3818
Táblagépek topicja
-
vass17 #3062 Ha már Wayteq, megvárnám ápr. közepét ezzel, a 100S és IS már azért túl sok mindenhez nem lenne elég. -
#3061 Kurvára nem oszt hogy 7 vagy 8 col.
35K egy Wayteq 70dci, 55K egy refurb Nexus7. Ezen kívül már csak ipadet érdemes venni. -
#3060 ips-es wayteq xtab-100s vagy xtab-100is -
Chris Lowe #3059 Mondjatok használható 8-9,7 colos tabletet ismerős venné, de a 7 col kicsi neki. 60ezer maxig. Űber videójáték nem érdekli, gyors böngésző, akadásmentes, stabil android, lehetőleg jó kijelző a lényeg. Játékok nem érdekli max. apró minigamek, filmet nem néz. Sztem még így is határeset, mert 9 colnál már kéne az 1200*800 ips, a netes böngészés meg tableten még mindíg gyerekcipőben jár. Jah 3g sem fontos. 4:3 kocka(ipad forma) tablet kell neki, mert a széles szarabb netezni. -
#3058 Hat ha laptoppal is szar, akkor a fulessel lesz a gond. En egy Sennheiser agybadugosat hasznalok es rendben szol. -
#3057 azt amúgy valaki meg tudja mondani miért szól olyan furán minden ha a telefonom füleset dugom bele? ilyen agyba hatolós fajta füles.ha laptopba is bedugom ott is ez van.milyet érdemes venni akkor hozzá? -
#3056 Hát idáig le se tudok róla kattanni. Igaz hogy lényegiében egy nagy kijelzős mobiltelefon de mégis. Nagyon gyors, filmek szépek rajta, képek is, net is egyszóval egy nagyon masszív remek kis gépecske. Belegondolva nem is kellene nagyobb kijelzőjű ez is tökéletes. Mobilnetet kell majd még hozzá vennem, de abszolút azon a véleményen vagyok, hogy 77ért jó vétel volt és kaptam hozzá thrust tokot illetve még gari is van rá 1 év 7 hónap :)
-
#3055 tapasztalatok? mire használod? -
#3054 Sztem alapvetoen helytallo kijelentes. Biztos kapnal valami kinai szart akar fele annyiert is, de az 5-szor szarabb lenne :)
Gyari gari azert nem art ha van ra (mar csak azert is mert az 2 evre szol), arra erdemes figyelni. -
#3053 Sziasztok!
Kb 3 óra múlva egy Nexus 7 3G-t fogok venni. Eléggé alaposan körbenéztem és azt tapasztaltam, hogy 77e-ért amennyit rászánok a piacon nem tudnék jobbat kapni a pénzemért. Légyszi erősítsetek meg ebben:D -
#3052 Sziasztok, van egy myaudio 7es tabletem és valamiért lementette a facebookon lévő képeket a tablet belső memóriára, ezt hogyan lehet kitörölni és letiltani? -
#3051 Sziasztok! Nekem egy olyan problémám van, hogy a Concorde Tab One 4.0.4-es Android operációs rendszerrel rendelkező tabletem nem ismeri fel sem az Alcatel X500-as telenor hipernet sticket, sem az MSI márkájú Bluetooth sticket sem, amelyet USB átalakítóval dugok rá. Hogyan tudnám megoldani ezt a problémát? Kérlek kíméljetek a "tedd vissza az android 2.2 v 2.3-at" típusú válaszoktól :D -
#3050 Kindle Fire HD 8.9-inch now for sale in Europe and Japan, lower price in tow
-
#3049 -
#3048 -
#3047 annyira unalmasok a hozzászólások, hogy elhagytam a témát. -
Monoton #3046 Azigen! Buvártablet! 2013! -
Vizallosagot ez is tudja, poen. -
#3044 Szerintem elobb inkabb a magad haza tajan kene kicsit korulnezni mielott mast kezdenel kioktatni hogy mirol hadoval :)
"Minden értelmes ember tudja, hogy azonos erősségű hardveren az Android fut a legszarabbul. "
Tenyleg? En ertelmetlen sajnos nem tudom, ugyhogy probalj mar meg adni legalabb egy kis alatamasztast az ilyen nagyotmondo allitasaidnak mielott teljesen hulyet csinalsz magadbol.
De kicsit segitek: valoszinuleg lattal gpu gyorsitas nelkul Android-ot, mert minden 3.0 elotti Androidnal igy volt (az alap UI-ban). iOS-es cuccot gpu gyorsitas nelkul lattal mar? Nesze. Micsoda optimalizacio :)
"az övék a legszarabb rendszer, szóval rájuk is fért."
Valoszinuleg kiugrott a bullshit detectorom igy eszre sem vettem eddig ezt a kommentet :) Na akkor magyarazzuk mar el, hogy megis miben az ovek a legszarabb rendszer :D -
#3043 Ennek ellenére nevezel be Androidra. Ráadásul az olcsó szegmensből. Szép. -
#3042 windows? vagy mi?
az ubuntut mondjuk nagy lelkesedéssel várom -
#3041 Nyilván nem az iOS-re gondolok, mint alternatíva. -
#3040 "azonos erősségű hardveren"
talán mert a konkurenciánál nincs alsó v. középkategória... most nem csak a táblagépekről hanem a mobilokról is beszélek... tényleg hűdejó, hogy az iOS optimalizáltabb rendszer, ha nincs belőle csak prémium kategória? (most ne beszéljünk a lassan supportvesztett régi 3-4 éves iPhone -okról, iPadekről)
ezért van "körbeszopkodva" az android... főleg itt nálunk a balkánon. -
#3039 Nem értem, miről hadoválsz.
