Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a normalis uzemido? A konkurensek mar 10ora felett jarnak.
u dont have to listen anybody else but me
Szerinted mindennel vekonyabb lesz. Akkor milyen uzemidovel fog rendelkezni?
Vicces lenne 2-3 oraval 😄 marpedigg tobb kraftot a fizika enged belepreselni.
Semmit, max hümmögök egyet 😄
Én arra a kérdésre, hogy "specifikációk?" ezt írtam: "Az még nincs, csak pletyka:" az utolsó mondatom meg ez volt: "Ennyit lehet róla "tudni", persze arra is meg van az esély hogy full kamu és nem mutatnak be semmit."
Szóval mi a problmád? Nem értem 😄
Egyébként azért merem terjeszteni, mert már évek óta követem a híreket, és látom mi az ami be szokott jönni, és mi az ami nem, megvannak a ráutaló jelek.
Pletyka, valaki otlete, elmelkedese, semmi biztos pont nincs mogotte.
Technikai adatok osszeirasa, egyszeru grafikai modositas 300x400 ban.
Nem ertem ez hogy lehet barkinek " hivatalos " vagy legalabb annyira biztos hogy terjessze is ezt az info-t.
Tehat ha mas tulajdonsagokkal rendelkezo ipad kerul a piacra mit mondasz majd?
mások meg bulvárcikkeket olvasnak a VV -s celebekrõl, és azzal is képben vannak melyik mikor pukizott utoljára
az, hogy Vrsdm órával méri hogy ki mire mennyi idõt áldozna _saját_ idejébõl szintén befér abba a kategóriába, hogy én addig hasznosabb dolgot csinálok míg õ ezzel foglakozik/elmélkedik : P
Ja és no offense : P
Bazinga!
"ezek pletykák. semmi biztos pont nincs mögötte. nem is értem hogy kerülhet szóba."
Ezután levezettem ez miért kerülhet szóba, te meg automatikusan elkezdtél védekezni hogy te nem olvasol ilyen pletykákat / híreket 😊 csak nem értem miért, én tudom magamról hogy az átlagosnál több idõt fordítok az ilyen hírek olvasására, és nem nézem le azokat akik nem csinálják ezt, szóval teljesen feleslegesen magyarázkodsz.
Na mindegy, iPodot szerintem nem fogják már nagyon fejleszteni, évek óta esnek az eladások, az mp3 lejátszók piaca kihalóban van. A Touch is el fog tûnni elõbb utóbb szerintem, nem hiába nem frissült tavaly, az olcsóbb iPhoneok át fogják venni a szerepét.
Ugy kezdtem " no offense "
Senki eletebe, magan szferajaba semmikepp nem akarok belegazolni.
Elgondolkodni azon talan erdemes, milyen fontossagu lett egy kijelzo merete / pixelszama.
Az eletek, egyinesegek, szabad gondolatok meg gurulnak s lejton.
😊
Pont ogx jon ide, hogy mig igaz / nem igaz hireket olvasnek, lendithetnem az eletem is elorebb. Amivel en es kornyezetem is tobb lehet.
Tehat mig xy idot pazarol ezen hirekkel, en hasznosabb tevekenyseg utan nezek. Igy jon ide.
Nem akarok fogadni a szeptemberi datumban sem. Mert tobb tole nem leszek, akarmit is mondanak akarmelyik nap. 😊
Ez nagyon szép és megbecsülendõ dolog, de hogy a f.szba jön ahhoz a témához, hogy az adott hírek mennyire megbízhatóak? 😄
Vagy ezzel arra akartál utalni, hogy nekem valószínûleg nincs magánéletem meg valszeg egy beforuldt nagy 0 vagyok ha ennyit tudok ezekrõl a dolgokról? :o
Köszönöm hogy ezt így gondolod. Mivel geek vagyok valóban sok híroldalt követek azzal kapcsolatban hogy mi történik a tech világában (nem csak az Apple-el) már sok-sok éve, de emellett mindig maradt idõm a környezetemmel való kapcsolattartásra és saját magam fejlesztésére is. Nem tudom miért kell ezen fennakadni, meg fals következtetéseket levonni, szerintem az mindenkinek a magánügye hogy osztja be a szabadidejét... és ha évekig olvasod a híreket / érdeklõdsz egy terület iránt akkor nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy észrevegyél bizonyos "rutinokat", mintákat.. az Apple PR gépezetében pedig rengeteg ilyen rutin van.
