3818
10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • passatgt
    10"-os tablet kell neki maximum 50e ft-ért, de ti eddig csak mást ajánlottatok:D

ilyen árban szerintem egyik sem egy olyan nagy üzlet, szóval teljesen mindegy melyiket veszed kb, mindegyik egyformán gáz:)
  • precision
    tudom, hogy 10" -et akar, de a 7 is teljesen elég szerintem
    a HDMI -ről nem tudtam, my bad
  • skinnyman
    Azon nincs HDMI es 10"-t akar...
  • precision
    *használtan
  • precision
    szerintem elég lenne egy nexus 7 is használtam, az már van 50-60 -as árkategóriában... pl
  • skinnyman
    Tudom nem segit sokat de egy Nexus 10-et kapsz 2-szer annyiert, mikozben az ilyen noname cuccoknal amit irtal legalabb 5-szor jobb mindenben, es jopar evig a toppon lesz es hivatalosan tamogatott marad mikozben egy ilyen noname cucc a vetel idopontjaban durvan elavult.
  • Tibi7
    Egyrészt én úgy tudom, hogy iPad-en nincs hdmi, másrészt az 50ezer újra vonatkozik, használtra max 40et adnék ki.
  • franc0
    50-ből 10 colosat?
    Én biztosan egy használt iPad-et vennék.
  • Tibi7
    Sziasztok. Első tabletem megvételét tervezem, így nincsenek túl nagy elvárásaim sem. Fontos, hogy 10" körül legyen a kijelző, melynek viszonylag nagy betekintési szöge legyen, és a megjelenített kép is a lehetőségekhez mérten szép legyen. Androidot futtasson, mindenképpen 4.0-t minimum, és a hardware is viszonylag folyékonyan tegye a dolgát. Emellett fontos hogy hdmi-n tv-re tudjam kötni, és max 50000ből kijöjjön. Én eddig a concorde 9.7 IPS-t és a MyAudio 908A-t néztem. Szeretném segítségeteket kérni, hogy milyet válasszak, és hogy az általam választottak milyenek, mert sajnos nem volt egyik sem a kezemben. Köszi nektek előre is.
  • pzolika978
    /bár visszaolvasva nem biztos, hogy jó helyen járok/ sorry
  • pzolika978
    Sziasztok!
    Omega 8"-os táblagépről mi a véleményetek???

• VRSDM
    ne szítsd a tüzet! néha rá lehet hagyni az emberekre a véleményüket.

passatgt#2769
    reggel7-től 8ig ment a netrádió. nyilván azért szívta le " ennyire "
    a méret a kulcs, arányaiban egy telefonban "kisebb hely jut" az akksira, mint itt.
  • GregSB
    Mit ismerjek be? Mesélj!
  • passatgt
    1,5 éves ipad 2-n szoktam nézni digisport.hu-n a veszprém kézilabda meccsét hdmi-n rákötve tv-re, 1 meccs után 4-5%-ot szokott merülni:D

tabletekbe jó akksikat raknak, nem értem telefonban miért nem megoldható hogy legalább 2 napot kibírjon nyugisan
  • VRSDM
    Ma egész nap erről ment a netrádió (képernyő auto brightness-en) és 66%on van most. Nem olyan rossz ez az uptime :)
  • Solten
    Persze annyi gerinced sincs hogy beismerd :) Na jo, ezentul koncentraljunk a temara, elnezest a szemelyeskedesert, nem ersz annyit hogy tobb szot pocsekoljon barki is rad.
  • skinnyman
    Bezzeg az iOS 6
  • precision
    tényleg vicces már... és nem veszed észre, hogy az ilyenfajta hsz -ekkel van a baj, mint amilyen ez is
    Miért kell valakit le apple-fanboyozni csak azért mert szereti az apple termékeket? :) Rossz minőségű, gagyi, használhatatlan cuccok? Létezne ez a topik ha nincs az ipad? Létezne az android (ilyen formájában) ha nem jön ki az apple az iphone -al? Lenne google play ha nincs appstore? ...stb.

