3818
Táblagépek topicja
-
Chris Lowe #2982 Köszi mindkettőnknek, ez jól hangzik! Fagyás, rendszerakadás milyen sűrű? Szerintetek 4.2 lesz rá? Ugye abban van a több account lehetőség. -
vass17 #2981 Betölti még az összetettebb lapoknak az asztali verzióját is, például a Totalcart is, a sebesség nekem egy 4-es az 5-ből:)
A kijelző szép, a felbontás ehhez a mérethez elég nagy, ezért pixeleket nem találsz szabad szemmel, nekem a betekintési szögek is kiválóak.
Egy hátrány, de ez nem a gépnek tudható be, hanem az Androidnak, hogy éjszaka 48%!-ot merült úgy hogy minden kapcsolat és frissítés ki volt rajta kapcsolva. Most kísérletezem vele, állítólag 4.0 felett bugos a Mediascanner service és képes elakadni egyes file-oknál, ezáltal ébren tartja a gépet. Most éppen ezzel kísérletezem, holnap reggel már meg tudom mondani, hogy megoldódott-e a probléma... -
#2980 Egy komplex oldalon (értsd, mint a theverge.com asztali verziója) azért eltud gondolkodni rendesen.
Amúgy igen, a kijelző közel Nexus 7 minőségű. A fekete kissé fakul, hogyha minél kisebb szögből nézünk rá ellenben ez a Nex7-nél abszolút minimalizált jelenség. De abszolút sweet spot a kijelző. Én emiatt is vettem meg. Ebben az árfekvésben nem fogsz nálunk szebbet kapni. :) -
Chris Lowe #2979 Engem a böngésző érdekelne. Egy komolyabb oldalt milyen gyorsan tölt be?
Kijelző tényleg nexus szintü? Mert az komoly lenne!
-
#2978 3D játékok simán futnak? -
vass17 #2977 Ott nekem is hajlamos rá és töltés közben még az akksi is rátesz egy lapáttal, de úgy egyébként, használat közben is.
Viszont emiatt nem aggódnék, a legtöbb tablet csinálja, konkrétan bátyám Asus Tf700-asa is, ami ugyebár nem ez az árkategória..
Ami viszont engem idegesít, hogy az üvegnek az a sarka, ahol a kamera is van, egy kicsit benyomható. Tudom, ilyen áron nem lehet tökéletes... különben, lekopogom, teljesen korrekt gép, eddig nem csalódtam benne. -
#2976 Nálad mennyire haljamos melegedni? Nálam eléggé, a sleep-wake domb felőli saroknál. Máshol nem. -
vass17 #2975 Nekem is meglett azóta:
1 óra aktív böngészés + installok közben 22%-ot merül, minimum fényerőn (ami legtöbbször elég is), 2 óra után is ugyanez volt az érték.
A Skype videóhívás azért már többet, de az nem referencia, mivel az mindent képes megenni :)
-
#2974 Szia! Megoldódott a problémám, vagyis nagy netbujkálás után a "szerviz által halálra ítélt (brick)" tabletem sikerült helyreállítani és még a firmware-t is sikerült frissítenem. -
#2973 Milyen célzatból? -
#2972 Szükségem lenne valamkire aki elég jól ért a tabletekhez. Lenne jelentkező? -
#2971 Wayteq xTab 70dci akksija nem jo, de negyaltalan nem olyan veszes, mint gondoltam. Minimum fenyeron (bent tokeletesen latszik igy is), este nyolckor huztam huztam le a toltorol, kozepesen intenziv hasznalat mellett hajnali harom korul tettem vissza toltore kb. 23 szazalekon. -
steweee #2970 sziasztok
eddig csak pc-m volt, de most szeretnék olyan táblagépet venni, ami tud GPS-ként is funkcionálni. igazából GPS-t kerestem, és már majdnem megvettem egyet 30.000-ért, amikor szóltak hogy ennyiért már lehet táblagépet is venni ami egyúttal ilyen célra is használható
ezt ajánlották :
http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=NAVON+Platinum+explorer&sort=preis&min=&max=&sucheallwmp=
ezzel a navigációs programmal :
https://www.google.hu/search?q=navon+platinum+explorer&hl=hu&client=firefox-a&hs=Edt&sa=X&tbo=u&rls=org.mozilla:hu:official&tbm=isch&source=univ&ei=a5oRUbz8O-SU0QX75IC4CA&ved=0CFEQsAQ&biw=1440&bih=728#hl=hu&client=firefox-a&hs=aft&tbo=d&rls=org.mozilla:hu:official&tbm=isch&spell=1&q=sygic+gps+software&sa=X&ei=_ZoRUea8A6G_0QXdsYH4BA&ved=0CEsQBSgA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41934586,d.d2k&fp=d5f6d1d525bd5c81&biw=1440&bih=728
illetve ezt
http://www.arukereso.hu/gps-navigacio-c3548/wayteq/xtab-50-p89805045/?gclid=COKSu9euoLUCFcpZ3godfhwAyA
a 30.000 Ft-os árkategóriában
valakinek van vmi tapasztalata ezekkel ?
