Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beadta az állatkertbe egy gorillának hogy tesztelje valóban erõs-e a gorilla glass<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Mit csináltál vele? simán leejtetted?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Eladó NEXUS 7 Alkatrész!
Törött kijelzõvel eladó NEXUS7 táblagép eladó.
A készülék (a fenti hibától eltekintve) bekapcsol és hibátlanul mûködik.
Az elõbb említett (nem érzékel érintést) hiba miatt áron alul eladó.
Érdeklõdni emailben: [email protected]
Törött kijelzõvel eladó NEXUS7 táblagép eladó.
A készülék (a fenti hibától eltekintve) bekapcsol és hibátlanul mûködik.
Az elõbb említett (nem érzékel érintést) hiba miatt áron alul eladó.
Érdeklõdni emailben: [email protected]
u dont have to listen anybody else but me
India $35-os táblagépe
Aminek a 2. verziója már 800 x 480 kapacitív kijelzõs (az elsõ még rezisztív volt), és $40-ba kerül, de diákok $20 fogják kapni.
Nincs Bluetooth, GPS, HDMI, csak 4GB-ig bõvíthetõ a tárhely, lassabb Wifi van benne, nincs auto-brightness, és csak 3 órát bír az akksija.
Így is kemény hogy indiai diákok 4.500 Ft-ért vihetik majd.
Aminek a 2. verziója már 800 x 480 kapacitív kijelzõs (az elsõ még rezisztív volt), és $40-ba kerül, de diákok $20 fogják kapni.
Nincs Bluetooth, GPS, HDMI, csak 4GB-ig bõvíthetõ a tárhely, lassabb Wifi van benne, nincs auto-brightness, és csak 3 órát bír az akksija.
Így is kemény hogy indiai diákok 4.500 Ft-ért vihetik majd.
nekem a navon bejött, tök olcsó, marha gyors, kivitelezése is totál jó
23ezerért láttam most
23ezerért láttam most
- moderálva -
Azért sokszor jól jön ez az approval process.
A Baldur's Gatet pl azért dobták vissza, mert egy olyan bugot találtak benne (az Applenél), ami megakadályozta a játékost hogy továbbhaladjon a játékban. Mint kiderült ez egy cross-platform bug, ami az Androidos verziót is érinti, szóval mindkét verzió megjelenését eltolták amíg ezt ki nem javítják.
A Baldur's Gatet pl azért dobták vissza, mert egy olyan bugot találtak benne (az Applenél), ami megakadályozta a játékost hogy továbbhaladjon a játékban. Mint kiderült ez egy cross-platform bug, ami az Androidos verziót is érinti, szóval mindkét verzió megjelenését eltolták amíg ezt ki nem javítják.
Kozben megvan a magyarazat, kint volt mar de ideiglenesen vissza lett vonva valami validacios hiba miatt: link
Regards,
Play-en meg nem latom. Ami fura tekintve h ott azonnal meg lehet jelentetni barmit meg AppStore-on csak 1 het utan ha epp jo napjuk volt...
Regards,
van HD verzió is a GTA3-ból. szerintem azzal mûködne, nézz utána
Sziasztok feleségemet szeretném meglepni egy tablettel karácsonyra.Amire használná max facebook youtube esetleg filmnézés.Mire kell odafigyelni ha az ember egy tablettet akar illetve amiket lehet kapni 20-30 ezer között azok megfelelnek e a követelményeknek.Ami tud az ajánlhat is valamit megköszönném <#worship>#worship>
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Megvettem a GTA 3-at még anno androidra.Telefonon tökéletes.
10.1"-os táblámon is szépen fut ,de ott mintha felbontási bajok lennének mert használati "gombok" nagyon a képernyõ közepén vannak (eueknek ugye a képernyõ szélén kéne lenni mint telefonon.
Erre van valami megoldás vagy akkor táblán ez kuka?
10.1"-os táblámon is szépen fut ,de ott mintha felbontási bajok lennének mert használati "gombok" nagyon a képernyõ közepén vannak (eueknek ugye a képernyõ szélén kéne lenni mint telefonon.