Az, hogy az iPhone-al nem ezt az utat követték még nem jelenti azt, hogy az iPad-el nemfogják ugyanezt megcsinálni.
igen, ebbe a szemléletbe nem fér bele egy iPad mini... de nehogy már az legyen az indok, hogy szegény amerikaiak nem tudnak dönteni a "nagy" és a "kicsi" iPad között 😄DD azért ennyire még õk sem hülyék... és egészen nyilvánvaló, hogy az Apple -nek az amerikai piac a legfontosabb... a világ többi része másodlagos... talán Kína jelent kivételt, mert ott aztán vannak jó számmal potenciális vevõk
nincs olyan szegmense a piacnak amit a Samsung ne fedne le valamilyen eszközzel... még sincsen felkopva az álluk az éhségtõl, mert viszik a cuccaikat... szóval lehet ezt így is, meg úgy is csinálni, csupán a kiszemelt vásárlóréteg pénztárcájához és igényeihez mérten kell kialakítani a termékvonalat
egy iPad mini teljesen indokolt lenne az Apple részérõl... csak lehet az ego miatt nem lesz még sem... kitalálták a modern tabletet, szokás szerint csináltak egy piacot egy olyan terméknek amire "nincs igény" 😊, majd látják, hogy valaki ezt ha nem is tovább fejlesztette, de módosított rajta és súlyos pénzeket keres vele (nexus, kindle fire...stb.)
a két méret nem alternatívája egymásnak... aki 7 -est vesz, azért vesz 7 -est mert a 10 -es neki nagy (a fordítottja is igaz)... szóval az Apple ebbõl a tortából nem eszik ha fogalmazhatok így... és minden valami normális üzleti modellel rendelkezõ cégnek rá kell repülnie egy megszerezhetõ piaci részesedésre, mert kell nekik mint egy falat kenyér az ilyen 😊
gyanítom ha kijönne az iPad mini a Nexus 7 árán akkor többet vinnének belõle mint a normál iPadbõl
Bazinga!
Nezz meg tehany eloadast, a jelenlegi tomeges vasarlaskeptelen, donteshozni keptelen, bizonyalan ember. Nem tud boldogan donteni, mert blokkolja a lehetosegek sokasaga, vegtelenje.
ja hogy a választási lehetõség az már nem menõ ha apple -rõl van szó? 😊 végül is ugyanazzal a mérettel adta ki az eddigi összes iphone -t és ipod touch -ot, ugyanazzal a mérettel az ipadeket... egyedül a macbook és imac -nél volt választási lehetõsége az embernek, ha a méretet vette figyelembe
Bazinga!
a méret az pont egy olyan attribútum, ami igen is fel tudja osztani a piacot rendesen... akár csak a notebookoknál
minél elterjedtebbek lesznek a táblagépek annál differenciáltabb lesz a piac, más és más szempontok alapján fognak választani az emberek tabletet
kb. ahogy ma választunk mobilt vagy autót... jó sok tényezõt figyelembe veszünk
egy hordozható eszköznél a méret pedig a leglényegesebb dolog... nem véletlen volt annyira népszerû a kindle fire
az apple a 7 inches tabletek piacán 0% -ot birtokol jelenleg
persze nem azt mondom, hogy ettõl már lesz ipad mini, de ha lesz akkor szépet bele fog harapni ebbe a szegmensbe is, feltéve hogy jó áron fogja adni
Bazinga!
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Pont megfogalmaztaf. Mindegy mit kozolnek, ok cdak fennt akarjak tartani a hypeot. Majd a megjeleneskor ( barmit is mutatnak be) pro - kontra a fel ( megetetett ) vilag errol cikkezzen, forumozzon, beszelgessen stb.
Ti / mi vagyunk nekik a legjobb ingyen reklam.
Es a vegen mar a sajat torkan nyomja le ( tevesen szerelembe esve ) az adottt gyarto termeket a fogyaszto.
Igy mukodik a tomegpszihozis.
Es nem erdekel mi lesz es mikor.
Jobban foglalkoztat a sajat es kornyezetemben elok eletenek kovacsolasa.
Es nem erdekel mi lesz es mikor.
Legyen! Akkor erdemes rola beszelgetni. Addig onnon butitas es energia pazarlas az egesz 😊
No offense.
Pl az egyik ilyen jellegû pletyka, hog Szeptember 12.-én lesz majd egy nagy bemutató, ahol lesz új iPhone, iPodok, meg talán a kissebb iPad.