-
#2969 WayteQ xTAB-70dci első blikkre.
+Összeszerelés, minőség kielégítő.
+Könnyebb (50 grammal) és vékonyabb, mint a Nexus 7. (Nexus 7: 10.56 mm, 70dci: 9.6mm).
+Megjelítő minden szempontból remek.
+OTG-kábel alapfelszereltségben.
-Erősen hajlamos melegedésre.
-A sleep-wake button túl pici és nagyon beleül a házba.
-A DC töltés teljesen indokolatlan, és felesleges. Én a mobilom USB-töltőjéről töltöm majd.
Akksiról még nem tudok nyilatkozni, de megteszem hamarosan. :) -
vass17 #2968 Az nagyon jó lenne, még ha röviden, akkor is. -
#2967 Eddigi néhány visszajelzés alapján azzal sincs gond. Ha mégis pofáraesés, Marad a 70dci. :D -
#2966 engem csak egy üzemidő érdekelne róla, majd ha lesz időd és tapasztalatod erről írnál egy keveset? -
#2965 Holnap hozza nekem a futár. Nem tudom mennyire lesz időm terjengősen írni róla, de lehet összeböffentek valamit majd. De az szinte biztos, hogy a Mobilaréna még a héten publikál róla. -
vass17 #2964 Köszi, majd figyelem az oldalt, remélhetőleg hamarosan ők is szereznek. -
Monoton #2963 Erre felé lesz majd teszt. -
Monoton #2962 Csak aztán az Android is jól legyen opcionálva :D -
vass17 #2961 Van aki már hozzájutott az xTab-70dci-hez? Múlthét péntek óta kapható elvileg és nagyon érdekelne a tapasztalat róla, ha már van valakinek, mivel a héten már én is tervezem megvenni.
Előre is köszi:) -
#2960 Itt már 16k.
http://blog.mcbub.com/index.php/tablet-pc/hyundai-t7-quad-core-tablet-pc-review/
Kíváncsi vagyok mitől van ekkora különbség, hisz mindkét esetben vadiúj készüléket teszteltek. Mindenesetre elég jó, van rajta IPS, HDMI, a memória bővíthető, és majdnem feleannyiba kerül mint egy Nexus7. -
#2959 Az N7-em 13k pontot csinal, ez 14k, szoval eros tulzas h joval tobb. Ilyen kicsi kulonbseg siman meresi hibahataron belul van plane h tok mas OS verzio van rajtuk. -
#2958 A videó vagy a készülék? A benchmark a lényeg, jóval több pontot ért el, mint mondjuk egy Nexus 7. -
#2957 képtelen vagyok végignézni, annyira szar. -
#2956 Troll youtube, gőzöm sincs miért ezt a fost rakta ide. Rendes link:
http://www.youtube.com/watch?v=gwmitxecW2o -
Ez s Hyundai T7 érdekesnek tűnik, remélem itthon is fogják forgalmazni 40e körül. (benchmark a videóban) -
Chris Lowe #2954 Mi a hülyeség? A wayteq abban az árszegmensben mozog mint a másik kettő, nekik konkurencia nem az asusnak. Innen nézve meg abszolút helytálló a felvetés. Ráadásul most írod, hogy nincs jb ergo elég valószínű, hogy nem tökéletes a programozás.