Erre van valami megoldás vagy akkor táblán ez kuka?
Next PC upgrade: 2022
De tényleg nem teljesít túl jól a Surface. Elemzõk szerint nem igazán érdekli a nagyközönséget, és csalódást okozott sokaknál.
A 21. századi ember igényli, hogy megmondják mire költse a pénzét.
Hidd el, ha eleget költesz marketingre, a szart is megveszik tõled.
Hidd el, ha eleget költesz marketingre, a szart is megveszik tõled.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Penzt olnek a reklamokba az biztos... Mondjuk megsem veszi a kutya sem, nem veletlenul.
Regards,
usa-ban nagyon nyomják a windows tabletet, csomó sorozatban benne van, és nem csak annyira, hogy a háttérben nyomkodja valaki, hanem rendesen beleírják a történetbe😊
Hetek óta agyalok azon, hogy ilyennel lepjem meg magam karácsonyra..de nem tudom megéri-e..mindenesetre élek a lehetõséggel és megpróbálok nyerni egyet 😉 Agytornára fel: https://www.facebook.com/Ismerkedj/app_387180568032405
Üdv, kérnék egy kis segítséget! A Samsung Galaxy Tab P7500 a jobb vagy a P5100 ?
Szisztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Szintén tabletet szeretnék venni, mint a többi társunk. Én olyanban gondolkodtam amiben van kb 8Gbm Bluetooth, és GPS, és maximum 35E Ft-ba kerül. Tud valaki ebben segíteni hogy milyen márkában van és merre tudnám megvenni?
Elõre is köszönöm a segítségeteket
Segítségeteket szeretném kérni!
Szintén tabletet szeretnék venni, mint a többi társunk. Én olyanban gondolkodtam amiben van kb 8Gbm Bluetooth, és GPS, és maximum 35E Ft-ba kerül. Tud valaki ebben segíteni hogy milyen márkában van és merre tudnám megvenni?
Elõre is köszönöm a segítségeteket
Itt a 250 dollaros verzio volt 80k, es az a 250 dollar netto volt, igy az itteni afa-val egyutt igazabol "csak" 10k-val volt dragabb mint kellett volna lennie. Igaz hogy azota kint mar annak is levittek az arat 200-ra amibol itt semmit nem erzekelni. Majd elvileg majd jon a 32 gigas 3g valtozat (aminek a kinti ara 300 usd) varhatoan 100k-ert, azt megjobban felulre lottek de jelenlegi kinti arakhoz viszonyitva meg az fogja a legjobban megerni...
Regards,
200 dollár... Ja.. 80000 Ft.
Olvasok a neten cikket, hogy a legolcsóbb tablet így meg úgy aztán mostanában, hogy még olcsóbb lett a nexus 7!
Bazze hol? Amerikában! Mit kezdjek vele? Tipikus mézesmadzag effektus, nekünk itt a myaudio meg wayteq van szánva.
Természetesen nem neked szántam csak mindig kiborulok ha látom a 199-es árat. :-)
Olvasok a neten cikket, hogy a legolcsóbb tablet így meg úgy aztán mostanában, hogy még olcsóbb lett a nexus 7!
Bazze hol? Amerikában! Mit kezdjek vele? Tipikus mézesmadzag effektus, nekünk itt a myaudio meg wayteq van szánva.
Természetesen nem neked szántam csak mindig kiborulok ha látom a 199-es árat. :-)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Sziasztok!
Egy ismerõsöm kérését tolmácsolnám, szeretne Android tabletet venni, de fogalma sincs, hogy milyet.
-Legyen legalább 10 colos
-Word-internet-excel/word-filmnézés/zenehallgatásra lesz használva, játékra nem
Max. 65000-et tudna rá áldozni.
Egy ismerõsöm kérését tolmácsolnám, szeretne Android tabletet venni, de fogalma sincs, hogy milyet.