Minden értelmes ember tudja, hogy azonos erősségű hardveren az Android fut a legszarabbul. Mégis körbeszopkodja az emberek 90%-a, amit egyáltalán nem értek. -
#3038 Ordito vagy sem, mindenesetre kulonbseg, minden keppont szamit teljesitmeny szempontjabol, a ketto kozt meg van ~174 ezres differencia. -
#3037 Az a "béna" felbontás alig kevesebb, mint a most bejelentett Note 8"-é, vagy a Nexus 7-é. Vagy szerinted a 1024x768 vs 1280x800 között akkora ordító különbség van, akkor én kérek elnézést. -
#3036 Az iPad mini bena felbontasat siman kezeli az iPad 2-bol atemelt CPU, nem csoda hogy nem latsz rocceneseket. -
#3035 Meglatjuk, a Tegra 3-at is beharangoztak hogy uuudehuuuuhha, aztan odavert neki a Krait 2 maggal is. -
#3034 Aki sokat bongeszik pl, annak baromira nem mindegy, hogy 2-3-szor olyan gyorsan lefut minden javascript. De azon kivul h kecigyors, demozzak pl 1080p film lejatszas kozben a fogyasztassal is, elvileg kevesebbet eszik, mint barmelyik konkurens. -
#3033 Annyira unalmas már ez a bencsmarkolás. Papíron az iPad mini procija fényévekkel lemarad az új taboktól, mégse futottam még bele olyan alkalmazásba, helyzetbe, amikor kicsit is megröccent volna a rendszer vagy leesett volna a framerate - legújabb 3D játékoknál sem.
Ez nem tuning PC, itt nem az a fő szempont hogy a bencsmarkon mit tud egy proci, hanem hogy milyen alkalmazások vannak egy adott tabra és azok hogyan futnak rajta. -
#3032 Tegra 4-re viszont kivancsi leszek, benchmarkok alapjan nagyjabol mindent romma ver ami letezik, tobb mint masfelszer gyorsabb az iPad 4-nel is. Kar h a pletykak szerint nem ilyen lesz a kovetkezo N7-ben, hanem valami Qualcomm cucc - ami persze szinten nem rossz, de ennyire valszeg nem jo. -
#3031 Megsértődtél amiért olcsó Androidos kütyüt vettél? Szegény :( -
#3030 150 dollar alatt kene lennie h egyaltalan elgondolkozzon a (legtobb) racionalis ember h N7 helyett ilyet vegyen, erre pedig nincs sok esely. Abszolut nem vagyok a valtozatossag ellen, akinek ilyen kell vigye, de N7 utan 8 honappal ennel azert illene valami meggyozobbel eloallni, plane ha 3 honap mulva bejelentik az N7 utodjat (jo esellyel 1080p kijelzovel, meg bikabb vassal, stb, ugyanugy 200-250 dollarert). -
#3029 Mondjuk az övék a legszarabb rendszer, szóval rájuk is fért. -
#3028 De valószínűleg olcsóbb is lesz. Sok piacon meg az ár is számít, sokan vehetik majd ezt az N7 helyett, akiknek ez fog csak beleférni. Pl Magyarországon is, mi is árérzékenyebb piacnak számítunk,elég csak megnézni hányan vesznek itt a topicban noname Kínai cuccokat. És azoktól ezek a Lenovo és HP tsbok azért fényévekkel jobbak lesznek.
De ezzel nincs is baj, Google pontosan ezért csinálta meg az N7-et, hogy felpezsdítse az olcsó 7" tabletek piacát. Minél többen csinálnak ilyen tabletet stock Android 4.2-vel, annál több fejlesztő fogja értelmét látni annak hogy erre a méretre külön UI-jú appokat fejlesszen. Az eredmény az lesz hogy végre az Android tabletekre is jönni fognak az igényesebb, direkt a nagyobb kijelzőkre szabott UI-val rendelkező alkalmazások.
Az egész N7 "bulit" ezért csinálta a Gúgli, szóval ez eddig WIN. -
#3027 "its 7-inch 1024 x 600 display and quad-core 1.2GHz MediaTek processor fall short of the Nexus 7's 1280 x 800 display and Tegra 3 processor."
Ahhoz ez is keves lesz :) -
#3026 A Lenovo is a Nexus 7 babérjaira tör. -
#3025 Kijelzo is vicces (subhd), N7 mellett nem tunik esszeru vetelnek, hacsak nem akar valaki mindenkepp microsd slotot, de olyanbol ott van a tab 2 7.0 is, persze valamivel dragabban.
A Beats meg amivel reklamozzak is erdekes, egy mostanaban (nem ertem miert) felkapott nev ami mogott tipikusan semmi extra nincs csak tularazott vackok, ez mondjuk legalabb nincs tularazva, de ertelmesebbre is kolthettek volna azt a penzt amit azert fizetnek h rairhassak annak a tulhajpolt szerencsetlensegnek a nevet (cpu, kijelzo, stb). -
#3024 HP Slate 7 Androiddal
$30-al kevesebbe fog kerülni mint a Nexus 7, lesz benne SD slot, de ez a proci eléggé lehangoló. -
#3023 Ez a demográfiától függ. Elég sok márkás készülékbe kerül ilyen tuner az ázsiai piacon, de ezek már nem jutnak el hozzánk. Ellenben ez olcsó kínai tabletekkel.
Személy szerint én is úgy gondolom, hogy felesleges.