Persze ics is jó, főleg ennyiért 1 giga rammal + a két mag, de várjuk meg a teszteket és jó lenne látni azt a kijelzőt is, mert az ips és a felbontás papíron rendben van. -
#2953 Sehogy sincs, mert végül ICS-vel jött ki, Jelly Bean-en még dolgoznak.
A többi meg hülyeség, a Wayteqnek korrekt cuccai vannak, jó hazai garival és supporttal. -
Chris Lowe #2952 Kérdés, hogy van optimalizálva a jb...
Mert pl. a concorde csapatnak nem annyira stabil a szoftver, tud akadni rendesen. A wayteq eddigi tablet munkássága meg nagyon hasonló a concorde és a myaudio-hoz.
-
#2951 Van egy jó hírem, sokkal olcsóbban megúszod.
link -
#2950 Tervezem egy tablet megszerzését, de még nem tudtam dönteni. A lényeg h mondjuk jobb kijelzője legyen mint pl a 800*480, igazából mindegy h 7" vagy 10". A másik fontos szempont az ár....olyan 50-60ezernél többet nem tudok rászánni. Alapvetően netezni, filmezni útközben és max kapcsolatot tartani haverokkal-ra kéne. Mobilnet se fontos, mert a telefonomon meg tudom osztani. Tudnátok valamit ajánlani? -
Ironman2 #2949 köszi amúgy közben tegnap pont ezt a megoldást találtam hozzá,és bevált.most az új youtube alkalmazással szenvedek,mert nem játsza le a videókat,de nem egyedi a probléma,már tudnak róla állítólag -
#2948 beállítások/alkalmazások/google play -> adatok törlése
illetve ha ez sem segít akkor távolítsd el a google fiókot és add hozzá újra -
Ironman2 #2947 Nem enged semmit se letölteni a google playról,pedig az elején simán ment minden.Azt irja ki hogy:hiba történt az információ szerverről letöltése során -
#2946 Windows7, ha érzékeli az új hardvert, akkor telepít hozzá drivert!
Elvileg a win8-nak is kéne! Vezérlőpult - hardver hozzáadása? Nekem a win7 kis gondolkozás után látta a Prestigio Multipad 8.0 tablet pc-met! :D -
Ironman2 #2945 Hali! win8 64 bites rendszerem van,de nem ismeri fel a tabletemet,nincs illesztőprogram hozzá.DPS Dream 7 tablet.Valakinek van tippje hogyan tudom összehangolni a rendszerrel valahogy? -
#2944 Sziasztok! Van nekem egy Hyundai rock x tabletem.
Olyan kérédsem van, hogy ma reggel 46% volt az akksija. Kikapcsolta. Most hazajöttem és 99 % on áll, persze töltés nem volt. Nem lehet e ezzel kezdeni valamit, hogy ne hibésan jelenítse meg az akksi töltöttségét. -
#2943 Microsoft's Surface Pro tablet, due on February 9th, will have a smaller amount of storage space than expected. A company spokesperson has confirmed to The Verge that the 64GB edition of Surface Pro will have 23GB of free storage out of the box. The 128GB model will have 83GB of free storage. It appears that the Windows 8 install, built-in apps, and a recovery partition will make up the 41GB total on the base Surface Pro model.
Microsoft says users will be able to free up additional storage space by "creating a backup bootable USB and deleting the recovery partition," but out of the box they'll be left with as little as 36 percent of the advertized storage available."
Ez egyszerűen csodálatos! Mókolással lehet helyet csinálni rajta, meg SD kártyát is tud kezelni. De out-of-the box 41GB-it lefoglal a rendszer mindenestül. Bravó! Én ezzel a lendülettel rúgnám ki azt a managert, aki ezt megengedte.