-Legyen legalább 10 colos
-Word-internet-excel/word-filmnézés/zenehallgatásra lesz használva, játékra nem
Max. 65000-et tudna rá áldozni.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Bocs a dupla hsz-ért azt elfelejtettem írni, hogy nem nagy dolgokra szeretném használni, internetezésre, filmnézésre, esetleg youtubon videó nézegetésre meg esetleg játszani néha.
Üdv,
Szeretnék venni egy táblagépet, de csak 30.000 Ft-om van rá.
Esetleg tud valaki ebben az árkategóriában ajánlani valami jó kis táblagépet?
Keresgéltem magamnak eddig ezt a kettõt találtam magamnak, ezek közül esetleg valamelyik jó, vagy használ ilyet valaki:
http://www.edigital.hu/Tablet/Prestigio_MultiPad_7.0_Ultra_%28PMP3370B%29_tablet_%28Android%29_+_5_GB_Ingyenes_felho_szolgaltatas-p329666.html
http://www.edigital.hu/Tablet/NAVON_Platinum_7_tablet_%28Android%29-p325287.html
Szeretnék venni egy táblagépet, de csak 30.000 Ft-om van rá.
Esetleg tud valaki ebben az árkategóriában ajánlani valami jó kis táblagépet?
Keresgéltem magamnak eddig ezt a kettõt találtam magamnak, ezek közül esetleg valamelyik jó, vagy használ ilyet valaki:
http://www.edigital.hu/Tablet/Prestigio_MultiPad_7.0_Ultra_%28PMP3370B%29_tablet_%28Android%29_+_5_GB_Ingyenes_felho_szolgaltatas-p329666.html
http://www.edigital.hu/Tablet/NAVON_Platinum_7_tablet_%28Android%29-p325287.html
Igen, 10"-ot akarok, hdmi-vel, és ennyi a keret. Tudom hogy vannak sokkal komolyabbak, de nekem azok most nem férnek bele a költségvetésembe, és nagyon várni sem tudok, mert karácsonyra kell szereznem egyet (szóval nem nekem kell, hanem megkértek). Ezek a feltételek. És az 50 is nagyon teteje a dolognak, én most pár hónapos gépeket nézegetek 40-45 körül. Itt nem igazán van iPad meg galaxy (mivel garisakat nézek), és hasonló nagynevû gyártók eszközei. Viszont van több olyan is (concorde, navon, myaudio, wayteq, stb) amit én nem ismerek, nincs tapasztalatom róluk, de szeretném ezek közül kideríteni, hogy melyik lenne a legjobb befektetés. Mivel filmnézésre is lenne használva, és rögzített helyen lesz, ezért fontos lenne a jó betekintési szög.
Magyarul úgy fogalmazom meg, hogy kisebb gyártók készülékei közül szeretném megtudni, melyiket érdemes megvenni. 😊
Magyarul úgy fogalmazom meg, hogy kisebb gyártók készülékei közül szeretném megtudni, melyiket érdemes megvenni. 😊
Van HDMI adapter iPadhoz.
50 ezerbõl újat? Csatlakozom az elõttem szólókhoz, túl sokat ne várj ha találsz is, pláne ne nagy betekintési szöget. Használt Galaxy Tab 10-eket néznék a helyedben.
50 ezerbõl újat? Csatlakozom az elõttem szólókhoz, túl sokat ne várj ha találsz is, pláne ne nagy betekintési szöget. Használt Galaxy Tab 10-eket néznék a helyedben.
10"-os tablet kell neki maximum 50e ft-ért, de ti eddig csak mást ajánlottatok😄
ilyen árban szerintem egyik sem egy olyan nagy üzlet, szóval teljesen mindegy melyiket veszed kb, mindegyik egyformán gáz😊
ilyen árban szerintem egyik sem egy olyan nagy üzlet, szóval teljesen mindegy melyiket veszed kb, mindegyik egyformán gáz😊
tudom, hogy 10" -et akar, de a 7 is teljesen elég szerintem
a HDMI -rõl nem tudtam, my bad
a HDMI -rõl nem tudtam, my bad
Bazinga!