Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Regards,
Én biztosan egy használt iPad-et vennék.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Omega 8"-os táblagéprõl mi a véleményetek???
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
passatgt#2769
reggel7-tõl 8ig ment a netrádió. nyilván azért szívta le " ennyire "
a méret a kulcs, arányaiban egy telefonban "kisebb hely jut" az akksira, mint itt.
u dont have to listen anybody else but me
tabletekbe jó akksikat raknak, nem értem telefonban miért nem megoldható hogy legalább 2 napot kibírjon nyugisan
Saor Alba
Miért kell valakit le apple-fanboyozni csak azért mert szereti az apple termékeket? 😊 Rossz minõségû, gagyi, használhatatlan cuccok? Létezne ez a topik ha nincs az ipad? Létezne az android (ilyen formájában) ha nem jön ki az apple az iphone -al? Lenne google play ha nincs appstore? ...stb.
Én nem vagyok apple fanboy, mert vannak androidos cuccok is amik tetszenek, és simán használnék olyanokat is... de azért elismerem az Apple (vagyis leginkább Steve Jobs) érdemeit... elõtte mindenki a gagyi rezisztív képernyõvel gagyizott stylussal kaparva a kijelzõt, erre jött az apple és ujjbegyre optimalizálta az egész os -t, megcsinálta az appstore -t és bumm... mindenki elkezdte kopizni 😊 elõtte csak vastag és nehéz laptopalkatrészekbõl összerakott táblagépek voltak asztali OS -el ellátva... a kutya nem vette õket 😊 megcsinálták az iPadet és bumm... mindenki elkezdte kopizni
szóval kicsit vissza kéne venni a dedóból szerintem... ne szeressed az apple -t, szíved joga, még az sem zavar ha nem ismered el a nyilvánvaló érdemeit a piac megreformálásánál... de az már tényleg szánalmas, hogy más véleményét nem tudod elfogadni még akkor is ha nem értesz vele egyet
tényleg elférne már ide egy hg. (én nem vállalom 😛)
Bazinga!
A lockscreen widgetek nagyon tetszenek semmi baj
Szerencsére az auto-brightness jól végzi a dolgát
A december tényleg kimaradt 😄d eleg gáz.
Szerencsére a naptárba írok eseményeket és ahhlz rendelem a kontaktokat és nem fordítva. Így nem vettem észre eddig.
Ne legyenek elõítéleteid 😊
Egyeb hulye otlet?
Saor Alba
valaki vállalja el, mert az hogy normálisak legyünk úgy látom nem megy.
A különbség a kettõnk között annyi, hogy én tudom hogy ez az én esetem és nem nézem le azokat akik a Nexust választják, mert tudom hogy az is jó gép és valakinek az is maximálisan kielégíti minden vágyát. Te viszont csípõbõl lehülyézel mindenkit aki nem úgy gondolkodik mint te és mások a preferenciái. Ki is van kettõnk közül ovis színvonalon?
Skinnyman: te gondolom szó nélkül tûrted volna, ha valaki azt írja be hogy mindenki hülye aki Nexus 7-et vesz...
Jól látod, Nexust érdemes venni.
Az pedig olcsóbb és legalább olyan jó, mint az Apple-féle megoldások.
De amúgy szarok rátok, holnap jön a Windows Phone-om a BlackBerry-m mellé 😊
Azt pedig hogy unalmas vicces hallani amikor te is erosen reszt vettel az egesz vita kirobbantasaban. 😊
Regards,
VRSDM-el értek egyet, nagyon uncsi már ez srácok. Muszáj ebbõl a topicból is egy n+1-edik "az én készülékem / platformom jobb mint a tiéd, mer' az szar" ovit csinálni?
Tobb mint egy eve nyustolom az S2-met az ICS lazan fut rajta (hudek*rvajo felhasznaloi elmenyt nyujt), 8 bongeszoablakkal se akasztod meg a keszuleket. Je es 2 magos.
Ha mar trollkodsz azt okosan tedd lefgyszives es ne irj ehhez hasonlo f@szsagokat.
Saor Alba
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Galaxy Nexus - i4S
Nexus 4 - i5
Semmi értelme más gyártó androidos telefonját felhozni ugyanis azok MINDIG le vannak maradva a frissítésekkel.
Akármilyen erõs hw lehet alatta...
