Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
Hátha így kedvezõbb valakinek 😉
Továbbá aki nem ismerné még a SwiftKey keyboardot mindenképp nézze meg. Bár a stock android billentyûzet után furcsa lehet, egy nap után úgy megszoktam hogy le nem cserélném semmire. 150 szó / perc kényelmesen elérhetõ vele 😉
u dont have to listen anybody else but me
totál jó, teljesen rendben van, nem semmi hogy ilyen olcsón lehet már ilyen szintû tabletet venni
nem posta, nem dhl nem akármi más. gondolom ezért nem nézték még sosem át a csomagjaimat.
egyautós kisvállalkozás. ala futár. felveszi és idehozza.
We're working to bring devices to more countries as quickly as possible.
Please check back again soon."
tehát marad az ebay (ahol még mindig drágább mint 200 $) vagy megvárom míg behozzák a hiéna kereskedõk akik dollárból eurót csinálnak plusz még rárakják a hasznukat
Bazinga!
Link? Honnan rendelted?
Bazinga!
Ez a sznob téma honnan jött?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Természetesen tudtam, hogy az ace nem egy s2. De ez leginkább azért van mert gyenge a hardver. Ezzel próbáltam érzékeltetni, hogy fontos a hardver...
Az 50ezres nexusod gondolom kintrõl van, amin nincs vám/áfa. Itthon szeptembertõl árulják csak a 16gb-os lesz 90000,-ért.
Amúgy meg ne akadj ki én se akadtam ki pedig olyan nyilvánvaló dolgokat írsz amivel az ecetes uborka is tisztában van. :-)
Ui:szerintem elég tudatos vásárló vagyok, ha nem az lennék akkor nem kérdezek rá dolgokra...ezért vagyok kíváncsi a kijelzõre vagy az akksira stb..
Akinek van kis ideje, erdemes 😉
Akkor miert is gondolnam hogy tudatos / tajekozott vasarlo vagy?
Nem mellesleg a nexusom szallitassal egyutt 56.400- magyar forint volt.
Nem tudom miert meseltek 70-90.000 forintokrol.
Es tudom ez meg mindig nem harminc-negyven.
De batran olvasson a ketelkedo vissza, hogy meg ipadrol szo nem volt mikor kovettem az iparag fejlodeset, khm, szuleteset. Nyilvan nekem sem az egetek hordtak ossze a fent emlitett osszeget. De volt idom atgondolt es jo dontest hozni, az also kategorias arak kozott maradva.
Hirtelen mindenki tablagepet akar, es akinek msr van, o a sznob, az ujgazdag suttyo. Veletlen lehet o is osszerakhatta szepen aprenkent.
Nem mondtam h fereg vagy, se fizikalisan se intelligenciadban, sem hozzaalladodban.
Kerlek ne sertegess.
😊 amen.
Ezt szerettem volna ha leírja bõvebben, megmagyarázza miért is jobb a gyengébb hardver ehelyett földigiliszta szintû személynek nézett és az alapok felé terelte a beszélgetést.
hiába tudtam én is, hogy a Nexus 7 jobb vétel mint egy 30ezres kínai tab, nem engedhetem meg magamnak, hogy 70-90 ezret kiadjak egy táblagépért... még akkor sem, ha 'megéri' az árát... ennyi 😊
szerintem egy tudatos vásárló (én annak tartom magam) nem is várja el ugyanazt egy kínai tablettõl mint pl egy Nexus 7 -tõl... én tisztában voltam vele, hogy közel sem lesz olyan gyors ez az Ainol Novo7 Aurora mint egy felsõkategóriás cucc, de láttam teszt videókat, és úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért számomra ez megfelel. Kellemeset csalódtam benne amúgy... böngészni, youtubeozni, emailezni, filmet nézni tökéletes. Annyival nem tölti be lassabban a dolgokat mint amennyivel drágább a Nexus 7. Megnyomom a power gombot, slide to unlock, rábökök pl. a böngészõ ikonjára és 5-6 másodperc múlva ott a betöltött kezdõoldal, pedig ez single core és csak 1,2 ghz. Ok, ez egy Nexuson valszeg 2-3 másodperc... hát igen, nem is érdemes élni 😊
Nem véletlen vannak termék kategóriák amúgy, és nem véletlen adnak el még mindig több terméket az alsó és közép kategóriában mint a felsõben
Szóval ez a "van egy szint ami alatt nem érdemes vásárolni" dolog abban az esetben igaz, ha ugyanabban v. hasonló árkategóriában maradsz. Mert van egy (ár)szint ami felett nem érdemes (és nem is szabad) foglalkozni az ár-érték aránnyal, hanem kompromisszumot kell kötni.
