nem az igazi. Ezek 1-2 hónap alatt tuti nem változnak, ha ez új videó volt. -
ekre #5 a játék ingyenes lesz. egyébként a játék jó nagy szar, pár haverral nyomjuk/nyomtuk a bétát. az egész harcrendszer átgondolatlan, egy gank fest az egész.
vártam, de kukába való darab. -
MasterChief #4 Remélem, hogy fizetős lesz.
Mégpedig 2 okból:
Egyrészt így nem fog az ember minden sarkon egyszeri játékosokba botlani.
Másrészt teljesen egyetértek mujahedin hozzászólásával, az ilyen fizetős extrák csak elrontják a játékélményt. -
mujahedin #3 aha ha az extrákért kell fizetni? azokkal meg általában az van hogy olyan overpowerek, hogy ha nincs meg semmi esélyed nincs azok ellen akiknek van. -
#2 Fény az éjszakában... -
KopaszIsten #1 Nagyon remélem, hogy ingyenes lesz, és az extrákért kell csak fizetni, mert sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy fizessek is érte, viszont nagyon szívesen játszanék vele. Remélem minél több fílinget vissza tud adni a GTAból, mert az kib@szott jó gém. Egyedül azt sajnálom, hogy nem lehet egymást hentelni, de gondolom akkor meg átesnének az emberek a ló túloldalára, és nem a küldetésekkel foglalkoznának, hanem egymást szopatnák. Nehéz megtalálni az egyensúlyt.