Én nem vagyok apple fanboy, mert vannak androidos cuccok is amik tetszenek, és simán használnék olyanokat is... de azért elismerem az Apple (vagyis leginkább Steve Jobs) érdemeit... előtte mindenki a gagyi rezisztív képernyővel gagyizott stylussal kaparva a kijelzőt, erre jött az apple és ujjbegyre optimalizálta az egész os -t, megcsinálta az appstore -t és bumm... mindenki elkezdte kopizni :) előtte csak vastag és nehéz laptopalkatrészekből összerakott táblagépek voltak asztali OS -el ellátva... a kutya nem vette őket :) megcsinálták az iPadet és bumm... mindenki elkezdte kopizni

szóval kicsit vissza kéne venni a dedóból szerintem... ne szeressed az apple -t, szíved joga, még az sem zavar ha nem ismered el a nyilvánvaló érdemeit a piac megreformálásánál... de az már tényleg szánalmas, hogy más véleményét nem tudod elfogadni még akkor is ha nem értesz vele egyet

tényleg elférne már ide egy hg. (én nem vállalom :P)
  • GregSB
    Marha nagy fanboy vagyok, most írtam le pár hsz-el korábban hogy a Nexus 7-et is jó táblagépnek tartom. De ne félj, nincs kedvem itt házigazdának lenni, akar a fene ovisokat regulázni minden héten.
  • VRSDM
    Az akksi nekem is gyanús volt ám tegnap - tegnap előtt...
    A lockscreen widgetek nagyon tetszenek semmi baj
    Szerencsére az auto-brightness jól végzi a dolgát
    A december tényleg kimaradt :Dd eleg gáz.
    Szerencsére a naptárba írok eseményeket és ahhlz rendelem a kontaktokat és nem fordítva. Így nem vettem észre eddig.
  • VRSDM
    Szerintem két fajta ember van. Jó és rossz.
    Ne legyenek előítéleteid :)
  • Solten
    Igen, a legjobb megoldas az lenne ha egy Apple-fanboy hazigazdaskodna.

Egyeb hulye otlet?
  • GregSB
    [URL=http://www.androidpolice.com/2012/11/19/android-4-2-gate-here-are-some-of-the-major-issues-plaguing-googles-newest-release/]Jó ez az Android 4.2/URL] [trollface]

Bár ez nem trollkodás / offolás, a Nexus táblagépek is érintettek a legtöbb esetben.
  • VRSDM
    bőven 500 hsz felett járunk, tiéd a jog indítóként csak kérned kell!
    valaki vállalja el, mert az hogy normálisak legyünk úgy látom nem megy.
  • GregSB
    Nem vagyok miderátor, se házigazda itt, szóval nem tudok "rendet" tenni :)
  • VRSDM
    Greg. Te vagy a moderátor. Na!
  • GregSB
    Ja értem, szóval még én vagyok a hülye mert komolyan vettekek téged :D Végülis...
  • franc0
    Aki olyan komolyan veszi az internetet, ahogy te szoktad.
  • GregSB
    Nekem nem érte meg Nexust venni. Hiába olcsóbb, ha sokkal több kompromisszummal járt volna.

A különbség a kettőnk között annyi, hogy én tudom hogy ez az én esetem és nem nézem le azokat akik a Nexust választják, mert tudom hogy az is jó gép és valakinek az is maximálisan kielégíti minden vágyát. Te viszont csípőből lehülyézel mindenkit aki nem úgy gondolkodik mint te és mások a preferenciái. Ki is van kettőnk közül ovis színvonalon?