Bazinga!
Taníts még!
Ettöl függetlenül valszeg a 2 magos 40 ezres jobb mint az egy magos negyvenezres.
Azért köszi. 😊
Nem gonoszsagbol de mint mindenhol mashol, ebben az iparagban is van egy szint ami alatt nem erdemes vasarolni.
Miert? Mert te egy jol hasznalhato tablagepet szeretnel. Ennek megvannak a fizikai korlatai. Ahogy a telefonodnal is.
Olcsobban nem azt kapod amit varsz. Miert? Mert olcso. Mig a fejedben egy csillivilli megalmodott keszulek van. Mindemellett a reklamok, a media mind szebb fenyben tunteti fel oket. Nem fogjak hirdetni hogy " ez egy szar " marpedig fele-harmad annyiert ne vard ugyan azt.
Tablat akarsz? A varakozasokat a csucsgepek generaltak. Az olcsobbak nem azok.
Remelem nem voltam serto / tul hosszu.
Persze biztos jobb a nexus 7 mint ez a 40 ezres cucc csak épp több mint kétszer annyi itthon...nem mindegy. Ha találsz ebben az árban szoftveresen erõs tabletet szólj.
Mindegyiken android van és akkor már inkább 2 magos mint mondjuk egy 1ghz-es amin akadozik az ics.
Ha normalis gyarto jol osszerakott keszuleke mellett dontesz az jol fog menni, mert okos tervezesenek koszonhetoen sima mint a vaj.
Nezd meg milyen maradi hardver van egy ipod touchban, a gordulekeny elmeny megis megvan. Miert? Mert jo a szoftver!!!
én egy Ainol Novo 7 Aurora -t vettem a pandawillen, semmi gond nem volt a szállítással, megérkezett rendben és idõben
és azóta sincs baj magával a tablettel, napi rendszerességgel használom
nyilván ha gariztatni akarnám akkor nekem is át kéne esnem egy hasonló "szopón" mint neked, így már tényleg nem a legjobb választás, de én bevállaltam a rizikót a baráti ár miatt... és szerencsém volt
meg hát utána olvastam a dolognak, hogy ennek a tabletnek nem nagyon szoktak hibái lenni, ezért is rendeltem azt... és elvileg a 4.1 is jön rá a gyártó által (custom romként már lehet rárakni)
Bazinga!
mind garanciális, mind szoftveres oldalon.
eléggé meg lehet dõlni!
Sajnos az ilyen külföldrõl nagyon rizikos.Mivel ha megfogják a vámon akkor már nem éri meg.
+ A graranciáztatás nagyon nehézkes.
Én is most szopok vele.Augusztus 6-án visszaküldtem az pandawillnek az ott vett Cubeomat.11-én jelezte is a nyomkövetés hogy megérkezett kinába.
Majd 11 napra rá a 2. kézbesítésnél végre átvették a gépet. Jelezték hogy megnézték és amiket mondtam hibákat azokat észlelték és visszaküldik a gyártónak.Na ennek már 1 hete és egyelõre semmi hír.
Inkább magyaroknál vegyetek táblát én azt mondom.Max olyat érdemes venni kintrõl ami komolyabb és van rá olyan gari amit itt is lehet alkalmazni nálunk.De ebben az esetben a vám+áfa ha megfogják a nem éri meg kintrõl kategoria felé sodorja a dolgokat.
Next PC upgrade: 2022
Ha nem sürgõs a vétel én várnék most októberig...
Ez a myaudio 2 magos 1,5ghz hd ready felbontású ips paneles, 1 giga ram-mal.