Térjünk majd vissza ehhez a kommenthez szeptember elején, és nézzük meg mikor lesz a bemutató (kb 1 héttel, 10 nappal elõtte szokták kiküldeni a meghívókat a sajtósoknak).
Ha tényleg 12.-én lesz, akkor elhiszed hogy ezeknek a pletykáknak van relevanciájuk? 😄
nem különben, aki szeretett volna "olcsó ipadet" venni, már réges régen megtette a korábbi verziókra beruházva, akár használtan is...
csináljanak igazán áttörõ toucht, esetleg fejlettebb ipod családot. és egy forradalmi iphonet. a táblájuk jó ahogy van. 😊
nulla relevancia, a vásárlói közeg megvezetése, a gyártóktól belefeccelt pénz és la marketing. a legkisebbektõl a legnagyobbakig.
nekik mindegy mit írnak, amíg sokan olvassák õket drága hirdetõik reklámaival együtt. 😊
Ez a kissebb iPad sokkal mobilabb lehet, amit sokkal könnyebb bevágni az oldaltáskába (pontosan ezt hozzák fel nagyon sok helyen a Nexus 7 elõnyének)
És van benne ráció. Ha most kihozzák még óriási szeletet ki tudnak hasítani a 7" táblák piacából. A két nagy konkurens, a Nexus 7 és a Kindle Fire még csak pár országban kapható, és a mögöttük lévõ bolt is korlátozott USA-n kívül(sok helyen nem érhetõek el még zenék és filmek a Play storeban, a Firet meg USA-n kívül nég mindig nem árulják) .
Applenek óriási elõnye van ilyen szempontból. Eleve sokkal több országban árul iOS eszközöket, és ezek túlnyomó részében teljes store kínálat van. Arról nem is beszélve, hogy az 1024x768-ás felbontás még releváns Z iPad 2 miatt, amit még mindig árulnak. Több tízezer kifejezetten erre a felbontására készült app létezik már, szemben Androidon 7"-rá még nagyon szegényes a felhozatal (errõl már volt szó múltkor).
Szóval én simán elképzelhetõnek tartom, hogy meglépik, kérdés ezzel a lépéssel mennyire nyírják ki a nagy iPadet.
7,85", 1024x768 felbontás (gyengébb a konkurenciától, de így menni fog rajta az összes nagy iPades alkalmazás), és így árban is lejjebb tudnak menni.
Kb olyan vékony lesz mint az iPod Touch, tehát jóval vékonyabb bármelyik tabletnél, ez a képen is látszik.
Ennyit lehet róla "tudni", persze arra is meg van az esély hogy full kamu és nem mutatnak be semmit.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Megvárom Szeptember 12-t, mert lehet bemutatják az iPad Mini-t, hehe 😊
Evekkel ezelotz is core minden duo ( az atlag felhasznalasra sokkal dragabb - erosebb -> felesleges ) asztali gepek hevertek a haztartasokban, jellemzoen akar tobbes szamban.
Nem a ti zsebetekbol veszik ki a penzt!!!
😊
Regards,
tinydeal.com
buyincoins.com
én inkább innen rendelnék, ezek megbízhatóbbak, már többször rendeltem róluk (fõleg elsõrõl).
Ugyanúgy bent van a szállítás az árban, kb 2 hét alatt jön meg és kb 5 év alatt még nekem egyszer sem vámoltak, pedig rendeltem már drága cuccot is.
Ja és nem a vámmal van gond, mert ha jól tudom erre 0% a vám, hanem ilyenkor rámegy az áfa is, az meg 27%, meg idõigényes az ügyintézés😊
Ha átjön akkor mákod van (nagyon sok cucc átjön mivel mindig más irnak rá a csomagra) Ha meg megfogják akkor fizetheted a dolgokat.
Next PC upgrade: 2022
de mielõtt megrendeled érdeklõdj, hogy van e készleten az adott cucc, mennyi idõ kb. a szállítás Magyarországra...stb.
mert ha nincs nekik készleten éppen akkor hetek is eltelhetnek mire megkapod
illetve ha van rá keret érdemes azt a 4-5 dolcsis szállítást kiválasztani, úgy 2-3x gyorsabban megérkezik
Bazinga!
tehát kifizetem paypallal mondjuk az oldalukon lévõ árat, majd x nap múlva átveszem a cuccot úgy, hogy semmi pluszt nem fizetek átvételkor???
Én is onnan rendeltem! (Jót szopok is vele mert garancia nagyon necces lesz)
Next PC upgrade: 2022