Es te nem egy android-os telefont hasonlitottal az ios-hez hanem magat az android-ot, mikozben azt az eredeti formajaban meg soha nem is lattad, igy fogalmad sincs arrol amirol beszelsz.
Regards,
Bazinga!
Annyit latsz hogy az egyik smooth a masik nem, egyik iOS masik allitolag Android, kozben fogalmad sincs hogy mi van a hatterben. Megneznem mi lenne a velemenyed ha Android-bol csak Nexus-t lattal volna, iOS-bol pedig csak ilyen-olyan kinai szarokat, gyenge hardverrel, osszeganyolt OS-el (amilyen persze nyilvan nincs az Apple zart walled garden okoszisztemaja miatt).
Regards,
az S2 -n kívül kínszenvedés volt használni az összeset, míg az iPhone 2G -ben nem volt erõsebb hardware mint egy ZTE Blade -ben
a Galaxy S pedig nem két magos és egy ráhaxolt cm10 -el valóban smooth amíg el nem kezded használni normálisan... elég ha a háttérben hagysz vmi számológépnél nagyobb memória igényû appot
na de mind1. nem írom le még egyszer a véleményem... hiszen úgy sem mérvadó 😊 engem sem izgat a te véleményed amúgy, mindamellett, hogy elfogadom de nem értek vele egyet 😊
Bazinga!
Onnantol kezdve pedig hogy nem hasznaltal >=4.1 Nexus cuccot, egyaltalan nem mervado a velemenyed a temarol, mert az egyikrol effektive fogalmad sincsen, ami jol latszik az "akadozo GUI" es hasonlo hozzaszolasokbol is.
Regards,
Bazinga!
kopizd már be légyszives amikor én gagyi kínai tabletet hasonlítok össze iOS cuccokkal. köszi 😊
az iOS valóban "unalmas" és egyszerû, de még mindig az egyszerû és stabil mûködés mint az esetekben "bonyolult" és akadozó GUI (persze most nem a Galaxy S3 és társairól beszélek)
szal még egyszer leírom, hogy megértsd... ha megengedhetném magamnak, akkor iOS -t vennék, mert nekem az tetszik... nem kell vele egyetértened de attól még elfogadhatod
mivel nincs közép és alsókategória az apple -nél (leszámítva a korábbi készülékeket amit inkább kihagynék) ezért az androidra vagy rákényszerülve... ahol viszont van mindenféle kategória... és bizony alsó és középkategóriában az android gyengén muzsikál... valamit valamiért, tudom én, nem várom el egy Galaxy Ace -tõl pl az S3 gyorsaságát... de kezdhetének már azzal valamit hogy egy atomerõmû kell a fluid mûködéshez 😊 anno az iPhone 2G -men simábban futott az oprendszer mint egy mostani 2 magos androidon
az alapfogalmakkal pedig tisztában vagyok, köszönöm.
Bazinga!
Regards,
én használtam mind a két oprendszert, és mind a kettõnek megvannak az elõnyei és hátrányai a másikkal szemben... de ha voksolnom kéne még mindig az iOS -t választanám
az android jó meg minden, de a market enyhén szólva is nevetséges az appstore- hoz képest, és most nem (csak) az appok számáról beszélek... az androidot jobban testre lehet szabni, de néha már ez a dolog átesik a ló túloldalára... nagy vasakon is akadozik néha... ezért virágzik a custom rom "ipar" és a cyanogen mod és társai, ahol megpróbálják optimalizálni a dolgot... persze alsó kategória, ott ne legyen már annyira fluid mint a 200ezres telefonon mert akkor azt senki sem venné, értem... de akkor lehetne vmi android lite v. ilyesmi, ami nem tud annyit, de cserébe fluid mint az állat... az apple úgy védi ki ezt a dolgot hogy nála nem hogy alsó de még közép kategória sincs
ezzel szemben androidot használok most is, mer nem engedhetem meg magamnak anyagilag egy iOS eszköz vásárlását, akármennyire is tetszik v. ilyesmi
szóval mindenki vegye azt ami az igényeinek és nem utolsó sorban a pénztárcájának megfelelõ 😊 mindig is lesznek átfedések és különcök akik csak azért is iphone -t vesznek mer menõznek vagy csak azért sem vesznek iphone -t mert az divat 😊 ismerõsömnek is nagyon bejön az iphone5 és maga az iOS is, de "mindenki olyannal mászkál az utcán" indokkal nem azt fog venni hanem valami androidot
Bazinga!
Saor Alba