Adatok alapján combos, plusz a 8inch szvsz a legideálisabb méret. Médiában a legolcsóbb, van rá 2 év gari, plusz adnak 2 évig 40 giga felhõt. Kijelzõ, aksi érdekelne mert ha nappal nem látok semmit plusz le is merül akkor baszhatom a 2 magot.😊)
ingyenes a házhoz szállítás (vagy van olcsó választható gyorsabb szállítás)
Bazinga!
Myaudio 8 808dcc
Elég jók az adatok, MM-ben 40 pénz.
Valakinek van róla tapasztalata?
Viccelek csak 😊
ha Kínából rendelem meg és valaki gyalog elmegy érte Amerikába majd szintén gyalog elhozza a lakásomig még akkor is olcsóbban jövök ki szerintem
tényleg szánalom amúgy...
Bazinga!
"Az európai verzió, ahogyan elektronikai eszközöknél szokás, ugyanennyi euró lett, mire átjött az óceánon, ami azt jelenti, hogy nagyjából 25 százalékkal kerül többe Európában, mint Amerikában (a szállítási költség még nincsen benne az árban)."
Fantörpikus. Simán lesz 70-80ezer az ára (vagy több) mire idáig elér.
Bazinga!
Más: Sony VAIO Duo 11 képek szivárogtak ki:

Regards,
De azt se tartom kizártnak hogy a Mini iPad ára is ekörül legyen. Sokat tudnak spórolni a kijelzõn (ami gyakorlatilag 3 éves technológia már), szerintem $200-$300 között lesz az ára max ha lesz.
Tehat egy dragabban eloallithato eszkozt varunk olcsobban ?
Nemar 😄
Meg eleve nem szeretek laptoppal netezni kanapéban, felmelegíti a tökeimet 😄 Táblagépeket sokkal kényelmesebbnek tartom ilyen szempontból.
Ez nyilván még nem lenne elég indok hogy kiadjak 150 rugót egy 10" táblagére, ezért nem is vettem eddig. Talán még a $200 is sok lenne erre a kényelmi extrára, viszont ott van az a tény, hogy pár hónapja lehetõség van a cégemnél Citrixen keresztül belépni a rendszerbe iPadról (ha jól látom Androidra is van alkalmazás).
Mivel elég sokat mozgok / utazok, bármennyire is kicsi és könnyû az Elitebook egy 7" táblagéppel nem tudja felvenni a versenyt, amit kb mint egy könyvet csak bevágok a táskámba... (és rengetegszer csak azért viszem magammal a laptopot, hogy elérjek céges fileokat. Sajna nem tölthetem fel õket dropboxra vagy egyéb 3rd party helyre)
egészen használható, és még pont az a méret ami nem is kicsi és nem is túl nagy... amióta meg van, inkább ezen netezek mint a gépen (notebookom már nincs, mert ellopták), csak akkor ülök a géphez ha muszáj, ezen is mindent el tudok intézni kényelmesen az ágyban vagy egy fotelben
ráadásul minihdmi kábellel még a sorozat részeket is ki tudom küldeni a TV -mre róla 😊 lehet veszek hozzá ilyen kisméretû vezeték nélküli egér+bill -t és rádugom (mert még azt is lehet 😊) és akkor az ágyból tudok youtubeozni meg ilyesmit a nagy tvre kötve 😊
Bazinga!
(mondjuk az enyém könnyebb majd fél kilóval és van normális pöcök)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Már rengetegszer elgondolkodtam egy nagy iPad-en, de mindig oda jutottam hogy luxus lenne megvenni.
Ez viszont ha árban $200 körül lesz, akkor nem sokat fogok vacilálni rajta. Nem ragaszkodom az Apple-hez egyébként, csak azért választanám ezt a Mini iPadet mert már vettem csomó alkalmazást AppStoreban iPhonera, ami iPaden is menne nagy képernyõre optimalizált UI-val.
Ha nem fogják kihozniakkor lehet veszek egy Nexus 7-et.
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amugy megint szanalmasan sok a hype egy nem letezo cucc korul...
Regards,