Skinnyman: te gondolom szó nélkül tűrted volna, ha valaki azt írja be hogy mindenki hülye aki Nexus 7-et vesz...
  • franc0
    Semmi ovi nincs itt, legfeljebb ovis szemüvegen keresztül nézed.
    Jól látod, Nexust érdemes venni.
    Az pedig olcsóbb és legalább olyan jó, mint az Apple-féle megoldások.
    De amúgy szarok rátok, holnap jön a Windows Phone-om a BlackBerry-m mellé :)
  • skinnyman
    Latom a dolgok tudatos felreertemezeseben te sem vagy amator. Ettol fuggetlenul igaz, hogy mind a Nexus 4, 7, 10 jelenleg messze ver minden konkurenst a kategoriajaban a platformon belul es kivul is.
    Azt pedig hogy unalmas vicces hallani amikor te is erosen reszt vettel az egesz vita kirobbantasaban. :)
  • GregSB
    Mindegy, az is kiderült ma hogy aki nem Nexust vesz az csak hülye lehet :D meg hogy az iOS az szar, elavult és régi, és Skinnyman még nem látott embert aki szerint az jobb lenne mint az Android 4.1. Szóval az akkor tuti nem is jobb.

VRSDM-el értek egyet, nagyon uncsi már ez srácok. Muszáj ebből a topicból is egy n+1-edik "az én készülékem / platformom jobb mint a tiéd, mer' az szar" ovit csinálni?
  • Solten
    "ettől függetlenül amit írtam a marketről és a felhasználói élményről az igaz... egyszerűen kell a 4 magos proci egy mobiltelefon oprendszernek ahhoz, hogy teljesen folyamatos és gördülékeny legyen.."

Tobb mint egy eve nyustolom az S2-met az ICS lazan fut rajta (hudek*rvajo felhasznaloi elmenyt nyujt), 8 bongeszoablakkal se akasztod meg a keszuleket. Je es 2 magos.
    Ha mar trollkodsz azt okosan tedd lefgyszives es ne irj ehhez hasonlo f@szsagokat.
  • Jim Morrison
    Hozzátenném van Windows phone is. Pár napja előkapartam a Samsung Omnia 7-et (két éves telefon) és tátott szájjal néztem milyen gördülékeny gyors meg minden ahhoz képest hogy nem mai darab, i5 el egy szinten van a kettő gyorsaságra (szerintem). Csak képzelni tudom milyenek lehetne az újak... na mindegy ráadásul ez tablet topik :D
  • desigo
    Ha már össze hasonlít bárki egy Apple telefont egy Google telefonnal akkor az legyen:
    Galaxy Nexus - i4S
    Nexus 4 - i5

Semmi értelme más gyártó androidos telefonját felhozni ugyanis azok MINDIG le vannak maradva a frissítésekkel.
    Akármilyen erős hw lehet alatta...
  • skinnyman
    Ilyen dolgokat soha nem mondtam de kezded kapizsgalni a lenyeget.
    Es te nem egy android-os telefont hasonlitottal az ios-hez hanem magat az android-ot, mikozben azt az eredeti formajaban meg soha nem is lattad, igy fogalmad sincs arrol amirol beszelsz.
  • precision
    Valóban az...
  • precision
    szal a nexusokon kívül az összes androidos készülék szar? nem hasonlíthatok össze egy androidos telefont egy iphoneal mert nem volt még a kezemben nexus? én kérek elnézést. a többi gyártó aki nem stock androidot rak a tekefonokra biztos inkompetens barom mert "elrontja" a gyors androidot azzal hogy belepiszkál, ugye?
  • VRSDM
    Uncsiii
  • skinnyman
    A felsoroltakbol egyik sem Nexus => nem lattal vanilla Android-ot => pontosan ahogy mondod: fogalmad sincs rola.
    Annyit latsz hogy az egyik smooth a masik nem, egyik iOS masik allitolag Android, kozben fogalmad sincs hogy mi van a hatterben. Megneznem mi lenne a velemenyed ha Android-bol csak Nexus-t lattal volna, iOS-bol pedig csak ilyen-olyan kinai szarokat, gyenge hardverrel, osszeganyolt OS-el (amilyen persze nyilvan nincs az Apple zart walled garden okoszisztemaja miatt).